Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Έτσι γίνονται ο λαθρομετανάστες .. «νόμιμοι»


Αλλάξτε τους τις κάρτες και τα φώτα



Σχεδόν όλοι έχουν «χαρτιά»... Το πώς γίνεται αυτό, το γνωρίζουν στην ΕΛΑΣ, και το Υπουργείο Προ-Πο και αν θέλουν οι «αποπάνω» μπορούν να σταματήσουν την φαρσοκωμωδία. 

Ένα λαθροεργαστήριο πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων ανακάλυψε η αστυνομία στα Πατήσια και συνέλαβε έναν 26χρονο Σύρο, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί του. Τα τρία μέλη της σπείρας κατασκεύαζαν πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες προκειμένου να διευκολύνουν την παράνομη νομιμοποίηση αλλοδαπών. Στο εργαστήριο βρέθηκαν, επτά έτοιμα διαβατήρια, και δύο δελτία ταυτότητας και 114 φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου πελατών. 

Στα Ιωάννινα «αντιρατσιστές» μπήκαν στον ισόγειο χώρο κτιρίου όπου στεγάζεται η Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας και «σήκωσαν» δύο χρηματοκιβώτια τα οποία περιείχαν άγνωστο αριθμό ασυμπλήρωτων δελτίων διαμονής, αλλά και πλήθος άλλων εγγράφων και σφραγίδων. Άντε τώρα να βγάλει η Πολιτεία άκρη. 

Να γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των αλλοδαπών, εμφανίζεται ως «νόμιμη».
Έτσι πήξαμε στις πλαστές άδειες παραμονής. Επομένως αλλάξτε τώρα άδειες κάρτες κλπ, και βάλτε και ένα παράβολο 100 ευρώ υπέρ του Μετοχικού Ταμείου Στρατού.

Σπύρος Χατζάρας
http://deltio11.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3538.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: