Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Επανεμφάνιση ξεχασμένων ασθενειών λόγω των λαθρομεταναστών παραδέχθηκε ο υπουργός υγείας.


Έπρεπε να περάσουν περίπου δεκαπέντε χρόνια για να ομολογήσει ο σημερινός υπουργός υγείας πως οι ξεχασμένες ασθένειες επέστρεψαν στην χώρα μας εξ αιτίας της λαθρομετανάστευσης – μόνο το έιτζ αυξήθηκε κατά 50%.

Μας είπε και άλλα πολλά ο κος υπουργός στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων στις 4-7-2011. Μας είπε ακόμη ότι επισκέφτηκε με κλιμάκιο της Ε.Ε. τα σύνορα όπου βρίσκονται κάποιες χιλιάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι είναι φορείς πολλών και διαφόρων ασθενειών. Και ενώ περίμενε ο κος υπουργός κάποια πρόταση, συμβουλή ή συνεργασία για την αντιμετώπιση των ασθενών, άκουσε έκπληκτος να του μιλάνε για τα … ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρομεταναστών.

Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που υπάρχουν τόσο πολύ ευαίσθητοι και φιλάνθρωποι στην Ε.Ε.  Προτείνω, λοιπόν, να αποστείλει το ελληνικό κράτος από διακόσιες χιλιάδες μετανάστες στις πρωτεύουσες των ευρωπαϊκών χωρών των φιλανθρώπων επιτρόπων για να αποδείξουν έμπρακτα την φιλανθρωπία τους και τον σεβασμό τους στα ανθρώπινα δικαιώματα. Άλλωστε και η ελεύθερη μετακίνηση των ανθρώπων θεωρείται ανθρώπινο δικαίωμα. Ας τους στείλουμε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες να δουν και αυτοί… την οικονομική ανάπτυξη που είδαμε στην χώρα μας, την εγκληματικότητα, τους βιασμούς, τις ληστείες, την συμμετοχή σε κάθε είδους παράνομες πράξεις, στην αύξηση των ασθενειών και όλα αυτά που … απολαμβάνει ο Ελληνικός λαός εξ αιτίας της «φιλανθρωπίας» επίσημων και ανεπίσημων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: