Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Επιστολή διαμαρτυρίας υπερπολύτεκνου προς τον βρεφονηπιακό σταθμό «μικρόκοσμος» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης για βλάσφημη εκδήλωση.

 

Επιστολή διαμαρτυρίας υπερπολύτεκνου προς τον βρεφονηπιακό σταθμό «μικρόκοσμος» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης για βλάσφημη εκδήλωση.

σ.σ. Υπάρχουνε γονείς που θα επιτρέψουνε να εκτεθούνε τα παιδιά τους σε αυτό το βγέλυγμα; Υπάρχουνε γονείς που θα συνεχίσουν να χρυσώνουν αυτούς τους βιαστές των αθώων παιδικών ψυχών; Ο κιναιδισμός (όπως και οι εκτρώσεις μιας και το ‘φερε ο λόγος) είναι θέμα ηθικό. Δεν είναι πολιτικό θέμα. Δεν έχει σχέση με «δικαιώματα» και «δημοκρατίες».

Μιχαήλ Τσακιρίδης 30/12/2022

Με την χάρη του Θεού είμαι ένας υπερπολύτεκνος πατέρας και διαβάζοντας το κάλεσμα για την χριστουγεννιάτικη γιορτή σας έμεινα έκπληκτος.

Τι δουλειά έχει η γέννηση του Χριστού με την διαστροφή του σοδομισμού;

Πως τολμάτε να καλέσετε παιδιά από 3-12 ετών σε μια βλάσφημη εκδήλωση;

Αυτό είναι προμελετημένο έγκλημα σε αθώες παιδικές ψυχές.

Ο καθένας μας μπορεί να έχει τα πάθη του αλλά είναι αδιανόητο να τα προβάλλει και να τα διαφημίζει σε νήπια από 3 ετών.

Θα μπορούσατε να φέρετε έναν κλέφτη ή έναν δολοφόνο να σας διαφημίσει το πάθος του;

Όλοι μας είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες και πάθη και για όλους μας γεννήθηκε και σταυρώθηκε ο Χριστός για να μας βοηθήσει να ελευθερωθούμε από αυτά μέσα από την ορθόδοξη εκκλησία μας που είναι ο χώρος θεραπείας και ο Χριστός είναι ο ιατρός των ψυχών και των σωμάτων.

Καλή μετάνοια.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ


Κοινοποίηση
Ηλεκτρονικά ΜΜΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: