Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ξέρετε τι είναι πολύ εύκολο να γίνεις ;



Μελλοντολόγος !
Σκεφτείτε ας πούμε τους επόμενους μήνες στην Ελλάδα.
Ένα μεγάλο μέρος των καταθέσεων των Ελλήνων έχει εξανεμιστεί σε φόρους, χαράτσια αλλά και την καθημερινή διαβίωση. Τα έτοιμα αρχίζουν να τελειώνουν.
Αυτοί οι ηλίθιοι της τρόικας, δεν ενδιαφέρονται να σώσουν την Ελλάδα. Πάσχουν από μια ψύχωση που λέγεται..
"τιμωρητική διάθεση". Όλοι καταλαβαίνουν ότι οι ιδέες τους δημιουργούν νέα ύφεση, αλλά επιμένουν μέχρι να δουν το πτώμα της Ελλάδας. Με τους Έλληνες πολιτικούς, προσωπικά δεν ασχολούμαι, οπότε μην περιμένετε σχόλιο.

Αφού μειωθούν οι μισθοί λοιπόν, σε τρείς μήνες θα ανακαλύψουμε ότι κλονίζεται (ξανά) το ασφαλιστικό μας σύστημα.
Τον Ιούνιο θα μας ξαναεκβιάσουν λέγοντας, ότι το έλλειμμα του ΙΚΑ, λόγω των μειωμένων εισφορών (από τη μείωση των μισθών) είναι "μη διαχειρίσιμο", άρα πρέπει να πάρει νέο δάνειο και κυρίως να υπάρξουν νέες μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, δηλαδή να αυξηθούν κι άλλο τα ηλικιακά όρια των συντάξεων, να πάνε στα 69 ας πούμε και να μειωθούν κι άλλο οι συντάξεις.
Ο Πρωθυπουργός τότε θα πεί στους συνταξιούχους, το 100ο εκβιαστικό δίλλημμα: "ή μειώνουμε οριζόντια όλες τις συντάξεις κατά 40% ή δεν πληρώνουμε καμία σύνταξη".
Ο κόσμος σαλτάρει βγαίνει μαζικά στους δρόμους, αλλά ξαναγυρίζει σύντομα στα σπίτια του, μετά την έφοδο των 1.000 συνεργατών της πρεσβείας και του συστήματος, των "γνωστών αγνώστων" κουκουλοφόρων, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι, άρα έχουν το πάνω χέρι. Σκότωσαν με επιτυχία 3 άτομα στη ΜΑΡΦΙΝ, διέλυσαν με επιτυχία όλες τις μαζικές διαδηλώσεις του 2010 και το 2011.
Η πείνα όμως και η απελπισία σπρώχνει πολύ μεγαλύτερο μέρος του κόσμου σε μαζικές συγκεντρώσεις. Αυτή τη φορά, τα ΄χουν πάρει στο κρανίο με τα κουκουλοφόρα ορκς, τα ΄χουν πάρει στο κρανίο με τους μπάτσους που τους προστατεύουν με λύσσα και αντεπιτίθενται.
Εκατοντάδες νεκροί και από τις δύο πλευρές, οι περισσότεροι φυσικά από τους κανονικούς ανθρώπους, αφού τα πουστόπαιδα που υποδύονται τους αναρχικούς είναι ανελέητα και οπλισμένα από το παρακράτος. Και δεν έχουν ψυχή, παρά μόνο παράνοια.
Όμως, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. 
Ο κόσμος τρελαίνεται και δίνει τέλος στην προστασία της αστυνομίας, που δεν μπορεί να κρατήσει πιά τη συνεργασία με τους "αναρχικούς" πάμπλουτους κοπρίτες οι οποίοι καταλαβαίνουν ότι τα ψέμματα τελειώνουν.
Το επόμενο κύμα, βρίσκει δύο εκατομμύρια αποφασισμένους και βαριά οπλισμένους πολίτες στο δρόμο, που ξεριζώνουν τις κουκούλες μαζί με τα κεφάλια. Απειλούν να κάψουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αν η αστυνομία, δεν θα παραδώσει στον όχλο εντός 24 ωρών τους δολοφόνους της ΜΑΡΦΙΝ. Η αστυνομία δεν το κάνει και ο κόσμος καίει το Υπουργείο επί μέρες.

Το λαϊκό κίνημα ανασυντάσσεται, επιβάλει εκλογές, αλλά δεν εκλέγεται κανείς. Η χώρα περνά μήνες εκλογών, μέχρι να σχηματιστεί μια νέα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, η οποία με τη βοήθεια ξένων φίλων και "φίλων", ξαναστήνει την Ελλάδα από την αρχή, όπως μετά την κατοχή. Μια πάμφτωχη χώρα.

Ταυτόχρονα, η άρχουσα τάξη, που κατέκλεψε την Ελλάδα τις προηγούμενες δεκαετίες, αυτοεξορίζεται στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και τη Ζυρίχη, όπου προετοιμάζει τα παιδιά της να έρθουν να κυβερνήσουν μετά από 15-20 χρόνια, αφού έχουν γαλουχηθεί πρώτα στην Αμερικανική ιδέα.

Ο μαλάκας ελληνικός λαός τα ξεχνά όλα και ψηφίζει όπως πάντα Αμερικανόφερτους ηγέτες, ενώ όσους δεν είχαν άκρες με τις CIA, DIA κλπ, και είναι Έλληνες πατριώτες, τους έχει κλείσει φυλακή, όπως τον Κολοκοτρώνη. Αιώνες η ίδια ιστορία, αιώνες η ίδια μαλακία του Έλληνα να ψηφίζει και να υποδέχεται ως Θεούς, μόνο όσους του στέλνει η Αμερικανική πρεσβεία, ενώ όσους σπούδασαν, δούλεψαν, μόχθησαν και παρήγαγαν στην Ελλάδα τους έχει στο φτύσιμο.
Είδατε πόσο προβλέψιμο είναι το μέλλον;

Δεν υπάρχουν σχόλια: