Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθει ο Αφγανός βιαστής της Σπάρτης – και αυτός “αποφυλακισμένος υπό όρους”!


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 8, 2011

-ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο «ΔΡΑΚΟΣ» ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ
-ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ Η ΔΑΓΚΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ
Αποκαλύπτει ο Στέφανος Χίος
Η τρίτη απόπειρα βιασμού ήταν και «φαρμακερή» για τον επίδοξο «δράκο» της Σπάρτης που συνελήφθη την Τρίτη το βράδυ σε κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας της Λακωνίας, βάζοντας τέλος στην αγωνία του γυναικείου πληθυσμού που λίγο έλειψε να μεταβληθεί σε θρίλερ.
«Εαν δεν τον πιάναμε η υπόθεση θα έπαιρνε διαστάσεις κοινωνικού προβλήματος και δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να ζήσουμε τον εφιάλτη που έζησαν άλλες πόλεις στο παρελθόν», είπε στη «δημοκρατία» αξιωματικός της ασφάλειας. Φερόμενος ως δράστης είναι 21χρονος Αφγανός λαθραίος που είχε αποφυλακιστεί με όρους την 20-1-2010 από το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας, όπου εξέτιε ποινή για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και παράνομη παραμονή στη χώρα. Όταν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, είπε να πεταχτεί μέχρι τη Σπάρτη και να αρχίσει τη βρωμερή του «δράση».
Την Τρίτη το βράδυ, επί της οδού Όθωνος, επιχείρησε
με διαφορά μισής ώρας(από τις 19.30 μέχρι τις 20.00)να ληστέψει δυο νεαρές φοιτήτριες, 23 και 29 ετών αντίστοιχα, στήνοντας καρτέρι στονανελκυστήρα της πολυκατοικίας όπου διέμεναν. Οι παθούσες αντιστάθηκαν. Επιπλέον επιχείρησε να θωπεύσει μία από τις κοπέλες. Το θύμα αντέδρασε και τον δάγκωσε στο μάγουλο και στο αριστερό του χέρι, βάζοντας τις φωνές. Μετά την κινητοποίηση της αστυνομίας, παρέα αλλοδαπών εντοπίστηκε σε παρακείμενο δρόμο. Ο Αφγανός είχε λουφάξει ανάμεσα τους ενώ είχε κόψει το χέρι του με μαχαίρι ώστε να φανεί ότι είχε υποστεί τυχαίο τραυματισμό. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν, βρήκαν τα σημάδια της δαγκωματιάς και άρχισαν την ανάκριση.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την 29-11-2011,  κοντά στο Πανεπιστήμιο της Πόλης, είχε επιτεθεί σε άλλη 18χρονη φοιτήτρια και της είχε κλέψει ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ επιχείρησε να τη βιάσει. Πάνω στον Αφγανό βρέθηκε το κινητό του τρίτου θύματος.
"τί κάνουν σύμφωνα με τη σαρία στα άτακτα μουσουλμανάκια;
κλοπή = κόβει χέρι
βιασμός = κόβει πούτσο
επιπλέον 400 μαστιγώματα στη πλάτη για ψυχική οδύνη των θυμάτων
και μετά πίσω στο αφγανιστάν με διπλωματικό σάκο "

Δεν υπάρχουν σχόλια: