Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑΣ π. Νικολάι Κοτέλνικοβ! Τον αποκεφάλισαν μέσα στην Εκκλησία στο Derbent στο Νταγκεστάν οι ισλαμιστές τρομοκράτες πληρεξούσιοι του ΝΑΤΟ!

 

Ισλαμιστές τρομοκράτες πληρεξούσιοι του ΝΑΤΟ όπως ους χαρακτηρίζει η επίσημη ρωσική αρχή άνοιξαν πυρ σε 2 ορθόδοξες εκκλησίες στο Derbent στη Ρώσικη Δημοκρατία του Νταγκεστάν

Επιβεβαιώθηκε: οι Τρομοκράτες στο Νταγκεστάν εκτέλεσαν έναν 66χρονο ιερομόναχο. Αποκεφάλισαν τον π. Nikolay Kotelnikov. Του έκοψαν το λαιμό μέσα στην εκκλησία στο Derbent ανήμερα της Πεντηκοστής της μέρας που γιορτάζει η Εκκλησία και παραμονή της Αγίας Τριάδας/Αγίου Πνεύματος. Ιερομάρτυρας Νεομάρτυρας έπεσε μέσα στην εκκλησία τη μέρα της Πεντηκοστής Γενέθλιος Ημέρα της Εκκλησίας

40 όμηροι στα χέρια τρομοκρατών αυτή την ώρα σε ναό στο Derbent στο Νταγκεστάν

Η τρομοκρατική επίθεση στο Νταγκεστάν (Βόρειος Καύκασος, Ρωσία – σημείωση του μεταφραστή) συνδέεται με τις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας και των χωρών του ΝΑΤΟ, δήλωσε ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας από τη Δημοκρατία του Νταγκεστάν Abdulkhakim Gadzhiev, στις 23 Ιουνίου στο Telegram.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις συνδέονται κατά κάποιο τρόπο με τις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας και των χωρών του ΝΑΤΟ», έγραψε.

Ο Hajiyev χαρακτήρισε αυτό που συνέβη μια προσπάθεια να ταράξει την κατάσταση στη χώρα μας εκ των έσω με φόντο τις επιτυχίες των στρατευμάτων μας στη ζώνη NWO. «Πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση υπό την κάλυψη ψευδοθρησκευτικών συνθημάτων», τόνισε.

Ο Γκάντζιεφ πρόσθεσε ότι οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου διαθέτουν αρκετές δυνάμεις και μέσα και η κατάσταση στη δημοκρατία είναι υπό έλεγχο. Υπάρχει ένα επιχειρησιακό αρχηγείο στη δημοκρατία, του οποίου επικεφαλής είναι ο επικεφαλής του Νταγκεστάν, Σεργκέι Μελίκοφ.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: