Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Όχι στα Πρέσπεια του 2024, πάνε να παγιδεύσουν τον Λαό της Φλώρινας να αποδεχθούν εμμέσως την συμφωνία των Πρεσπών.

 

Όχι στα Πρέσπεια του 2024, πάνε να παγιδεύσουν τον Λαό της Φλώρινας να αποδεχθούν εμμέσως την συμφωνία των Πρεσπών.

[δείτε βίντεο ΕΔΩ και συγκρίνετε με αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω]

Ὅποιος φλωρινιώτης, ρίξει μια πρόχειρη ματιά στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαβαζει:
23-24-25 Αυγούστου: Συνάντηση Βαλκάνιων εικαστικών καλλιτεχνών (Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία και Τουρκία) με υπαίθρια εργαστήρια στη Φλώρινα. Πατήστε τον τίτλο & διαβάστε το πρόγραμμα:
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πρέσπες 2024» (video)

Μέσα στην Φλώρινα που δεν τολμοῦν οι αρχές να βάλλουν την νταμπέλα Β. Μακεδονία στους δρόμους για τα Σκόπια, θέλουν να το περάσουν, κάποιοι προδότες, στο «Πρέσπα 2024»,  για να φαίνεται ὅτι ἀποδέχεται εμμέσως ὁ Φλωρινιώτικος λαός, την προδοτική συμφωνία!!! Ὁ Λιάνης, που ὅπως φαίνεται στην παρακάτω συνέντευξη προσπαθεί να παρουσιάσει: ὅτι οι περισσότεροι Φλωρινιώτες δέχονται την προδοτική συμφωνία. Εἶναι ψεύτης.

Ὁ λαός απάντησε:

MΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΒΙΓΛΑ & ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
https://youtu.be/PRsc-pUVbYk

ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=99602

Τὴν δηθεν Σκοπιανή μειονότητα, με «Μακεδονική γλώσσα «τὴν ἐκπροσωπεί στην Ελλάδα το «Οὐρανιο Τόξο».

Στις ευροεκλογές του 1994 πήρε, σε όλόκληρη την Ελλάδα 7.263 ψήφους!  Με τόσα χρόνια προπαγάνδα & άφθονο χρήμα από τους παγκοσμιοποιητάς, που ρουφούν το αἶμα των λαῶν, πήρε 7.263 ψήφους!!! Και  αυτοί αναγνωρίζονται ως μειονότητα στην Ελλάδα!!! Ας αναγνωρίσουν πρώτα οι Σκοπιανοί τους 200.000 Έλληνες που βρίσκονται στα Σκόπια και τον πολλαπλάσιο αριθμό Ελλήνων στην Βόρεια Ήπειρο και μετά να ζητούν την δική τους αναγνώριση. Αλλά δεν φταίνε αυτοί, φταίνε οι δικοί μας μασόνοι πολιτικοί, που εἶναι προδότες.

Το λυπηρό εἶναι, δίπλα στον Λιάνη, τον ὑπέρμαχο της προδοτικῆς Συμφωνίας, σαν μαϊδανό βλέπουμε τον νέο δεσπότη της Φλώρινας Ειρηναῖο!!! Τα Χριστούγεννα τον εἴδαμε με τους διοργανωτας των ειδωλολατρικών φωτιών, που αγωνίστηκε να τις ξεπατώσει από την Μητρόπολη του ὁ ἀληθινος ὀρθόδοξος Ἑλληνας ιεράρχης της Φλωρίνης Αὐγουστῖνος Καντιώτης:
https://youtu.be/qz6OEahYTwY?si=iha91S18zy8xZ5Q2

Τώρα τον βλέπουμε με τους διοργανωτάς στα «Πρέσπεια 2024», δίπλα στον Λιάνη!!! Γι᾽αυτό τον διορίσαν στην Φλώρινα; Για να στηρίξει τις προδοτικές συμφωνίες; Αυτή εἶναι ἡ δουλειά του επισκόπου, να τρέχει σε κοσμικές εκδηλώσεις, που δεν ξέρει για ποιο σκοπό γίνονται; Και ἂν ξέρει, τότε ακόμα χειρότερα γι᾽ αυτόν.

Ὅποιος πατριώτης διαβάσει την συνέντευξη που εδωσε στον Γ. Λιανης στον Δημ. Ψαρρά, θα αγανακτήση και δεν θα πατήση στα «Πρεσπεια 2024. Προσπαθουν με την μέθοδο του σαλαμιού & με τα πανηγύρια, να παρουσιάσουν τον Φλωρινιώτικο λαό ὅτι αποδέχεται εμμέσως την προδοτική συμφωνία των Πρεσπῶν
Διαβαστε την συνέντευξη ΕΔΩ

Ακούτε τον Λιάνη; «Θετικότατη λέει ἡ Συμφωνία των Πρεσπῶν»!!! Αν είχαμε αυτή τη συμφωνία τη δεκαετία του ‘90, θα τη θεωρούσαμε θρίαμβο για τα ελληνικά…». Που βλέπει κέρδη ὁ Λιάνης από την προδοσία!!!! Ίσως βλέπει, το ἄφθονο χρήμα στις τσέπες των προδοτῶν!

Γιατί θα θεωρουσε ὁ Λιάνης θρίαμβο να γινόταν η έναρξη της συμφωνίας των Πρεσπὼν, το 1990; Απαντοῦμε:
Τότε ἔδωσε η  ΕΟΚ τα 600.000.000 εκατομμύρια δραχμές στον Θεόδωρο Αγγελόπουλο για να γυρίση την ταινία το: «Το Μετέωρο Βήμα τοῦ Πελαργού», στη Φλώρινα, που διαφήμιζε την πτώση τον Ἑλληνικῶν συνόρων. Βρῆκε ὅμως τη σθεναρή αντίσταση του αληθινοῦ επισκόπου της Φλώρινας, που τους χάλασε τα σχέδια και ακόμα δεν μπορεῖ να το χωνέψει.

Δείτε τον αγώνα, και ακούστε κάποια αποσπάσματα ὁμιλιῶν του Μητροπολίτου Φλωρίνης Πρεσπῶν & Εορδαίας π. Αυγουστινου Καντιώτου:

Εδῶ: https://youtu.be/L7-aA4HY-E8?si=heZw5M5Nheb5xngL

Ακοῦστε τι λέει, μια σημαντική πρωταγωνίστρια στο ἔργο του Αγγελόπουλου: 
https://youtu.be/0Nvr2EHp7q8?si=fxrjOj6CgvLQ1Te9

ELLAS EOK· STOP 2 αποσπ ΜΗΤΡΟΠ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π Αυγουστίνος Καντιώτης
https://youtu.be/yEdN1tOI3PE

ELLAS EOK STOP απόσπ 4 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ MHTΡΟΠ ΦΛΩΡ AYΓΟΥΣΤ KANTIΩΤΟΥ KATA ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΠΕΛΑΡΓΟΥ» ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ”
https://youtu.be/QFwIet4H9gc

Το ἔμπειρο μάτι του γέροντος αγωνιστού ἱεράρχου που φύλαγε τις Θερμοπύλες του Βορρά, ἔψαξε, βρῆκε & διάβασε το σενάριο. Το ἔδωσε, -θα αποκαλύψω για πρώτη φορά το ὄνομα του δημοσιογράφου, εις μνημόσυνον αἰώνιο-, εἶναι ὁ δημοσιογράφος και διευθυντής του ραδιοφωνικοῦ σταθμοῦ της ΕΡΤ Φλωρίνης Τηλέμαχος Κόκκος. Δεῖτε τον, στο παρακάτω βίντεο: 
https://youtu.be/wVZRGfGrW54?si=RCo4pBv7dHDA6ODe

Ὁ π. Αυγουστῖνος διάβασε το σενάριο και εἶδε τον κίνδυνο. Το ἔδωσε και σε αλλα προσωπα της Φλωρινας να το διαβάσαν και κατέληξαν ὅλοι στο ιδιο συμπέρασμα. Το ἔργο διαφήμιζε την πτώση των συνόρων από τη Φλώρινα, γι᾽αὐτό και γυριζόταν στην πόλη της Φλωρίνης. Τότε ὁ ἀγωνιστής ἐπίσκοπος σήκωσε το ἀναστημά του και φώναξε:

«Στῶμεν καλῶς». Κάλεσε τον Ἀγγελόπουλο, που έστησε τα σκηνικά του, κάτω ἀπό τα παράθυρα της Μητροπόλεως του στο ποτάμι, για να του ζητήση να αφαιρέση τα σημεία της προπαγάνδας, αλλά δεν παρουσιάστηκε, ἦταν ανένδοτος. Τότε χρησιμοποίησε το τελευταῖο ὅπλο που εἶχε στα χέρια του ὁ ἐπίσκοπος, που ἔζησε ὅλο το δράμα τῆς Φλωρινας το 1942, 1943 και αργότερα ὡς στρατιωτικός ἱερέας εἶδε τα καλύτερα ἑλληνόπουλα να χύνουν το αἶμα τους για την πατρίδα και με λύπη έκανε τον μοναδικό αφορισμό στην ζωή του, στις 17.12.1990, στον τόπο όπου μετά από 28 χρόνια θα υπογραφόνταν η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Διάβασε τον μικρό αφορισμό, ελπίζοντας ότι σε 2-3 χρόνια θα συναισθανόταν την προδοσία του και θα μετανοούσε. Αυτό δεν έγινε και όπως διαβάζουμε στο διαδίκτυο το τέλος του ήταν θλιβερό.

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε αν θέλετε & εδώΟ τραγικός ὁ θάνατος του Θόδωρου Αγγελόπουλου

  • Οι ανθρωπινες δόξεις και τα λεφτά φεύγουν γρήγορα, ένα μας μένει. Η ψυχή η αθάνατη και αλλοίμονο αν δεν κάνουμε κάτι γι’ αυτήν.

Τον τίμησαν στα Πρέσπεια ὅταν ἦταν εν ζωή, στις 29ης Αυγούστου 2008, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου των Πρεσπών, παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ως πρόσωπο της εικοσαετίας στο χώρο της ελληνικής τέχνης. Το βραβείο ήταν μια επίχρυση κεφαλή αλόγου του γλύπτη Δημήτρη Καλαμάρα.

Στις 24 Ιαν 2012 – Υπέκυψε στα τραύματά του, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Δεν πρόλαβε να παραβρεθεί στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Το τίμησαν οι μασόνοι πολιτικοί, ἀλλά οι ανθρώπινες τιμές εἶναι σκοπίδια. ΧΡΙΣΤΟΣ & ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ἔλεγε ὁ ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αιτωλός. Δεν σταμάτησε το κακό εκεῖ. Το σπίτι του Θ. Αγγελόπουλου και τα αρχεία του στο Μάτι κάηκαν.

Διαβᾶστε εδῶ: https://www.protagon.gr/epikairotita/kaike-to-spiti-kai-osa-eixe-afisei-pisw-tou-o-theodwros-aggelopoulos-44341662951


Πηγή augoustinos-kantiotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: