Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Εξοντώνουν και τους φτωχότερους των Ελλήνων.




Με απεργίες και καταλήψεις αριστερών made in germany και δεξιών νομοθεσιών κατέστρεψαν την Ελληνική βιομηχανία και βιοτεχνία.
Όλα ξεκίνησαν -μετά φυσικά την δικτατορία που ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ - με την οικονομική καταστροφή των μεγάλων ελληνικών βιομηχανικών ΠΙΤΣΟΣ, ΧΡΩΠΕΙ, ΙΖΟΛΑ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΑΙΓΑΙΟΝ, ΠΥΡΚΑΛ και την καταστροφή μετά από πυρκαγιά των ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ.

Απεργίες – αναγκαστικές και βίαιες που πριν ένα χρόνο είχαν και καμένους ζωντανούς συνανθρώπων μας – Ελλήνων εργαζομένων και όχι παρασίτων.

Τώρα αυτοί οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα οδηγούνται στην εξόντωση. Μειώνονται οι μισθοί και κόβονται τα δώρα.

Γιατί αυτοί; Διότι όσο υπάρχουν αυτοί ΔΕΝ μπορεί  να υποταχθεί οικονομικά η χώρα και να πουληθούν με την δικαιολογία τον δανεισμό φιλέτα της ελληνικής γής – εδάφους και υπεδάφους.

Και ενώ περίμενε κάποιος να διαταχθεί άμεση μείωση όλων των τιμολογίων και να παγώσουν συμπιεσμένες προς τα κάτω οι τιμές όλων των αγαθών, εδώ γίνεται το ανάποδο. Μειώνονται οι αποδοχές όλων των εργαζομένων, αλλά δεν πειράζονται τα κέρδη των ΞΕΝΩΝ εταιριών, πολυεθνικών, πολυκαταστημάτων που ξεζουμίζουν τον λαό μας.

Υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει ότι τα πράγματα είναι προκατασκευασμένα;

Υπάρχει τρόπος αντίδρασης;

ΝΑΙ

Μείωση δραστικά όλων των περιττών δαπανών μας. Αν κάτσουμε να σκεφτούμε τί από αυτά που θεωρούμε απαραίτητα είναι στην πραγματικότητα περιττά, και αποφασίζαμε να τα διαγράψουμε από την καθημερινότητά μας, θα κάναμε μια μεγάλη χάρη στην τσέπη μας και στην ψυχική μας κατάσταση.
Αν σκεφτούμε πόσα από αυτά που μας διαφημίζουν στοχεύουν στο να αδυάσει η τσέπη μας, θα είμασταν περισσότερο επιφυλακτικοί προς τους πωλούντες φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Αν αγοράζαμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ και ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, τότε θα κάναμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ που πρέπει να κάνουμε με συνέπεια ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: