Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Πούτιν σε ζωντανή συζήτηση με τους πολίτες. Τι είπε για την τρομοκρατία


putin live-Πληρώσαμε βαρύ φόρο αίματος στην Γερμανική εισβολή. Τα μνημεία των πεσόντων πολεμιστών της Ρωσίας πρέπει να γίνονται σεβαστά από όλους, ειδικά τους νέους.

-Όταν οι τσετσένοι τρομοκράτες έσφαζαν στην Ρωσία, οι ΗΠΑ τους αποκαλούσαν “αγωνιστές” και μάλιστα κάποιοι τους βοηθούσαν με όλους τους τρόπους!

-”Κάποιοι από τους συνεργάτες του Τσουμπάις ήταν μέλη της CIA”! Συμμετείχαν στις ιδιωτικοποιήσεις Τσουμπάις – Γιέλτσιν! ¨Ηταν απατεώνες και τους έκλεισαν φυλακή οι ίδιοι οι Αμερικάνοι. Ο Τσουμπάις θα μπει φυλακη όταν τελειώσουν οι έρευνες που τον αφορούν και κριθεί ένοχος. (Τι έχει να πει ο Παπανδρέου επί τούτου;)

-Σε ζωντανή σύνδεση, πολύτεκνη οικογένεια (φωτό) μιλά απ’ ευθείας με τον Πούτιν!

-Θα χτυπήσουμε την υπογγενητικότητα στην Ρωσία με συγκεκριμένα μέτρα! Σε περίπτωση δεύτερου ή τρίτου παιδιού, οι γονείς να γνωρίζουν ότι θα λαμβάνουν συγκεκριμένο βοήθημα από το κράτος και άλλες παροχές!

-Είναι φανερό ότι τα γεγονότα στην Βοστώνη πρέπει να φέρουν πιο κοντά ΗΠΑ – Ρωσία στην αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας

-Κάποιοι στις ΗΠΑ ήθελαν να χαρακτηρίσουν “αιχμάλωτο πολέμου” τον Τσαρνάεφ. Βρίσκονται σε “πόλεμο”; Ποιός ακριβώς είναι ο εχθρός;

-3,500 χιλιάδες τηλέφωνα το λεπτό δέχεται το τηλεφωνικό κέντρο, ενώ έχουν παραλειφθεί εκατοντάδς χιλιάδες e-mails την τελευταία ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: