Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Ηλεία: Ο Γ.Καραγκούνης προσέφερε 10.000€ για τα παιδιά με βαριές αναπηρίες


Εκτός από μεγάλος παίκτης αποδεικνύει πως είναι και μεγάλος άνθρωπος - Το συγκεκριμένο ποσό προέρχεται από το πριμ που του αναλογούσε, μέσω της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου...
Ηλεία — Τον Γιώργο Καραγκούνη τον γνωρίζουν όλοι στην Ελλάδα, πόσο μάλλον στην Ηλεία. Ο αγαπημένος «Τυπάρας» πριν λίγες ημέρες προέβη σε μια πράξη αλτρουϊσμού προς μια ομάδα ανθρώπων που πραγματικά βρίσκεται σε πολύ δύσκολή θέση.
Ο Γιώργος Καραγκούνης, προσέφερε το ποσό των 10.000 ευρώ για τις ανάγκες του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, του ιδρύματος που περιθάλπει κυρίως παιδιά με πολύ βαριές αναπηρίες.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, η είδηση προέρχεται από τους ανθρώπους του ιδρύματος, μιας και ο Γιώργος λόγω σεμνότητας, ποτέ δεν θα έκανε μια τέτοια ανακοίνωση για τις πράξεις του. Σε εποχές δύσκολες για όλους, πόσο μάλλον για ένα δημόσιο ίδρυμα ο διεθνής ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, έκανε αυτή τη χειρονομία, που μπορεί να δείξει το δρόμο και σε άλλους ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να πράξουν κάτι ανάλογο.
Το συγκεκριμένο ποσό προέρχεται από το πριμ που αναλογούσε στο Γιώργο Καραγκούνη, μέσω της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Αυτό το ποσό λοιπόν διέθεσε ως δωρεά στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: