Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 12χρονοι μουσουλμάνοι λιθοβόλησαν χριστιανό ορθόδοξο ιερέα


Τα ινδάλματα των νέων "Ευρωπαίων"

H «διαφορετικότητα» σε δράση! Μικρής ηλικίας μουσουλμάνοι εισβολείς λιθοβόλησαν έναν Χριστιανό Αιθίοπα ιερέα την περασμένη εβδομάδα ενώ πήγαινε στην εκκλησία, έξω από την Φρανκφούρτη της Γερμανίας, δείχνοντας για μια ακόμη φορά, με τον πλέον σαφή τρόπο, ποια θα είναι Ευρώπη από εδώ και στο εξής, με την συνεχιζόμενη εισβολή τριτοκοσμικών μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της Christian Today, ο εφημέριος, ντυμένος με την ιερατική του στολή και με έναν Σταυρό γύρω από το λαιμό του, δέχθηκε επίθεση, ενώ επισκέπτονταν την πόλη του Raunheim στην περιοχή Gross-Gerau στην Έσση, το οποίο αποτελεί μέρος της αστικής περιοχής της Φρανκφούρτης.



Τζαμιά στην Φρανκφούρτη


Ο ιερέας, 47 ετών, ο οποίος επέλεξε να μην γίνει γνωστό το όνομά του, βάδιζε προς τη 
Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία στην Frankfurter Strasse όταν μια ομάδα μουσουλμάνων αγοριών, ηλικίας από 10 έως 12 ετών, του πέταξε πέτρες, φωνάζοντας «Allahu Akbar».



Η Alexandra Rang, ρωσίδα ιδιοκτήτρια του ορθόδοξου ξενοδοχείου η οποία έχτισε το εκκλησάκι στο οποίο εφημέρευε ο ιερέας, δυσκολεύτηκε να πιστέψει την είδηση όταν την άκουσε για πρώτη φορά. «Το να σου πετάξουν πέτρες είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να φανταστεί ένας ιερέας», είπε.



Φυσικά, το περιστατικό δεν είναι «μεμονωμένο», καθώς υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός τέτοιων επιθέσεων, ακόμα και μέσα στα «κέντρα προσφύγων» στη Γερμανία.



Για παράδειγμα, μια έκθεση νωρίτερα φέτοςαποκάλυψε ότι υπήρξαν όχι λιγότερες από 743 αναφερόμενες επιθέσεις από μουσουλμάνους κατά χριστιανών σε τέτοια κέντρα στη Γερμανία.



«Οι τεκμηριωμένες περιπτώσεις επιβεβαιώνουν ότι η κατάσταση των χριστιανών προσφύγων στα γερμανικά καταφύγια προσφύγων εξακολουθεί να είναι αφόρητη», αναφέρει η έκθεση, που εκδόθηκε από την ομάδα Open Doors Germany, που, όπως καταλαβαίνετε και από το όνομά της, είναι υπέρ της συνεχιζόμενης εισβολής.



«Ως μειονότητα υφίστανται διακρίσεις, ξυλοδαρμούς και λαμβάνουν απειλές θανάτου από μουσουλμάνους πρόσφυγες και εν μέρει από το μουσουλμανικό προσωπικό (ασφάλεια, διερμηνείς, εθελοντές) για θρησκευτικούς λόγους», προσθέτει η έκθεση.



Η έκθεση ανέφερε ότι ο αριθμός των προσφύγων που διώκεται είναι πιθανό να είναι μόνο η "κορυφή του παγόβουνου", καθώς πρόκειται για επιθέσεις που έχουν θρησκευτικά κίνητρα, κατά χριστιανών και Yazidis και εκτιμούν ότι μέχρι και 40.000 χριστιανοί πρόσφυγες θα μπορούσαν να έχουν επηρεαστεί.



Αν ληφθεί υπόψη ότι οι μισοί πρόσφυγες που δέχτηκαν επίθεση από μουσουλμάνους, δήλωσαν ότι η «γερμανική ασφάλεια» εμπλέκεται σε τέτοια περιστατικά, καταλαβαίνουμε ότι οι «Γερμανοί» που έχουν προσληφθεί για να εργαστούν ως ασφάλεια σε αυτά τα κέντρα είναι μουσουλμάνοι μη γερμανικής εθνοτικής καταγωγής, που έχουν προφανείς συμπάθειες στους νεοαφιχθέντες ομοθρήσκους τους.



Ο λιθοβολισμός του ιερέα στο Raunheim είναι, ως εκ τούτου, μόνο το τελευταίο μίας σειράς περιστατικών που προμηνύουν το τι πρόκειται να ζήσει η Ευρώπη, η οποία τείνει να μετατραπεί σε ένα κλώνο της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.




ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Σχόλιο
Φτηνά εργατικά χέρια ήθελαν, κατακτητές απέκτησαν... αυτά είναι τα αποτελέσματα τού προτεσταντισμού και τής άκρατης αισχροκέρδειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: