Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

”Άρχοντας” ο Άσαντ πήγε Κίνα! Επίσημη υποδοχή. Η θριαμβευτική είσοδος του Άσαντ στην Κίνα! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

”Άρχοντας ο Άσαντ” πήγε Κίνα! Επίσημη υποδοχή. Έχει όχι το ηγεμονικό αλλά το αρχοντικό χάρισμα αυτό του Μιχαήλ! Το αρχοντικό είναι αυτό της Νίκης.. Είναι ψυχρός νικητής γεννημένος νικητής. Τους πήρε όλες τις σημαίες αυτός που πριν κάποιο καιρό τον είχαν για ξεγραμμένο. Τον αναγνώρισε η Σαουδική Αραβία τον δέχθηκε Αραβική Λίγκα και τώρα κάνει θριαμβευτική είσοδο στη Μεγάλη Κίνα. Ταξίδεψε 11 ώρες και μάλιστα με προεδρικό αεροσκάφος της Κίνας..

Το ηγεμονικό είναι το χάρισμα του πνευματικού ηγέτη το αρχοντικό είναι του πολιτικοστρατιωτικού ηγέτη.. Φαντασμαγορική υποδοχή στο μεγάλο Νικητή.. στον Άνθρωπο από Σίδερο που γονάτισε την πρόστυχη αλαζονική ιμπεριαλιστική Δύση.. τον άξονα του κακού.

Mετά από 20 χρόνια Σύριος ηγέτης στη Συρία.

Ο Πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ και η Πρώτη Κυρία Άσμα αλ Άσαντ ξεκίνησαν επίσκεψη στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.
Πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή υποδοχής στο διεθνές αεροδρόμιο Khanzhou, όπου ο Πρόεδρος Assad και η Πρώτη Κυρία έγιναν δεκτοί από τον Υπουργό Εμπορίου Wang Wentao και τον Αντιπρόεδρο του Συμβουλευτικού Συμβουλίου της επαρχίας Zhejiang, Zhong Shiwei.
Παρών κι ο Κινέζος πρέσβης στη Δαμασκό και η σύζυγός του.


Και στις δύο άκρες του κόκκινου χαλιού παρατάχθηκε η τιμητική φρουρά και πίσω τους μια μεγάλη ομάδα παιδιών από την Κίνα που κρατούσαν σημαίες και τραγουδούσαν κινέζικα εθνικά και παραδοσιακά τραγούδια. Δύο παιδιά έδωσαν επίσης ανθοδέσμες στον Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία.

Ο Κινέζος Πρόεδρος έστειλε ιδιωτικό προεδρικό αεροσκάφος για να μεταφέρει τον Πρόεδρο αλ Άσαντ, την κυρία Άσμα και τη συνοδό αντιπροσωπεία, γεγονός που αποκαλύπτει την έκταση του ενδιαφέροντος που αποδίδει το Πεκίνο για αυτή την επίσκεψη και για τη συνάντηση κορυφής που θα συγκεντρώσει τους δύο προέδρους σε αυτήν την πόλη που βρίσκεται στα ανατολικά της Κίνας στην επαρχία Xichang, και γνωστή από τους Κινέζους ως ο παράδεισος του Θεού στη γη, λόγω της εκπληκτικής φύσης της, και ο Ibn Battuta την ονόμασε “Al-Khansa”, τονίζοντας ότι ήταν η ωραιότερη πόλη που είχε δει στο πρόσωπο της γης.


Η Κίνα επέλεξε αυτή την πόλη για τη διεξαγωγή των 19ων Ασιατικών Αγώνων και ο Πρόεδρος αλ Άσαντ θα είναι καλεσμένος του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ για να παραστεί στην τελετή έναρξης, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.


Οι δύο πρόεδροι έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν συνάντηση κορυφής και συνεδρίαση συζήτησης παρουσία της συριακής αντιπροσωπείας που τη συνοδεύει. Ο Πρόεδρος Κίνας θα παραθέσει επίσης γεύμα προς τιμήν του Προέδρου Αλ Άσαντ και της Πρώτης Κυρίας.
Μετά από συζητήσεις με τον Πρόεδρο Xi στο Khanjo, ο Πρόεδρος al-Assad και η συνοδευτική του αντιπροσωπεία θα μεταβούν στην πρωτεύουσα, Πεκίνο, για να συναντηθούν με ανώτερους Κινέζους αξιωματούχους και να συζητήσουν τις προοπτικές οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, όπου είναι πιθανή μια σειρά διμερών συμφωνιών να υπογραφεί.
Η επίσκεψη του Προέδρου αλ Άσαντ στην Κίνα και οι σημαντικές συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει και οι συμφωνίες που θα προκύψουν έρχονται σε μια περίοδο που το Πεκίνο ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τη Διάσκεψη Belt and Road, η οποία θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα και παρουσία εκπροσώπων από περισσότερες από 110 χώρες , καθώς η Κίνα αποδίδει μεγάλη σημασία στην ολοκλήρωση του έργου της για την προώθηση της ανάπτυξης των εμπορικών σχέσεων μεταξύ αυτών των χωρών και να τις βοηθήσει να αναπτύξουν τις υποδομές τους.


Η Συρία προσχώρησε επίσημα στην πρωτοβουλία «Belt and Road» τον Ιανουάριο του 2022 και ο Πρόεδρος αλ Άσαντ θεώρησε, σε προηγούμενες δηλώσεις του, ότι η πρωτοβουλία αποτελούσε μια στρατηγική αλλαγή στο επίπεδο των διεθνών σχέσεων στον κόσμο, καθώς βασίζεται στην εταιρική σχέση και την κοινή συμφέροντα αντί για τις απόπειρες ηγεμονίας που επιδιώκει η Δύση, επισημαίνοντας ότι η Κίνα, ως μεγάλη δύναμη, προσπαθεί να ενισχύσει την επιρροή της στον κόσμο βασιζόμενη σε φίλους και κοινά συμφέροντα που οδηγούν στη βελτίωση των κοινωνικών, οικονομικών και συνθηκών ασφάλειας του όλες οι χώρες σε αυτήν την πρωτοβουλία και ενισχύοντας τη σταθερότητα και την ευημερία στον κόσμο.


Εν τω μεταξύ, η πόλη Khanjo έχει ολοκληρώσει τις προετοιμασίες της για τη φιλοξενία των Ασιατικών Αγώνων, όπου αρκετοί Ασιάτες βασιλιάδες, πρόεδροι και ανώτεροι αξιωματούχοι θα παραστούν στην τελετή έναρξης.
Ο χώρος για τεχνικούς και αξιωματούχους των μέσων ενημέρωσης άνοιξαν στην πόλη που φιλοξενεί τους αγώνες, όπου το ”Ολυμπιακό” χωριό των μέσων ενημέρωσης θα δεχθεί περίπου 3.000 επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης κατά τη διάρκεια των αγώνων.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: