Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Αφήστε τα παιδιά μας ήσυχα

 

Καναδοί διαδηλώνουν σε όλη την χώρα κατά της σεξουαλικής κατήχησης των παιδιών στα σχολεία «Αφήστε τα παιδιά μας ήσυχα».

σ.σ. Απλοί οικογενειάρχες στον Καναδά βγαίνουν να φωνάξουν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ «Αφήστε τα παιδιά μας ήσυχα», την ίδια ώρα που η Εκκλησία της Κύπρου βρίσκεται ένα βήμα πριν την αποδοχή της λεγόμενης «σεξουαλικής αγωγής» στα σχολεία, το μιντιακό και πολιτικό κατεστημένο της Ορθόδοξης Ελλάδος ξερογλείφεται γύρω από τον φυτευτό της CIA αρσενοκοίτη Κασσελάκη, και η διοικούσα Εκκλησία της Ελλάδος, όχι μόνο δεν έχει εκφράσει καμμία θέση ενάντια στην σεξοποίηση των παιδιών και τον εκμαυλισμό τους στα σχολεία, αλλά μέλη της που δεν έχουν καθαιρεθεί και παραμένουν στην θέση τους με την σιωπή των υπολοίπων, έχουν πάρει σαφή θέση υπέρ της ομοφυλοφιλίας! Η άθλια εικόνα της Ελληνικής κοινωνίας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αποστασία της ιεραρχίας. Δείτε ΕΔΩ με τί ασχολούνται αυτοί την ώρα που η Ελληνική κοινωνία βυθίζεται στον βούρκο.


Μια μαζική διαμαρτυρία με τίτλο «The 1 Million March 4 Children» πραγματοποιήθηκε σε όλο τον Καναδά την Τετάρτη. Χιλιάδες πολίτες από όλη τη χώρα ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια πανεθνική διαδήλωση για να διαμαρτυρηθούν για τη σεξουαλική κατήχηση των παιδιών και το πρόγραμμα σπουδών για τις ταυτότητες φύλου που επιβάλλεται στους μαθητές απο τις τάξεις του δημοτικού.

Σύμφωνα με το 1MillionMarch4Children.com, την ομάδα που οργάνωσε τη μαζική διαδήλωση, οι διαμαρτυρίες στοχεύουν να «προστατέψουν την αθωότητα των παιδιών».

«Είμαστε αδέρφια και αδερφές στην ανθρωπότητα που στεκόμαστε απέναντι στην κατήχηση των παιδιών στα σχολεία. Σπάζοντας το σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να σεξουαλοποιήσει τα παιδιά μας», αναφέρεται σε δήλωση αποστολής στον ιστότοπο της ομάδας.

Δείτε πλάνα από μια σειρά από εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται ταυτόχρονα σε πολλές μεγάλες πόλεις του Καναδά.


ΠΗΓΗ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: