Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Από άνθρωπος κατοικίδιο -χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται.

 

Posted on 21 Δεκεμβρίου, 2022

Τεχνητή μήτρα και γενετικά τροποποιημένοι άνθρωποι – «EctoLife».

σ.σ. Ένας τρόπος να καταλάβουμε τί συμβαίνει σήμερα είναι να συγκρίνουμε την μείωση των στρατιωτικών εξοπλισμών μίας χώρας και την επικείμενη απώλεια της ανεξαρτησίας της, με την χαλάρωση των ηθών του ανθρώπου και την επικείμενη απώλεια των Θεόσδοτων προνομίων του, (ελεύθερη βούληση, κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση).

Ας αναλογιστούμε τον ανελέητο πόλεμο που υπέστησαν γενιές και γενιές ανθρώπων από τους «προοδευτικούς» της αριστεράς, τους «εκσυγχρονιστές», και τους νεοφιλελέδες της δεξιάς σε έναν κόσμο που έχει είδωλο την ηδονή και τον υλισμό.

Πριν έλθουν οι τεχνητές μήτρες των ευγονιστών έπρεπε να συκοφαντηθεί και να υποβαθμιστεί η φυσική σχέση του άνδρα και της γυναίκας με την τεκνοποιία και ο «φυσικός» χώρος της οικογένειας μέσα τον οποίο οι δύο γονείς ανατρέφουν τα παιδιά τους. Αυτό κατάφεραν κάποιοι με την χαλάρωση των ηθών (εκτρώσεις, πορνείες, υλισμός, κιναιδισμός κτλ) όπου πολλές φορές ο άνδρας και η γυναίκα καθίστανται ανίκανοι (σωματικά και ψυχικά) να ανταπεξέλθουν στον ρόλο της τεκνοποιίας και της γονεϊκής προστασίας.

Πράγματι, αν ο άνθρωπος είχε συνειδητοποιήσει πόσο πολύ τον συμφέρει να ακολουθεί τις εντολές του Δημιουργού του, δεν θα φτάναμε στο σημείο να βλέπουμε τις επόμενες γενιές των ανθρώπων να μετατρέπονται σε «προϊόντα» των πολυεθνικών και κατοικίδια.

Nioland

Δεν υπάρχουν σχόλια: