Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Η αντιδραστική νεοφιλελεύθερη αποεθνικοποιήση είναι εδώ!


Ξεκίνησε και επίσημα η σκληρή αποεθνικοποίηση της χώρας με μπροστάρησα την χρεωκοπημένη γενιά του Πολυτεχνείου που μας τσάκισε στα χρέη. Ο Σαμαράς νομοθετεί εγκληματικά για να τα βρει έτοιμα ο Τσίπρας της Αμερικής. Αυτή είναι η συμφωνία...για να περάσουν οι τριτοκοσμικές πολυεθνικές....φασίστες οι Έλληνες μέχρι να ξεπουληθούν τα πάντα!

,

Ο πλούσιος αριστερός Σπύρος Παπαδόπουλος μας παρουσίασε απ' την γκλάμουρ εκπομπή του το όραμα των αριστερών για την Ελλάδα του αύριο!


Διδακτικό βίντεο που πήραμε από την εορταστική μπουζουκο-εκπομπή του πάμπλουτου κομμουνιστή ηθοποιού Σπυράκου Παπαδόπουλου, η οποία μεταδόθηκε Σαββάτο 28 Δεκέμβρη 2013 την νύχτα από τον «Άλφα», αν και η πρώτη μετάδοση έγινε 4 ημέρες νωρίτερα, την νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων (Τρίτη 24-12-2013).


Τα πολύχρωμα παιδάκια που βλέπουμε είναι πρώην και νύν λαθρομεταναστόπουλα που φοιτούν (με δικά μας έξοδα εννοείται) στο Δημοτικό Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αλσούπολης. Ο λάτρης των λαθρομεταναστών Σπυράκος αποφάσισε πως αυτά τα παιδάκια έπρεπε να μάς πουν εφέτος τα Χρόνια Πολλά και τα έβαλε να τραγουδήσουν την "Αγια Νύχτα", το "Άχ έλατο" και άλλα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Πηγαίνετε στο 4:10 του βίντεο, να φρίξετε με τον Σπυράκο Παπαδόπουλο που πάει και παίρνει σύντομες συνεντεύξεις από τα νύν και πρώην λαθρομεταναστόπουλα, ζητώντας τους να στείλουν ευχές στους συμπατριώτες τους στην Νιγηρία, στην Αιθιοπία, στις Φιλιππίνες κλπ. στην δική τους γλώσσα!..

Στο 5:20 ο Σπυράκος παρουσιάζει την δασκάλα των παιδιών του Πολυπολιτισμικού σχολείου που φιλοξενεί παιδάκια από 30 χώρες. Μόλις τελειώνει την παρουσίαση η δασκάλα, ο Σπυράκος δηλώνει πως το Πολυπολιτισμικό σχολείο της Αλσούπολης είναι από τα λίγα πράγματα που μάς κάνουν να αισθανόμαστε σήμερα υπερήφανοι στην Ελλάδα!..

πηγή αντιπληροφόρηση.

Η γενιά που εκπροσωπεί ο Παπαδόπουλος που, για να σωθεί η ίδια, ...πούλησε τα ελληνόπουλα στο ΔΝΤ. Σήμερα με το πρόσχημα του φασισμού πουλά τρελίτσα...παριστάνοντας την κοινωνικά ευαίσθητη. Η γενιά του Γερμανικού θαύματος...του ΠΑΚ, του Ανδρέα, του Παπουτσή, του Λαλιώτη, του Στουρνάρα και της ρεμούλας...που είπε ΝΑΙ στον νέο ραγιαδιασμό! Η χειρότερη  και αδίστακτη γενιά όλων των εποχών....που αφήνει χάος και αυτοκτονίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: