Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ καταγγέλλει την Εισαγγελία Πρωτοδικών για βάναυση καταπάτηση των Νόμων και του Συντάγματος (video)



Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ χθες Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2012, χοροστάτησε στο εσπερινό του πανηγυρίζοντα Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νέου Φαλήρου.
Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι σήμερα ο Άγιος Δημήτριος μοιάζει να είναι περισσότερο επίκαιρος από ποτέ, καθώς η Πίστη του και η Ανδρεία του πρέπει να μας εμπνέουν όλους, ώστε να υπερασπιζόμαστε θερμά το Πρόσωπο του Κυρίου μας,

χωρίς να αφήνουμε στιγμή να λοιδωρείται και να βλασφημείται. Ο Σεβασμιώτατος συνέστησε αν δεχτούμε προσωπική ύβρη να την υπομείνουμε, όμως όταν υβρίζεται το Πρόσωπο του Κυρίου μας κατ' ουδένα τρόπο να μην δεχόμαστε την ύβρη, αλλά όπως και ο Άγιος Δημήτριος σήμερα θα έπραττε, να την αντικρούομεν.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος κατείγγειλε την Πολιτεία και τους Εισαγγελείς, που μη σεβόμενοι τους Νόμους και το Σύνταγμα, δεν διώκουν σήμερα αυτεπαγγέλτως τους υβριστές του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

http://synodoiporia.blogspot.gr/2012/10/o-video_26.html

Σχόλιο
Είναι πολύ σοβαρό το θέμα διότι θίγει τήν λειτουργία και τούς λειτουργούς τών δημοκρατικών θεσμών, κορωνίς τών οποίων η δικαιοσύνη.  Η τρομοκρατία και το κομματικό συμφέρον έχουν επισκιάσει τά πάντα. Οψόμεθα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: