Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ο εποικισμός και o αφοπλισμός της Ελλάδος!

Του Π. Λιβανίδη

lathro

Ξαφνικά μετά από 20 χρόνια σιωπηλού εποικισμού και όταν πια «έφτασε ο κόμπος στο χτένι», η Ελληνική πολιτεία ανακάλυψε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και των πολεμικών προσφύγων από τις επεμβάσεις των ΗΠΑ στις Αραβικές χώρες. Μας βομβαρδίζουν συναισθηματικά και ηθικά, προκαλώντας τα φιλανθρωπικά μας συναισθήματα, ενώ μας αποκρύβουν συστηματικά τις άλλες παραμέτρους καιπαρενέργειες από τον μεγάλο αριθμό των μεταναστών που εισβάλλει καθημερινά στην Ελλάδα την ώρα που βρισκόμαστε μπροστά στην αντιμετώπιση κρίσιμων εθνικών κινδύνων.

Κινδύνων που δεν πρέπει να μας βρουν απροετοίμαστους, με διχόνοια και αφοπλισμένους. Αυτό είναι κάτι που οι επιβουλείς της Ελλάδος επιδιώκουν, προκειμένου να απεθνικοποιήσουν, να αφοπλίσουν την πατρίδα μας ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν την ουσιαστική της κυριαρχία. Κυριαρχία σε ένα από τα πιο σημαντικά γεωστρατηγικά σημείο της υφηλίου.

«Δημιουργική αμέλεια»

Ο αφοπλισμός και η αποστρατικοποίηση της Ελλάδος είναι το ζητούμενο και γίνεται συστηματικά με μεθοδεύσεις χρόνων – όλως τυχαίως – μέσα από μια «δημιουργική αμέλεια». Ενώ αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξη ορισμένων σοβαρών εθνικών προβλημάτων, είτε δεν λαμβάνουμε καμιά απόφαση αποτροπής του, είτε λαμβάνουμε σταδιακά αναποτελεσματικά μέτρα, που στερούν από την πατρίδα μας σημεία υποστήριξης σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής.

Παραλείψεις που υποτίθεται ότι έγιναν από αμέλεια, που δημιούργησαν όμως δυσμενή εθνικά τετελεσμένα και παραχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας χωρίς να γίνεται άμεσα αντιληπτό.

Έτσι έχουμε αποφάσεις και μέτρα που λαμβάνονται με τρομερή αμέλεια προς τους κανόνες στρατηγικής και στρατιωτικής ασφάλειας της πατρίδος μας. Εάν δε κάποια στιγμή βρεις υπευθύνους για να τους ζητήσεις ευθύνες, θα πουν ότι απλώς«αμέλησαν»και δεν έκαναν τίποτα από σκοπιμότητα!

Μόνο που τότε θα είναι πολύ αργά γιατί το κακό θα έχει γίνει. Έχουμε όμως και την έλλειψη αποφάσεων.

Το μεγάλο δημοσιονομικό έλλειμμα και ο τεράστιος δανεισμός της χώρας, ήταν γνωστό εκ των προτέρων στους ειδήμονες και αυτούς που ήθελαν να μας κυβερνήσουν, αλλά δεν έκαναν τίποτα για να μην πέσουμε στο γκρεμό. Τουναντίον μας έταζαν αυξήσεις μέχρι που βρεθήκαμε στο κενό.

Για 20 χρόνια γνωρίζουμε το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και τον«τυχαίο» εποικισμό της Ελλάδος κυρίως από μουσουλμανικούς πληθυσμούς και δεν παίρνουμε κανένα σοβαρό μέτρο αποτροπής. Τουναντίον τους καλωσορίζαμε και θέλαμε όχι μόνο να τους κάνουμε πολίτες, αλλά να τους δώσουμε και Ελληνική ιθαγένεια!

Κάποιοι επιδιώκουν να τους δώσουμε και δικαίωμα ψήφου χωρίς καν να έχουν ενσωματωθεί στοιχειωδώς με την Ελληνική νοοτροπία και πολιτισμό. Χωρίς να έχουν αποκτήσει Ελληνική εθνική συνείδηση, όπως επιβάλλουν τα άλλα κράτη στους δικούς μετανάστες και λαθρομετανάστες.

Κυβερνητική υποκρισία και παραπληροφόρηση

para

Όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις μέχρι σήμερα από τα μέσα της δεκαετίας του 90, αντιλήφθηκαν το μέγεθος του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης και τελευταία του κύματος των προσφύγων από τις εμπόλεμες περιοχές. Μόνο που δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό για την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος που αλλάζει την δημογραφική σύνθεση της πατρίδος μας, με έναν«εποικισμό εξ αμελείας»!

Μας παραπληροφορούν και μας βομβαρδίζουν μέσα από τα ΜΜΕ, κάνοντας έκκληση και εκμετάλλευση της φιλανθρωπικής ευαισθησίας των Ελλήνων, ενώ εσκεμμένα ξεχνούν να μας πουν τα προβλήματα που προκύπτουν. Εθνικά και οικονομικά που καλείται να πληρώσει ο ταλαίπωρος Έλληνας πολίτης.

Ξεχνούν ηθελημένα να μας πουν πόσο κοστίζει αυτή η υποχρεωτική φιλοξενία των αλλοδαπών στον Έλληνα πολίτη, που τα παιδιά του είναι άνεργα και πουλάει τα οικογενειακά του χρυσαφικά για να επιβιώσει.

Το κόστος των λαθρομεταναστών και προσφύγων

lathrometanastes2

Αυτός ο δοκιμαζόμενος Έλληνας που ψάχνει στα σκουπίδια να φάει και αδυνατεί να μορφώσει σωστά τα παιδιά του, καλείται να πληρώσει τη διατροφή τους, να δώσει «υποτροφία» στα παιδιά των απρόσκλητων εποικιστών, να χρεωθεί ως κράτος για τις ιατρικές εξετάσεις και την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, όταν ο ίδιος ως Έλληνας πολίτης τη στερείται. Δεν είναι τυχαίο που όταν πηγαίνεις σε ένα δημόσιο νοσοκομείο υπάρχει ουρά από ξένους και ο Έλληνας που έχει πληρώσει τα ασφαλιστικά του ταμεία να αναγκάζεται να καταφύγει σε ιδιώτες.

Ο Έλληνας φορολογούμενος καλείται να πληρώσει το κόστος του παραεμπορίου που κλείνει με αθέμιτο ανταγωνισμό τον Έλληνα μαγαζάτορα, ενώ ταυτόχρονα αντί τα κέρδη να πέσουν ξανά στην Ελληνική αγορά, φεύγουν στις πατρίδες των αλλοδαπών για να χρηματοδοτήσουν τις ξένες οικονομίες. (Το λιγότερο 1 Δις το χρόνο).

Φυσικά χάνεται η πληρωμή του ΦΠΑ ( 5 δις ετησίως ) και φόρων από το παραεμπόριο καθώς και οι εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία. Ένας τζίρος 25 δις που χάνεται από τον Έλληνα έμπορο.

Ένα ακόμη κόστος που καλείται να πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος είναι αυτό της αυξημένης εγκληματικότητος, του σωφρονισμού τους (το 50% των φυλακισμένων είναι αλλοδαποί).

Με πρόβλημα στα μετόπισθεν

Screen-shot-2013-12-01-at-11.17.00-AM

Οι κυβερνώντες και τα «υπεύθυνα» ΜΜΕ ξεχνούν επίσης να μας πουν, τι επιπτώσεις θα έχει αυτή η μεγάλη εισβολή λαθρομεταναστών και ξένων προσφύγων στη συνέχιση της ύπαρξης του Ελληνικού κράτους και έθνους με μια τόσο μεγάλη αλλαγή στη σύνθεση του πληθυσμού της χώρας μας. Ξεχνούν να μας πουν ότι σήμερα εμπόλεμες καταστάσεις συμβαίνουν κυρίως στις περιοχές που υπάρχει πληθυσμός με διαφορετικές θρησκείες, αλλά ακόμη και με δόγματα της ίδιας θρησκείας (προτεστάντες – καθολικοί στην Ιρλανδία, Μουσουλμάνοι Σουνίτες με Σιϊτες κλπ. Αλλά και μεταξύ απλών μουσουλμάνων, με τους φονταμενταλιστές – τζιχαντιστές).

Ξεχνούν επίσης να μας πουν για την καθοριστική επίδραση που θα έχει η παρουσία τους σε περίπτωση που η πατρίδα μας αναγκαστεί να εμπλακεί σε πόλεμο. Κανένας στρατός δεν μπορεί να πολεμήσει και ακόμη περισσότερο να νικήσει εάν υπάρχει πρόβλημα στα μετόπισθεν. Εάν ο στρατιώτης που πολεμά στο μέτωπο αισθάνεται, ότι πίσω στα μετόπισθεν κινδυνεύει να του ληστέψουν το σπίτι του, να του βιάσουν τη γυναίκα ή το παιδί του. Δεν μπορεί να πολεμήσει εάν κινδυνεύει η οικογένεια του και μπορεί να υπάρξει εχθρική δολιοφθορά στα μετόπισθεν.

Γι΄ αυτό στις ΗΠΑ στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου είχαν περιορίσει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης όλους τους πολίτες Ιαπωνικής καταγωγής, γιατί δεν μπορούσαν να ξέρουν ποιος ήταν κατάσκοπος και ποιος μελλοντικός σαμποτέρ.

Το έπος του 1940 δεν θα μπορούσε να γίνει εάν υπήρχαν ορδές ξένων στα μετόπισθεν, που θα έθεταν σε κίνδυνο τις οικογένειες των ηρώων των Αλβανικών βουνών. Εάν υπήρχαν έστω πληροφοριοδότες που θα ενημέρωναν τον εχθρό.

Πώς θα μπορούσαμε να πάμε σε πόλεμο σήμερα με τόσους λαθρομετανάστες αγνώστων προθέσεων και πιστεύω. Τώρα με την παρουσία του άρρενα πληθυσμού – που δεν απουσιάζει στο μέτωπο – και ο Έλληνας αισθάνεται ανασφάλεια, βάζει κάγκελα σε πόρτες και παράθυρα, πηγαίνει με συνοδεία τα παιδιά του στο σχολείο, όταν πριν την δεκαετία του 90 τα παιδιά μας μόνα τους διέσχιζαν μεγάλες αποστάσεις μέσα από ερημιές για το σχολείο, χωρίς κανένα φόβο.

Η Τουρκία παραμονεύει

turk

Η Τουρκία απέδειξε ιστορικά ότι πάντα παραμονεύει να εκμεταλλευτεί τις στιγμές που η Ελλάδα βρίσκεται σε αδυναμία προκειμένου να προωθήσει τον επεκτατισμό της εις βάρος της Ελλάδος (Σεπτεμβριανά 1955, Κύπρος 1974 κλπ) και δεν είναι η μόνη χώρα (Σκόπια, Τσάμηδες Αλβανίας κλπ).

Θα μπορούσαμε σήμερα, να κάνουμε έναν πόλεμο με την επεκτατική Τουρκία, που συνεχώς αγοράζει επιθετικό στρατιωτικό υλικό ειδικά για επίθεση εναντίον της Ελλάδος, όπως πλωτές γέφυρες για «βιαία διάβαση ποταμών» (Έβρος ) και αποβατικά πλοία για εισβολή στα νησιά μας;

Μια Τουρκία που αποδεδειγμένα επιβουλεύεται τη Θράκη, τα νησιά μας αλλά και τα Ελληνικά και Κυπριακά πετρέλαια. Μια Τουρκία με συνειδητή πολιτική εθνοκάθαρσης και δημογραφικής εισβολής. Ας μην ξεχνάμε το δόγμα Οζάλ που είπε για την Ελλάδα:
«δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μ’ αυτούς».

Είναι μια Τουρκία που συνεχώς προκαλεί και που στους στίχους του εθνικού της ύμνο προασπίζεται το Ισλάμ. Όταν βρεθούμε σε πόλεμο μαζί της και στα Ελληνικά μετόπισθεν θα υπάρχει ισάριθμος σε άνδρες μουσουλμανικός πληθυσμός, με τους Έλληνες που θα βρίσκονται στο μέτωπο, τί πρόκειται να γίνει;

Ξέρουμε μήπως πόσοι από αυτούς που ζητούν άσυλο είναι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας ή των φανατικών μουσουλμάνων και των τζιχαντιστών και πότε θα αποφασίσουν να δράσουν;

Μήπως η σύλληψη των δύο Αλγερινών που βρίσκονταν στην κατάληψη της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών από τους αντιεξουσιαστές, αλλά ταυτόχρονα έμεναν σε ακριβό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος είναι ένα τυχαίο γεγονός;

Και η Ελλάδα αφοπλίζεται

sialmas_-nikolaos

Την στιγμή που Ελλάδα πλημμυρίζει από λαθρομετανάστες και πρόσφυγες κυρίως από μουσουλμανικές χώρες και οι γειτονικές μας χώρες εντείνουν τις επιθετικές τους διεκδικήσεις εις βάρος της πατρίδος μας, εμείς, αντί να δημιουργούμε συνθήκες αποτροπής, να γαλουχούμε το ηθικό φρόνιμα των Ελλήνων και να λαμβάνουμε τα επιβαλλόμενα μέτρα, αφοπλιζόμαστε.

Απαξιώνουμε την αμυντική μας βιομηχανία, οι ένοπλες δυνάμεις μένουν από ανταλλακτικά, διασύρουμε το κύρος της Ελλάδος, αλλιώνουμε την εθνική μας ταυτότητα και τελευταία μεθοδεύεται η παραχώρηση των εφεδρικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων στους λαθρομετανάστες, ως χώρος παραμονής τους.

Η Ελλάδα αφοπλίζεται την στιγμή που γίνεται η πιο μεγάλη ανακατάταξη πολιτικο-στρατηγικής επιρροής στις χώρες της περιοχής μας μεταπολεμικά, με άγνωστες εξελίξεις. Αφοπλιζόμαστε ενώ θα έπρεπε να εξοπλιζόμαστε ποικιλοτρόπως.

Ποια Ελλάδα θέλουμε;

albania-uber-ales

Το πρόβλημα είναι καθαρό και τρομερά κομβικό. Τι κράτος θέλουμε να έχουμε; Ένα κράτος που τα μορφωμένα παιδιά θα μεταναστεύουν στο εξωτερικό, ενώ θα αφήνουμε την αυθαίρετη, αθρόα εισροή αλλόθρησκων εθνών; Θέλουμε ένα ισχυρό Ελληνικό και χριστιανικό κράτος ή κράτος σούπερ μάρκετ χωρίς εθνική ταυτότητα, που σε λίγα χρόνια θα υπάρχει μια μουσουλμανική πλειοψηφία με ότι αυτό θα σημαίνει, βλέποντας τις εξελίξεις στις άλλες χώρες της Ανατολικής Μεσογείου;

Θέλουμε την συνέχιση της ύπαρξης του Ελληνικού έθνους ή όχι;

veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: