Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος «ξηλώνει» την διαφθορά


Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος «ξηλώνει» την διαφθορά
 Έχουν βρει τον μπελά τους με τον δήμαρχο Πειραιά όλοι όσοι ασελγούσαν τόσα χρόνια στο δημόσιο συμφέρον με “υψηλή προστασία”.
Μετά την πάταξη του παρεμπορίου τώρα οι ενέργειες της δημοτικής αρχής στράφηκαν στο “ξήλωμα” της επιχειρηματικής παραβατικότητας.
Από τις παράνομες πέργκολες, τις πινακίδες που παραπέμπουν σε τριτοκοσμικά κράτη, εως τις συμβάσεις ντροπής που κόστιζαν εκατομμύρια στον δημότη από διαφυγόντα κέρδη και φθορές.
Ο Πειραιάς ξαναβρήκε την Ελληνικότητα και το χρώμα του μετά τις ενέργειες του Βασίλη Μιχαλολιάκου που δήλωσε:
«Η διαφάνεια, η νομιμότητα, ο σεβασμός στα χρήματα των πολιτών είναι για μένα αρχές αδιαπραγμάτευτες. Κάποιοι προφανώς από κεκτημένη ταχύτητα αμαρτιών του χθες θεωρούν ότι μπορεί το…ποτάμι της αδιαφάνειας και των συμφερόντων να γυρίσει πίσω για να οδηγήσει και πάλι τον Πειραιά στην ανυπαρξία.
Πλανώνται πλάνην οικτράν. Η συμμαχία δημοτικής αρχής-εργαζομένων και πολιτών έχουν γυρίσει σελίδα. Τους έχει αφήσει πίσω. Για μας είναι μονόδρομος ο Πειραιάς της ανάπτυξης, της αξιοσύνης, της έντιμης σχέσης.
Σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη ενοικίαση ισχύουν τα παρακάτω:
Ο προηγούμενος ενοικιαστής όφειλε μισθώματα χρόνων. Στην ουσία λειτουργούσε το Bowling χωρίς να αποδίδει ούτε ένα ευρώ στο Δήμο! Γι΄ αυτό η νομική μας υπηρεσία πέτυχε την έξωσή του, ενώ θα γίνουν απαιτητές οι οφειλές του σε ενοίκια αλλά και οι ζημιές που έχουν προκληθεί και υπολογίζονται σε 500.000 ευρώ.
Στη συνέχεια προχωρήσαμε στην προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού, ώστε να αξιοποιηθεί με διαφάνεια ο χώρος. Τρείς φορές κηρύχθηκε άγονος. Παρόλο που ο
Νόμος μας έδινε μετά από αυτό τη δυνατότητα απευθείας ανάθεσης, εμείς επιμείναμε και προχωρήσαμε και σε τέταρτο διαγωνισμό.
Πετύχαμε 30% παραπάνω από την τιμή εκκίνησης και ο εκμισθωτής ανέλαβε όλα τα έξοδα ανακατασκευής.
Φαίνεται πως αυτό σε κάποιους δεν άρεσε. Ήθελαν προφανώς να συνεχιστεί το καθεστώς ανομίας που επικρατούσε ή να παραμείνει ο προηγούμενος ενοικιαστής που δεν πλήρωνε τίποτε. Αυτές οι αντιλήψεις εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα και όχι της πόλης.
Ματαιοπονούν όμως. Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε στις όποιες πιέσεις τους. Εάν δε συνεχίσουν την ίδια νοσηρή τακτική θα αναλάβουν τις ευθύνες τους».
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: