Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Εμβόλια Δούρειοι Ίπποι - H Μάστιγα των Επιστημόνων




Στις αφρικανικές χώρες γινόμαστε μάρτυρες μιας καταστροφής
που οφείλεται στη χρήση παλιότερων εμβολίων ζωντανών ιών πολιομυελίτιδας,
εμβόλια τα οποία έχουν ήδη προκαλέσει επιδημίες πολυομυελίτιδας.Dr. Russel Blaylock, νευροχειρούργος
Άνθρωποι χωρίς στέγη πέθαναν στην Πολωνία μετά τον εμβολιασμό τους
εν αγνοία τους με πειραματικό εμβόλιο της γρίπης των πτηνών

"Είναι δύσκολο να υπολογίσει κανείς τη ζημιά για τη χώρα μας αν τα έθνη στον τρίτο κόσμο έθνη καταλήξουν να πιστεύουν ότι η πρωτοβουλία μας εξωτερικής βοήθειας δηλητηριάζει τα παιδιά τους. Δεν είναι δύσκολο να προβλέψουμε πώς αυτό θα ερμηνευτεί από τους εχθρούς μας στο εξωτερικό." (Robert F. Kennedy Jr., Vaccinations: Deadly Immunity, June 2005)

"Τα εμβόλια υποτίθεται ότι μας κάνουν πιο υγιείς. Ωστόσο, στα είκοσι πέντε χρόνια
που είμαι νοσοκόμα ποτέ δεν έχω δει τόσα πολλά άρρωστα παιδιά.
Κάτι πολύ, πολύ λάθος συμβαίνει με τα παιδιά μας." (Patti White προς κυβερνητική επιτροπή το 1999, αναφορά στην παραπάνω ομιλία του Kennedy Jr)
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ
Οι υπογράφοντες, ως ελεύθεροι άνθρωποι, δεν αναγνωρίζουμε την εξουσία στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) να εντέλλει υποχρεωτικό γενικό εμβολιασμό.
Είμαστε κύριοι των σωμάτων μας και έχουμε το αποκλειστικό δικαίωμα αυτοδιαχείρησής του. Κάθε προσπάθεια παραβίασης πρέπει να θεωρηθεί ως παραβίαση θεμελιώδους διαιώματός μας. Γι αυτό καθιστούμε υπόλογες τις κυβερνήσεις μας αν επιλέξουν να παραβιάσουν αυτό το αναφαίρετο δικαιωμά μας. Το οποίο θα υπερασπιστούμε.

Σε περίπτωση που οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί νομοθετηθούν υπό συνθήκες μιας υποτιθέμενης / πραγματικής πανδημίας ζητάμε τα εμβόλια πριν από την παράδοσή τους στα κέντρα διανομής να ερευνηθούν από ειδικούς της επιλογής μας για την ασφάλεια τους και ενδεχόμενες επιμολύνσεις τους. Εάν εντοπιστεί ότι περιέχουν τοξικά συστατικά η ΠΟΥ και οι διανομείς τους να διώκονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό από το νόμο. Θα καταστούν επίσης υπόλογες και οι κυβερνήσεις.. Υπογράψτε Εδώ


Ο Αμφισβητούμενος Ρόλος των ΕμβολίωνΕνώ είναι βεβαίως αλήθεια ότι πολλές ασθένειες που έχουν αποδεκατίσει την ανθρωπότητα για αιώνες, όπως η πολιομυελίτιδα, ευλογιά, η φυματίωση, η διφθερίτιδα και ο τέτανος έχουν δραματική πτώση κατά τη διάρκεια του τελευταίου αιώνα, αυτό πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν οφείλεται στους εμβολιασμούς.

Οι ασθένειες αυτές ήταν σε πτωτική πορεία πριν από την εισαγωγή των εμβολιασμών και η πτωτική αυτή πορεία αναχαιτίστηκε σε μεγάλο βαθμό μόλις εισήχθησαν τα εμβόλια. βλ. GRAPHICAL EVIDENCE SHOWS VACCINES DIDN'T SAVE US.
.
Οι λόγοι για την υποχώρηση των ασθενειών αυτών είναι ο φυσικός κύκλος των ασθενειών και οι πρόοδοι στην υγιεινή και τη διατροφή

Αντιθέτως:
Οι εμβολιασμοί ευθύνονται για την εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος και πολλά κρούσματα ασθενειών τις οποίες υποτίθεται ότι προλαμβάνουν.
Τα εμβόλια περιέχουν ως υλικά πλήρωσης ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (Αλτσχάιμερ) ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ (καρκίνος), ιδιαίτερα τοξικό απολυμαντικό βαφής ,"ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ" (ακραίες νευροτοξικές παρενέργειες ) ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ (Αυτισμός) κλπ. Βλ. Η Άλλη Όψη των Εμβολίων
.
Παραδείγματα Προβληματικών Εμβολίων1. "Tα παιδιά που εμβολιάζονται για γρίπη έχουν 3 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσηλευτούν για γρίπη"Children Who Get Flu Vaccine Have Three Times Risk Of Hospitalization For F…

2. Από τον εμβολιασμό το 1976, για την τότε πανδημία των χοίρων οι άνθρωποι πέθαναν και πολλοί παρέλυσαν από το εμβόλιο και όχι από τον ιό των χοίρων. Officials Are Urged to Heed Lessons of 1976 Flu Outbreak

3. Το 1918-19 κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης των πτηνών μόνον οι στρατιώτες και άλλα άτομα που είχαν εμβολιασθεί κατά της γρίπης αρρώστησαν και πέθαναν. Αυτοί που αρνήθηκαν το εμβόλιο παρέμειναν υγιείς, μολονότι βοηθούσαν τους αρρώστους και μετέφεραν τους νεκρούς. Flu-Was-Not-the-Real-Killer-in-the-1918-Pandemic.

4. Σε τρεις εξάρσεις ευλογιάς στο Ντίσελντορφ, στο Μονσάου και στο Μέσεντε της Γερμανίας, συνολικά 1.183 άνθρωποι ήρθαν σε επαφή με αρρώστους.
Απ΄αυτούς 709 εμβολιάστηκαν κατά τη διάρκεια της επώασης και 474 δεν εμβολιάστηκαν. Από τους 709 εμβολιασμένους οι 58 ασθένησαν από ευλογιά και οι 7 πέθαναν.
Από τους 474 που δεν εμβολιάστηκαν δεν ασθένησε ούτε πέθανε κανείς.

5. Το 1996 μόνο 54 περιπτώσεις ηπατίτιδας Β αναφέρθηκαν στο CDC στην ηλικιακή ομάδα παιδιών 0-1 χρόνια.Για το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β υπήρξαν το 1996 1.080 αναφορές παρενεργειών και 47 θάνατοι από το εμβόλιο.
Ας σημειωθεί ότι:
Το 50 % των ασθενών με ηπατίτιδα Β δεν αναπτύσσουν συμπτώματα. Το 30 % αναπτύσσει μόνον συμπτώματα γρίπης και αποκτά ανοσία για όλη τη ζωή. Το 20% αναπτύσσει τα συμπτώματα της νόσου, αλλά το 95 % ανακάμπτει πλήρως και έχει ανοσία για όλη τη ζωή. Το 5 % των ασθενών θα καταστεί χρόνιοι φορείς της ασθένειας.
Το 75 % των χρόνιων φορέων ζει με ασυμπτωματική λοίμωξη και μόνον το 25 %ό των χρόνιων φορέων αναπτύσσει χρόνια ηπατική νόσο ή καρκίνο του ήπατος 10-30 χρόνια μετά την οξεία λοίμωξη. A Vaccine Form You Can Give to Your Paediatrician
Δηλαδή,για 54 κρούσματα με σχεδόν ανύπαρκτο κίνδυνο προκλήθηκαν από το εμβόλιο 47 θάνατοι !!!

Εμβόλια και ΚαρκίνοςΤο 1987, ο Δρ Hilleman, επικεφαλής της παραγωγής εμβολίων της Merck Pharmaceuticals ομολόγησε δημόσια ότι οι εκστρατείες μαζικού εμβολιασμού τη δεκαετία του 1950 και'60 πιθανόν να προκαλούν χιλιάδες θανάτους από καρκίνο κάθε χρόνο.Αυτό οφείλεται στην παρουσία ενός καρκινογόνου ιού με τον οποίο είχε μολυνθεί το πρώτο εμβόλιο πολιομυελίτιδας. Ο ιός γνωστός ως SV40, προήλθε από νεκρά κύτταρα νεφρού πιθήκων τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για το εμβόλιο.
Οι γιατροί εκτιμούν ότι ο ιός εχει εγχυθεί σε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους πριν εντοπισθεί ο ιός το 1963.
Όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1941 και 1961 είναι πολύ πιθανόν να έχουν μολυνθεί με SV40 και εκτιμάται ότι έχουν 300% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο.
Σύμφωνα με τον Hilleman η MERCK γνώριζε ότι τα εμβόλια είχαν μολυνθεί με SV40 αλλά τα διένειμε http://www.youtube.com/watch?v=edikv0zbAlU

Βλ. και άλλες παρόμοιες τακτικές των φαρμακοβιομηχανιών στο Η Αμαρτωλή Ιστορία των Φαρμακοβιομηχανιών Ι

Εμβόλια και AIDSΤο 1969, επιστήμονες από το αμερικανικό στρατιωτικό Ινστιτούτο Παθολογίας Ft. Detrick στη Maryland ζήτησε από την Επιτροπή πιστώσεων της αμερικανικής Γερουσίας και πήρε χρηματοδότηση για την ανάπτυξη μέσω γενετικής μηχανικής ένα "νέου" μολυσματικού οργανισμού ανθεκτικού στις γνωστές ανοσολογικές και θεραπευτικές διαδικασίες. ’Ολως εκ μαγείας το AIDS παρουσιάζει τα ακριβή χαρακτηριστικά που περιγράφηκαν από τους επιστήμονες στο Ft. Detrick.
Τρία χρόνια αργότερα, το 1972, όταν δημιουργήθηκε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δημοσίευσε μια πολύ παρόμοια πρόταση με αυτήν που υποβλήθηκε στην Επιτροπή πιστώσεων στην αμερικανική Γερουσία.
Η ΠΟΥ πρότεινε : "Πρέπει να γίνει προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν οι ιοί μπορεί στην πραγματικότητα να ασκήσουν επιλεκτικές επιπτώσεις στην ανοσολογική λειτουργία.....περιγράφοντας την κλινική εικόνα του ιού HIV (Bulletin of the WHO, vol. 47, σελ. 257 – 274)
Το 1975 ο ΠΟΥ ξεκινά το πρόγραμμα μαζικού "εμβολιασμού για ευλογιά στην Αφρική
Μέσα σε δύο χρόνια, εκατομμύρια εμβόλια κατά της ευλογιάς παρέχονται από την Novartis et. al, με χρηματοδότηση της U.N.I.C.E.F.
Μία δεκαετία αργότερα, από ανεξάρτητους βρετανούς δημοσιογράφους εντοπίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης της λοίμωξης του AIDS στην Αφρική συμπίπτει ακριβώς με τις περιοχές εκτέλεσης του προγράμματος εμβολιασμού για ευλογιά του ΠΟΥ τη δεκαετία του 1970 (Πηγή, The London Times, 11 Μαΐου 1987).

Επίσης νόσησαν και 14000 στη Χαιτή που επίσης είχαν εμβολιαστεί από τον ΟΗΕ.

Mια Αποκαλυπτική ΟμιλίαΈνας κορυφαίος επιστήμονας έδωσε το Μάρτιο του 2006 μια ομιλία στην ακαδημία επιστημών του Τέξας στην οποία υποστήριξε την ανάγκη:
"να εξολοθρεθεί το 90% του πληθυσμού μέσω του μεταφερόμενου με τον αέρα ιού ebola, καθώς με τον υπερπληθυσμό καταστρέφεται η γη, διαπιστώνοντας ότι "δεν είμαστε καλύτεροι από τα βακτηρίδια!"
Μπροστά σε μια διαφάνεια με φωτογραφίες ανθρώπινων κρανίων, ο Pianka υποστήριξε ότι για τη μείωση του πληθυσμού ο μεταδιδόμενος μέσω του αέρα ebola είναι πιο κατάλληλος από το AIDS λόγω του ταχύτερου θανάτου που επιφέρει. Τα θύματα του Ebola υφίστανται φρικτό θάνατο. Τα εσωτερικά όργανα υγροποιούνται, το σώμα διαλύεται κυριολεκτικά και τρέχει αίμα από παντού.
Στη συνέχεια επικαλέστηκε τα περί της εξάντλησης του πετρελαίου σαν μια άλλη αιτία για παγκόσμια γενοκτονία, καλωσόρισε ενδεχόμενη εξάπλωση της γρίπης των πτηνών και εκθείασε την πολιτική της Κίνας για ένα παιδί συμπεραίνοντας ότι πρέπει να περιοριστούμε στα 2 δισεκατομμύρια, περίπου στο 1/3 του σημερινού πληθυσμού.

Στο τέλος της ομιλίας το ακροατήριο (επιστήμονες και φοιτητές) ξέσπασε όχι σε γιουχάισμα και διαμαρτυρία αλλά σε επευφημίες και συγχαρητήρια. Στο τέλος του απονεμήθηκε βραβείο από την Ακαδημία.
Ο Pianka δεν είναι κάποιος αιρετικός, αλλά διεθνούς κύρους ο οποίος δίνει ομιλίες στα καλύτερα πανεπιστήμια διεθνώς.Η ομιλία έγινε σε κλειστό κύκλο επιστημόνων και απαγορεύτηκαν οι κάμερες, γιατί όπως είπε ο Piankra το κοινό δεν είναι ακόμη έτοιμο να ακούσει τις πληροφορίες που θα παρουσιάζονταν (Bλ. Οι Απλοί Άνθρωποι, οι "Mεγάλοι" και ο Ερπετοειδής Εγκέφαλος).
Το περιεχόμενο της ομιλίας έγινε γνωστό από τον Forrest M. Mims που συμμετείχε στο ακροατήριο και δημοσιοποιήθηκε από την ιστοσελίδα Prison Planet.com.

Μια Αξιοπρόσεκτη Άποψη
Στην ιστοσελίδα brojon.com στην οποία εκτίθενται αρκετές περιπτώσεις αυθαιρεσιών και εξαπατήσεων από το «εκπαιδευτικό-ερευνητικό σύμπλεγμα» όπως χαρακτηρίζει τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές «αυθεντίες», γίνονται τα παρακάτω σχόλια για τους κινδύνουν που εγκυμονούνται από το σύμπλεγμα αυτό:

«Η ανάπτυξη του ραντάρ, μια από τις μεγαλύτερες τεχνικές εφευρέσεις του 20ού αιώνα, δεν έγινε από τη στρατιωτική ούτε από οποιαδήποτε βιομηχανική επιχείρηση για το κέρδος.
Έγινε στα κορυφαία μυστικά πανεπιστημιακά εργαστήρια στη Μεγάλη Βρετανία και στην Αμερική κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '30 και του '40.

Ομοίως και η ανάπτυξη της ατομικής βόμβας και της πυρηνικής ενέργειας.
Έγινε από τους αμερικανούς και βρετανούς καθηγητές στα εξαιρετικά μυστικά εργαστήρια κυβερνητικής έρευνας, στο Los Alamos, που χρησιμοποιήθηκε από τα πανεπιστήμια με μεγάλη κυβερνητική χρηματοδότηση.

Μετά το τέλος του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου οι δύο παραπάνω ερευνητικές ομάδες και τα εργαστήριά τους δεν εξαφανίστηκαν απλά. Κατά τη διάρκεια του πολέμου οι ομάδες αυτές είχαν λάβει τεράστια χρηματοδότηση. Και μετά το τέλος του πολέμου τα κορυφαία μυστικά εργαστήρια συνέχισαν να λαμβάνουν τεράστια χρηματοδότηση. Υπάρχουν ακόμα σήμερα και έχουν γίνει πολύ μεγαλύτεροι με τους ογκώδεις προϋπολογισμούς.
Αλλά για ποιο σκοπό;
Το μέγεθος των τεράστιων πανεπιστημιακών εργαστηριακών προγραμμάτων με την τεράστια κυβερνητική χρηματοδότηση είναι "μαύρος προϋπολογισμός" και δεν αποκαλύπτεται .
Το κογκρέσσο στην Αμερική και το Βρετανικό Κοινοβούλιο έχουν επιτροπές που επιτηρούν τις στρατιωτικές δαπάνες και έτσι οποιαδήποτε "μυστικά προγράμματα" που χρησιμοποιούνται ενάντια στους πολίτες θα εκτίθονταν.
Δεν υπάρχει όμως καμιά επιτροπή για να επιτηρήσει τα "περίεργα" πανεπιστημιακά εργαστηριακά προγράμματα. Τα προγράμματα αυτά είναι πάρα πολύ "σύνθετα" για τα μέλη του Κογκρέσσου και δεν τα καταλαβαίνουν.

«Οποτεδήποτε ακούτε για γενοκτονία, ‘η πρόγραμμα ελέγχου του νου, του καιρού ή πληθυσμών και εμφανίζονται ως στρατιωτικές πρακτικές, να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για ψεύτικη ιστορία.
Στην πραγματικότητα εμφανίζεται για να αποπροσανατολίσει και να κατευθύνει την προσοχή μακρυά από το «εκπαιδευτικό-ερευνητικό σύμπλεγμα».

Οι στρατιωτικοί έχουν δώσει όρκο να προστατεύουν τη χώρα τους. Είναι ενάντια στον όρκο και τη στάση της ζωής οποιουδήποτε στρατιωτικού να συμμετέχουν ενεργά σε προγράμματα που στρέφονται ενάντια στους πολίτες της χώρας τους.
Σαν απόδειξη, ούτε ο γερμανικός στρατός τη δεκαετία του '30 και τη δεκαετία του '40 δεν πήγε μαζί με το Χίτλερ. Γι αυτό, αναγκάστηκε να φτιάξει χωριστές μονάδες στρατού που δεσμεύ-ονταν με όρκο στον Χίτλερ και όχι στη Γερμανία, για να εκτελέσει το ναζιστικό πρόγραμμα. Ο γερμανικός στρατός αρνήθηκε να επιτρέψει στις μονάδες SS να ενσωματωθούν στον κανονικό στρατό.
Ήταν οι επιστήμονες που συνέπραξαν με το Χίτλερ.

Όχι, αντ' αυτού στα προγράμματα αυτά συμπράττουν ακαδημαϊκοί οι οποίοι δεν έχουν δώσειι κανέναν όρκο, και διακατέχονται από τα μεγαλοεπίβολα σχέδια να βελτιώσουν τον κόσμο με την εξαφάνιση όλων των ανεπιθύμητων μέσω ελέγχου και γενοκτονίας.
Βλ. και Η τρομοκρατία της επιστήμης Nefestoras
___________________
- Το πολυδιαφημιζόμενο Tamiflu (εταιρίας συμφερόντων Ράμσφελντ) έχει από το 2007 απαγορευτεί στην Ιαπωνία για παιδιά γιατί προκάλεσε δεκατέσσερις (14) θανάτους και ανήκεστες βλάβες ενώ η προβλεπόμενη από την εταιρία επωφελής δράση του είναι συντόμευση μόνον της ανάρρωσης κατά μία ή μιάμισυ ημέρα . Τamiflu-s-effects-on-your-brain.aspxΤamiflu-s-effects-on-your-brain.aspx-
- Αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της γρίπης είναι η επαρκής ποσόστητα βιταμίνης D η οποία ενεργοποιείται με έκθεση στον ήλιο.( η έξαρση το χειμώνα οφείλεται στην έλλειψη της βιταμίνης αυτής λόγω ανεπαρκούς έκθεσης στον ήλιο) εδώ http://www.youtube.com/watch?v=--NqqB2nhBE


Σχόλιο
Τελικά, θα μας πεί κάποιος τί συμβαίνει; Υπάρχει αρμόδιος; Κάποιος που να είναι υπεύθυνος; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: