Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Κενυάτης γιατρός εκθέτει τον WHO για την πολιτική στείρωσης των Αφρικανών γυναικών μέσα από εμβόλια.

 Posted on 14 Ιουνίου, 2024

Από το «Αφήστε με να ζήσω!»

Ο Κενυάτης γιατρός συμμετείχε στο συνέδριο με τίτλο  «Inter-Parliamentary Conference on Family Values and Sovereignty» και αφορούσε την υπεράσπιση των παραδοσιακών αξιών της οικογένειας στις Αφρικανικές χώρες. Κατά την ομιλία του  κατήγγειλε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) ​​ότι είναι αναξιόπιστος, λόγω των πρακτικών που εφάρμοσε  στις αφρικανικές εκστρατείες εμβολιασμού, όπου  προώθησε ένα εμβόλιο κατά του τετάνου που προκάλεσε υπογονιμότητα στις  γυναίκες.

Ο Wahome Ngare είναι Γυναικολόγος από το 2000, εργάζεται στο Ναϊρόμπι στην κλινική που ο ίδιος ίδρυσε, τη «Mercy Medical Centre», ενώ είναι πρόεδρος του Φόρουμ Χριστιανών Επαγγελματιών της Κένυας, «Kenya Christian Professionals Forum (KCPF)».(1) Η ομιλία του απέναντι στον πρόεδρο της Ουγκάντας Yoweri Museveni, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στα τέλη Μαΐου 2024, την περίοδο που ο ΠΟΥ διαπραγματευόταν τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (International Health Regulations (IHR), και τη λεγόμενη «Συμφωνία Πανδημίας» με στόχο την πρόληψη μιας επόμενης πανδημίας. Ο Wahome Ngare έδωσε στοιχεία για τις καταχρηστικές πρακτικές του ΠΟΥ, προκειμένου να υπάρξει ευαισθητοποίηση των Αφρικανικών κυβερνήσεων και να μην επιτρέψουν να μετατραπεί «από συμβουλευτικό οργανισμό σε κυβερνητικό σώμα».(2)

Καίτοι τα λεγόμενά του αντιμετωπίστηκαν με προκατάληψη από μερίδα του τύπου,(2) ωστόσο τα επιστημονικά στοιχεία που παρέθεσε είναι αδιάψευστα. Οι γυναίκες της Αφρικής υπέστησαν βλάβη στη γονιμότητά τους και έχασαν

πλήθος αγέννητων παιδιών λόγω του εμβολιασμού τους, με «ειδικού τύπου» εμβόλια που στόχευαν μόνο στο γυναικείο πληθυσμό.

Κραυγαλέο παράδειγμα (3) αποτελεί η εκστρατεία του ΠΟΥ για την εξάλειψη του τετάνου στην Αφρική, τη περίοδο 2014-2015, στην οποία προώθησε ένα εμβόλιο που σύμφωνα με τον Dr. Ngare, έκανε τις γυναίκες «στείρες». To εμβόλιο συνδύαζε μαζί με το τοξοειδές του τετάνου και μια ουσία που παρήγαγε αντισώματα κατά της ορμόνης που συντηρεί την εγκυμοσύνη, της ανθρώπινης χοριακής γοναδοτροπίνη (hCG).

«Όταν κάνουμε σε μια γυναίκα αυτό το εμβόλιο, παράγει αντισώματα εναντίον αυτής της ορμόνης και ως εκ τούτου καθίσταται στείρα», σημείωσε ο Dr. Ngare. Μια εργασία που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Vaccine Weekly επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του γιατρού της Κένυας, καθώς δηλώνει ότι η χρήση «παρομοίων εμβολίων τετάνου -με hCG- (για την παραγωγή αντισωμάτων κατά της φυσικής ορμόνης), έχει αποκαλυφθεί και στις Φιλιππίνες και τη Νικαράγουα».

Στη περίληψη της μελέτης (4) επισημαίνεται ότι ένας πρώην πρόεδρος της Human Life International (HLI) «ζήτησε από το Κογκρέσο να διερευνήσει αναφορές γυναικών σε ορισμένες αναπτυσσόμενες χώρες ότι έλαβαν εν αγνοία τους ένα εμβόλιο κατά του τετάνου που περιείχε και φάρμακο κατά της γονιμότητας». Ειδικότερα αναφέρεται:

 «Ένας ιερέας, πρόεδρος της Human Life International (HLI) με έδρα το Μέριλαντ, ζήτησε από το Κογκρέσο να διερευνήσει αναφορές γυναικών σε ορισμένες αναπτυσσόμενες χώρες ότι έλαβαν εν αγνοία τους εμβόλιο τετάνου που περιείχε το φάρμακο κατά της γονιμότητας ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη (hCG).  Εάν αυτό είναι αλήθεια, ο πρόεδρος της  HLI  επιθυμεί το Κογκρέσο να καταδικάσει δημόσια τους μαζικούς εμβολιασμούς και να διακόψει τη χρηματοδότηση των υπηρεσιών του ΟΗΕ και των άλλων εμπλεκόμενων οργανισμών. Η φυσική ορμόνη hCG είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της εγκυμοσύνης. Όταν η ορμόνη χορηγείται με το εμβόλιο, θα παράξει αντισώματα κατά της hCG, καταστρέφοντας τις μελλοντικές εγκυμοσύνες.                                                   

Το φθινόπωρο του 1994, η Pro Life Committee του Μεξικού είχε υποψίες για τα πρωτόκολλα της εκστρατείας εμβολιασμού για τον τέτανο, επειδή αυτά απέκλειαν όλους τους άνδρες και τα παιδιά και ζητούσαν να γίνουν πολλαπλές ενέσεις του εμβολίου μόνο σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Ωστόσο, ένα αντιτετανικό εμβόλιο παρέχει κανονικά προστασία για τουλάχιστον 10 χρόνια. Η Pro Life  Committee ανέλυσε φιαλίδια του εμβολίου κατά του τετάνου, ερευνώντας για hCG, και κατόπιν ενημέρωσε το HLI για τα αποτελέσματα. Στη συνέχεια, το HLI ενημέρωσε όλα τα μέλη του Παγκόσμιου Συμβουλίου του και τα θυγατρικά του σωματεία σε περισσότερες από 60 χώρες. Παρόμοια εμβόλια τετάνου με hCG έχουν αποκαλυφθεί στις Φιλιππίνες και στη Νικαράγουα.    

Εκτός από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), άλλοι οργανισμοί που εμπλέκονται στην ανάπτυξη ενός εμβολίου κατά της γονιμότητας που χρησιμοποιεί hCG είναι το Ταμείο Πληθυσμού των Ηνωμένων Εθνών (UN Population Fund), το Πρόγραμμα Ανάπτυξης του ΟΗΕ (UN Development Programme), η Παγκόσμια Τράπεζα, ( World Bank), το Συμβούλιο Πληθυσμού (the Population Council), το Ίδρυμα Ροκφέλερ (the Rockefeller Foundation), το Εθνικό Ινστιτούτο Παιδικής Υγείας και Ανθρώπινης Ανάπτυξης των ΗΠΑ (the US National Institute of Child Health and Human Development), το Ινστιτούτο Ιατρικών Επιστημών της Ινδίας, (the All India Institute) και τα πανεπιστήμια της Ουψάλα, του Ελσίνκι και του Οχάιο. Ο ιερέας υποστηρίζει ότι, αν πράγματι ο σκοπός των μαζικών εμβολιασμών είναι η πρόληψη των εγκυμοσύνων, οι γυναίκες είναι ανενημέρωτες, ανυποψίαστες και θύματα που δεν έδωσαν συγκατάθεση».

Ο Dr. Ngare δήλωσε ότι όχι μόνο ο ίδιος αλλά και άλλοι γιατροί στην Αφρική έχουν παρατηρήσει ότι όλο και πληθαίνουν οι περιπτώσεις νεαρών ζευγαριών που ενώ είναι ιατρικώς «φυσιολογικά» δεν μπορούν να συλλάβουν παιδιά, καθώς και ζευγαριών που έχασαν «τρία, τέσσερα ή πέντε» παιδιά πριν η μητέρα καταφέρει να κυοφορήσει ένα παιδί μέχρι το τέλος.

Κλινικές μελέτες για προσπάθεια επίτευξης υπογονιμότητας μέσω εμβολιασμών  έγιναν αρκετές μετά το 1970,(5) με την υποστήριξη του ΠΟΥ και των συνεργατών του.  Μέσα από εμβολιασμούς για διφθερίτιδα, τέτανο, χολέρα, στοχοποιήθηκαν οι ορμόνες της κύησης (hCG), οι ιστοί της κύησης (τροφοβλάστη), οι γαμέτες (π.χ η διαφανής ζώνη του ωαρίου), το έμβρυο προ της εμφύτευσης, ορισμένοι υποδοχείς του σπέρματος κ.α σε πειράματα που αφορούσαν σε όλο το κόσμο.(5,6,) Επιθυμία ήταν πάντα η προσβολή και ο θάνατος του εμβρύου,  με συνέπεια τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Αλλά υπάρχουν και πρόσφατες εφαρμογές εμβολίων που επιδιώκουν και την αντισύλληψη.(7)Εδικότερα γίνονται προσπάθειες για χρήση των μονοκλωνικών  αντισωμάτων (mAbs) σε μία εφαρμογή εμβολίου, που θα συμπεριλαμβάνει την αντισύλληψη και τη πρόληψη των σεξουαλικά μεταδιδόμενων λοιμώξεων  συμπεριλαμβανομένων των HIV-1(AIDS) και του HSV-2(Έρπητα).

Αυτού του είδους οι μελέτες και οι κλινικές εφαρμογές δημιουργούν κακό προηγούμενο και καχυποψία για το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα των προγραμμάτων υγείας του ΠΟΥ. Πράγματι, ο ΠΟΥ δέχθηκε σφοδρά πυρά πρόσφατα από πολιτικούς και ακτιβιστές σε όλο τον κόσμο για τα υγειονομικά μέτρα που προωθεί, δηλ. τη λεγόμενη «Συμφωνία πανδημίας» και τις τροποποιήσεις των διεθνών κανονισμών υγείας, (International Health Regulations (IHR), για τις οποίες δεν κατάφερε να επιτύχει συναίνεση από τα κράτη μέλη του.

Ο Wahome Ngare ολοκλήρωσε την ομιλία του προς τα Αφρικανικά κράτη δηλώνοντας:  «Εάν δεν μπορείτε να προσδιορίσετε τί περιέχει το εμβόλιο που χορηγείται στους ανθρώπους σας, ίσως με αυτό ανοίξετε μια πόρτα για να καταστρέψετε τον αφρικανικό πληθυσμό».


Πηγές:

  1. https://fdc.citam.org/speaker/dr-wahome-ngare-2/
  2. https://healthpolicy-watch.news/african-anti-rights-groups-and-anti-vaxxers-unite-in-global-conspiracy-against-who/
  3. https://www.lifesitenews.com/news/kenyan-doctor-condemns-who-for-sterilizing-african-women-with-vaccines/?utm_source=popular
  4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12346214/
  5. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/1874951/
  6. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12342688/
  7. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38264184/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: