Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Ο στρατηγός άνεμος …… θρόνιασε την Ελληνική σημαία στην κορυφή της Σατανοφιέστας 2024! Η πτώση Εωσφόρου ως ”Golden Voyager” και η Αναγέννηση του ως Μυθικός Φοίνικας. Την 33η Ολυμπιάδα την αφιέρωσαν στον Αντίχριστο! BINTEO

 

Ο στρατηγός άνεμος …… θρόνιασε την Ελληνική σημαία στην κορυφή της Σατανοφιέστας 2024! Η πτώση Εωσφόρου ως ”Golden Voyager” και η Αναγέννηση του ως Μυθικός Φοίνικας. Την 33η Ολυμπιάδα την αφιέρωσαν στον Αντίχριστο!

Ο στρατηγός άνεμος …… θρόνιασε την Ελληνική σημαία στην κορυφή της Σατανοφιέστας της Μαύρης Ολυμπιάδας Παρίσι 2024 κατά την Τελετή Λήξης.

όσοι είδαν τη σατανοφιέστα της Λήξης μιλούν για κανονικό σατανιστικό τελετουργικό

Την 33η Ολυμπιάδα και είναι σημειολογικό την αφιέρωσαν στον Αντίχριστο!

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι 33οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι έκλεισαν με μια τελετή αφιερωμένη στην αναγέννηση του Εωσφόρου..

Η πτώση του Εωσφόρου

”Εἶπε δὲ αὐτοῖς· ἐθεώρουν τὸν σατανᾶν ὡς ἀστραπὴν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ πεσόντα” κατά Λουκάν κεφ.10:18)

Το σόου ξεκίνησε με το «The Golden Voyager»/ Ο Χρυσός Ταξιδιώτης, που πέφτει από τον ουρανό, όπως η πτώση του Εωσφόρου από τον ουρανό, το πόδι λυγισμένο και τοποθετημένο σαν τους Hanged Mans, που, στον αποκρυφισμό, αντιπροσωπεύουν την απόλυτη παράδοση.

Ο «Golden Voyager» είναι ένας δεσμός με τους Voyager Golden Records – δύο πανομοιότυπους δίσκους φωνογράφου που η NASA εκτόξευσε με τα διαστημόπλοια Voyager το 1977.

Τα αρχεία περιέχουν ήχους και εικόνες που επιλέχθηκαν για να απεικονίσουν την ποικιλομορφία της ζωής και του πολιτισμού στη Γη που προορίζονται για εξωγήινη ζωή—εξωγήινους—(ή δαίμονες) να τα βρουν.

Το «The Golden Voyager» ανακαλύπτεται γρήγορα από χορευτές ντυμένους στα γκρι με μεγάλα μάτια που μοιάζουν με γκρι εξωγήινους, που αντιπροσωπεύουν την ανάσταση του κόσμου.

και η Αναγέννηση του ως Μυθικός Φοίνικας.

Στη συνέχεια ο Λούσιφερ αναγεννιέται από τις γκρίζες στάχτες του, που αντιπροσωπεύεται στην παράσταση από ένα λαμπερό πορτοκαλί-μαύρο πιάνο με ουρά που αιωρείται στον αέρα και υψώνεται από το έδαφος.

Ένας πιανίστας αιωρείται μαζί του ντυμένος με μαύρα φτερά, ένα κοστούμι που αντιπροσωπεύει τον μυθικό Φοίνικα, ένα αθάνατο πουλί που αναγεννάται κυκλικά ή αλλιώς γεννιέται ξανά.

Στη συνέχεια, καθόλου τυχαία, εμφανίζεται μια γαλλική μπάντα με το όνομα Phoenix.

Το σατανοθέαμα τελειώνει με τον Τομ Κρουζ να μεταφέρεαι από τη σκηνή στο Παρίσι σε ένα κλιπ που δείχνει να πέφτει με αλεξίπτωτο στο Χόλιγουντ, παραδίδοντας τους αγώνες στο Λος Άντζελες, την πόλη υποδοχής του 2028, την «πόλη των αγγέλων»—σε περισσότερους πεσμένους άγγελους για να φωτίσει ο Λούσιφερ;

Η έλευση του σατανά γράφουν άλλοι χρήστες είναι πασιφανές λένε..

Μαύρη Τελετή, dark βραδιά του δικέρατου θηρίου χρυσοφόρου Μαμωνά και των τεράτων άνοιξαν τα έγκατα της γης και βγήκαν τα ζόμπι……

και κάπου εκεί κι ένα ομοίωμα της Νίκης .. που μετατρέπεται σε Νίκη του κακού .. ενταγμένη σε αυτό το ζοφερό πλαίσιο παραποιείται το πνεύμα της και τονίζεται ως αποκεφαλισμένος άγγελος

Μια Αποκρυφιστική Τελετή με μακέτα σκηνικό να παραπέμπει και πάλι στον Ιππότη της Αποκάλυψης με προτεταμένο ένα δόρυ ή ένα βέλος από τόξο; Ο ιππότης του λευκού αλόγου έχει ένα τόξο και «βγαίνει νικώντας, για να νικήσει» εξού και η Νίκη.

”Και είδον και ιδού ίππος λευκός και ο καθήμενος επ΄αυτόν είχε τόξον και εδόθη εις αυτόν στέφανος και εξήλθε νικών και δια να νικήσει.” (Αποκ. κεφ 6:2)..

Το όνομα θα μπορούσε να ερμηνευτεί σαν “Νίκη”, κατά την μετάφραση που βρέθηκε στην Βίβλο της Ιερουσαλήμ (οι ελληνικές λέξεις προέρχονται από το ρήμα νικάω-ῶ, να υποτάσσω, να καταβάλλω). Κρατά ένα τόξο και φοράει το στέμμα του νικητή. Αντιπροσωπεύει την Κατάκτηση. Ο 1ος Ιππότης Καβαλάρης από τους 4 της Αποκάλυψης.

ή είναι η ζωόμορφη Αιγυπτιακή θεότητα ο Άννουβις; Είναι γνωστός ως ο θεός των ταφικών τελετών, προστάτης των τάφων και οδηγός των ψυχών στη μετά θάνατον ζωή. Νεκροφιλία και Κάτω Κόσμος..

To γκρουπ που κλείνει τους Olympic Games 2024 είναι το Pheonix ως έμβλημα στο τύμπανο έχει το ίδιο λογότυπο με τον Kenneth Anger στο σακάκι του Lucifer.. Ο Kenneth Anger δημιουργός μιας ταινίας μικρού μήκους ”Lucifer Rising”.

Η πτώση του Εωσφόρου στο Παρίσι στην καρδιά της Ευρώπης

”Μια μυστηριώδης φιγούρα φτάνει με μια χρυσή φορεσιά, μαζί με την καβαλάρη/Ιππότη και τον κλέφτη ( το απρόσωπο ζόμπι εμπρηστή πυρομανή) από την τελετή έναρξης” le figaro

και η ενσάρκωση πτώσης ιπτάμενου μέσω Τομ Κρουζ

Τα αποσπάσματα κειμένου αναφέρουν μια σειρά γεγονότων που σχετίζονται με ένα αποκαλυπτικό γεγονός που ονομάζεται “Weirdmageddon” στη σειρά “Gravity Falls”, όπου ένα υπερδιάστατο ρήγμα ή πύλη παίζει σημαντικό ρόλο στο καταστροφικό γεγονός.

Επιπλέον, αποσπάσματα από το “Apocalypse Gate Trilogy” απεικονίζουν ένα σενάριο στο οποίο η ενεργοποίηση μιας υπερδιάστατης πύλης οδηγεί στην κατάρρευση των ηλεκτρονικών και την εμφάνιση διαφόρων τεράτων και κινδύνων από τις πύλες, προκαλώντας μια αποκαλυπτική κατάσταση στη Γη.

Σκοταδιστική φουτουριστική δυστοπία συγκρητιστικού αποκρυφισμού σε σατανιστικό πλαίσιο!

Η αφίσα αποκαλύπτει τα μυστικά..
«Η αφίσα απεικονίζει μια εικόνα του έκπτωτου Λούσιφερ, μια εικόνα του διαβόλου», είπε ο αναπληρωτής διαχειριστής του Πατριαρχείου Μόσχας, Αρχιεπίσκοπος Ζελένογκραντ Σάββα (Τουτούνοφ).

”Οι ελίτ βγάζουν τις μάσκες.. μια τελετή διαβολική;”

Τι λέει η Ρωσία για Τελετή Λήξης: ”Χαναναϊτικά Σόδομα..!.η Λήξη αποκάλυψε ότι πίσω από την αντιχριστιανική Έναρξη ήταν ο έκπτωτος Σατανάς. ” (Πατριαρχείο Μόσχας) Ο Λουσιφεριανισμός είναι η πίστη των ελίτ της Δύσης!

Από τους SS στους SSS! Τα δυο 6αρια (six) βγήκαν. Βγήκε και το 3ο στη γαλλική! ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ: Satanisme, sionisme, sodomisme. Σατανισμός, Σιωνισμός, Σοδομισμός!!

Τελετουργικό λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων: Ο Εωσφόρος, ο έκπτωτος αρχάγγελος και βασιλιάς των δαιμόνων, στέκεται πάνω από τη νεκρή ανθρωπότητα. Εμφανίζουν τους στόχους τους μπροστά στον κόσμο!” σχολιάζουν διαδικτυακοί λογαριασμοί.. Πασιφανές το σύμβολο ο χρυσοποίκιλτος ( ως φωτοφόρος) απαστράπτων Εωσφόρος

Υπήρχαν Αιγύπτιοι θεοί, δαίμονες στον καπνό κ.λπ. Υπάρχει ένα κλείσιμο των Ολυμπιακών Αγώνων… Θα τελειώσει αυτός ο σατανισμός σήμερα” γράφει στο Διαδίκτυο η Ρωσίδα παραγωγός Lera Kudryavtseva δημοσιεύει φωτογραφίες..

Ο καπνός, σαν θειούχες αναθυμιάσεις, πολλοί παράξενοι άνθρωποι με στενές στολές, κερασφόρα πλάσματα που αναβοσβήνουν μέσα σε όλο αυτό τον καπνό… Σαν να άνοιγαν οι πύλες της κόλασης στο κέντρο του Παρισιού...

Ο πολιτικός επιστήμονας Σεργκέι Μάρκοφ θέτει μια λογική ερώτηση:

Στην τελετή λήξης, όλη η δράση περιστρέφεται γύρω από τον Σατανά, τους δαίμονες σκλάβους του, όλα γίνονται στην κόλαση. Το γιατί το έκανε ο Μακρόν είναι ασαφές. Έχουμε την εντύπωση ότι υπάρχει μια σατανιστική αίρεση στην εξουσία στη Δύση. Ίσως είναι αυτό;

… ένα εξίσου παράξενο πλάσμα. Σύμφωνα με το σχέδιο των διοργανωτών, μοιάζει λίγο με χρυσό σκαντζόχοιρο, και μακριά κέρατα ξεχωρίζουν ξεκάθαρα από το κεφάλι του «σκαντζόχοιρου».

Ο καθηγητής Marat bashirov, συγγραφέας του καναλιού Politjoytik, έδωσε την εκτίμησή του:

Από ψηλά, αν δεις, βλέπεις μια φιγούρα με κεφάλι σκύλου και δόρυ… Κατάλαβα ότι μου θυμίζει τη φιγούρα στο γήπεδο του γηπέδου: ο Αιγύπτιος Θεός Anubis – ο Άρχοντας των νεκροπόλεων, ο προστάτης των νεκρών.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: