Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Να βάλει ένα τέλος η κυβέρνηση με τήν κοροϊδία χορήγησης ασύλου.






Ο δικηγορικός σύλλογος Ιωαννίνων σε αγαστή συνεργασία με την Ύπατη αρμοστεία για τους πρόσφυγες διοργανώνουν ημερίδα και σεμινάριο για το προσφυγικό δίκαιο!
Την ώρα που οι Έλληνες πεινούν και οι νέοι μας μεταναστεύουν στην Ε.Ε. μήπως καταφέρουν να ζήσουν, την ώρα που στα Ιωάννινα και όχι μόνο, πάνε παιδάκια Ελληνόπουλα νηστικά και παγωμένα στο σχολείο επειδή δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για τα απαραίτητα, φαίνεται ότι το μόνο μέλημα του δικηγορικού συλλόγου Ιωαννίνων είναι τα δικαιώματα των προσφύγων! Υπάρχουν άραγε κίνητρα γι αυτό ή είναι μια ευαισθησία που κατέλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για τους παρανόμως εισερχόμενους αλλοδαπούς από τρίτες χώρες;

Διαβάστε παρακάτω τη διαδικασία που ακολουθεί ο αιτών άσυλο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Αλιεύσαμε αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω από την επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αναρωτηθήκαμε για ποιο λόγο αναρτούν τέτοιου είδους ανακοινώσεις την ώρα που είναι πια γνωστό σε όλους ότι οι πρόσφυγες που μας έρχονται κάθε άλλο παρά πρόσφυγες είναι, τουλάχιστον οι περισσότεροι και επιδίδονται σε κάθε είδους παράνομες πράξεις εις βάρος των Ελλήνων, κλοπές, ληστείες, ξυλοδαρμούς, βιασμούς (θυμηθείτε την περίπτωση της Μυρτώς που βιάστηκε και χτυπήθηκε βαριά από ένα πακιστανικό κτήνος που είχε πάρει άσυλο).
Η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε κάνει τη δουλειά της, ο δικηγορικός Σύλλογος επίσης τη δική του δουλειά. Για όσους δεν γνωρίζουν τη διαδικασία του ασύλου, ενημερωτικά τους λέμε ότι ο κάθε ένας που καταφέρνει κι έρχεται παράνομα στη χώρα μας, πρώτη του δουλειά είναι να κάνει αίτηση για να λάβει άσυλο.
Η φιλεύσπλαχνη, αλλά μόνο για τους ξένους, Ελληνική Πολιτεία τον εφοδιάζει με το "δελτίο αιτήσαντος ασύλου" και με αυτό μπορεί να εργαστεί νόμιμα αρπάζοντας δουλειές από Έλληνες ενισχύοντας τη μαύρη εργασία και το ανανεώνει χωρίς υποχρέωση να έχει ένσημα (!!!) έως ότου βγει η απόφαση που είναι συνήθως απορριπτική αφού η πλειοψηφία των υποψηφίων για άσυλο αποδεικνύεται ότι δεν το δικαιούνται.
Τι κάνει μετά ο λαθρομετανάστης; Το αυτονόητο: Προσβάλλει την απόφαση αυτή στα αρμόδια δικαστήρια αναθέτοντας την φυσικά σε δικηγόρο! Στη συνέχεια όταν απορριφθεί κι αυτή μετά από 1-2 χρόνια αναμονής, ο λαθρομετανάστης περιφέρεται με πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου ή βγαίνει από τα σύνορα μέχρι το "Ινσταμπούλ" όπως ομολογούν οι ίδιοι και ξαναμπαίνει ως πρόσφυγας με άλλο όνομα αυτή τη φορά, ξανακάνει αίτηση ασύλου με άλλη χώρα προέλευσης και ακολουθούν τα γνωστά. Με αυτό τον τρόπο διαιωνίζεται μια κατάσταση που βλάπτει όλους τους Έλληνες και ωφελεί μόνο τους δικηγόρους και τις ΜΚΟ που ασχολούνται με μετανάστες. Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα του Συλλόγου εργαζομένων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τις απολύσεις συναδέλφων τους με τα νέα μέτρα αλλά τέτοιου είδους δημοσιεύματα όπως το παρακάτω δεν έχουν θέση στην επίσημη σελίδα του Πανεπιστημίου κι αυτό δεν το λέμε επειδή είμαστε ρατσιστές αλλά γιατί αισθανόμαστε βαθιά μέσα μας τον εμπαιγμό που μας κάνουν παραμυθιάζοντάς μας για δήθεν πρόσφυγες τη στιγμή που έχουν τόσα προβλήματα μέσα στη χώρα μας και επί πλέον υφιστάμεθα και την εγκληματικότητα αυτών. Είναι γνωστό ότι τα πραγματικά θύματα έχουν μείνει πίσω κι έχουν έρθει εδώ όλοι οι παραβατικοί.
Δείτε την ανάρτηση και ανατρέξτε στις σελίδες που παραπέμπει να διαβάσετε τις δράσεις της ύπατης Αρμοστείας που έχει εισχωρήσει μέσα στα σχολεία δυστυχώς χειραγωγώντας τα παιδιά μας.http://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=5245... είτε και τα ονόματα κάποιου εισηγητή του σεμιναρίου ως μέλος της Ένωσης για τα δικαιώματα του ανθρώπου... δείτε και τη δράση αυτής της ΜΚΟ. http://www.hlhr.gr/details.php?id=18 
Άραγε θα σταματήσει κάποτε αυτή η κοροϊδία με το άσυλο;
eglimatikotita.gr
pentapostagma.gr
http://feedproxy.google.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: