Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Πολιτική αθλιότητα χωρίς όριο!


Δεν έχει όριο η πολιτική αθλιότητα των υπηρετών του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, που καταστρέφει μέρα με την ημέρα την χώρα.

Μετά την αναφορά του αχαρακτήριστου υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής στα Σκόπια με τον όρο "Μακεδονία" και την κάκιστη θεατρική παράσταση της εικονικής -όπως τελικά αποδείχθηκε-παραίτησής του, δύο ακόμα κυβερνητικά στελέχη προκαλούν σε μεγάλο βαθμό την νοημοσύνη αλλά και το όποιο πατριωτικό φιλότιμο έχει απομείνει σε αυτόν τον λαό.

Χθες (27/3/2016) ο υφυπουργός των Εξωτερικών(!), μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του "ΣΚΑΪ", ανέφερε πως η κυβέρνηση εξετάζει την οικονομική εκμετάλλευση των προσφύγων και των μεταναστών με αντάλλαγμα την «ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής». Ο υπουργός είπε πως «η σκέψη είναι να γίνει καταγραφή του οικονομικού προφίλ των μεταναστών και στο σύνολο αυτών υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι έχουν ένα σύνολο χρημάτων που βρίσκεται σε κάποιες τράπεζες του εξωτερικού. Αυτό το σύνολο των ατόμων μπορεί να ενταχθεί σε μια ρύθμιση που έχουμε, ή να γίνει μια καινούργια ρύθμιση, αναφέρομαι στην υφιστάμενη ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία εάν κάποιος φέρει 250.000 ευρώ στη χώρα, τότε έχει μια ευνοϊκή μεταχείριση ως προς την αγορά μιας κατοικίας και ως προς το δικαίωμα παραμονής στη χώρα».

Σήμερα (28/3/2016), βο(υ)λευτής από την περιοχή της Ηλείας και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Parapolitika 90,1" απαντώντας στο ερώτημα αν θα δεχόταν το "Βόρεια Μακεδονία" ως ονομασία των Σκοπίων, απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν θα είχα καμιά αντίρρηση για το "Βόρεια Μακεδονία" ή το "Σλαβομακεδονία". Το "Μακεδονία" δεν θα το απέρριπτα προσωπικά. Το θέμα πρέπει να λυθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Πρέπει να υπάρξει λύση με συμβιβασμό. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία στο παρελθόν».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, όλα τα κομματίδια και ο συρφετός του πολιτικού συστήματος αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το γεγονός εντελώς υποκριτικά και ψηφοθηρικά. Ωστόσο, ΚΑΝΕΙΣ δεν λέει την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, ότι δηλαδή ΟΛΟΙ έχουν συμφωνήσει την άνευ όρων παράδοση της χώραςστους δυτικούς!

Τα υπάρχοντα κοινοβουλευτικά -ή μη- κόμματα, που υπηρετούν τα ξένα συμφέροντα, έχουν φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες! Όσα κόμματα και να ιδρυθούν από αυτούς, που υπηρέτησαν την καταστροφή της πατρίδος, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε. Τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα ανακυκλώνονται καιδιεκδικούν μερίδιο από τα τριάκοντα αργύρια του Ισκαριώτη.

Που βαδίζει ο τόπος; Που έχει στραμμένη την ελπίδα του για σωτηρία; Σε τι ελπίζει αυτός ο λαός;

Δεν υπάρχουν σχόλια: