Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Τιμωρήθηκε η Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο...ΚΑΙ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΊ ΚΑΝΕΙ;

Τιμωρήθηκε η Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο διότι κάποιος άθεος, που μέχρι να γίνει άθεος απολάμβανε όλες τις ελευθερίες από την χώρα, αποφάσισε να βγάλει μερικά ευρώ και να προσβάλει την χώρα που τον σπούδασε, τον προστάτευσε και του έδωσε το δικαίωμα του Έλληνα Πολίτη.
Είναι τυχερός. Στην αρχαιότητα, τύπους σαν και αυτόν τους έδιναν το τσάι με το κώνειο. Και όχι μόνο αν ήταν άθεοι, αρκεί να υπήρχε και η ελάχιστη υποψία ότι προσέβαλλαν τους θεούς και τους θεσμούς της Πόλης.
Αυτός είναι τυχεράκιας. Έχει να κάνει με τον ελληνικό λαό που είναι Ελληνοορθόδοξος και δεν δέχεται τις πρακτικές του παρελθόντος και με ένα κράτος που διοικείται από δυτικόμυαλους και τυχοδιώκτες.
Τυχεράκια.
Ας ανάψει και κάνα κεράκι για την καλή του τύχη, γιατί ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να του ξημερώσει. Ίσως να γίνει κανένα πραξικόπημα από αρχαιο - τέτοιους και να δούμε τους άθεους κάτω από τα ραδίκια.
Και όπως πάντα, σε τέτοιες περιπτώσεις τίθενται και κάποια ερωτήματα:
Ο δικηγορικός σύλλογος τι λέει; Καλά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όμως εδώ το ελληνικό κράτος δεν αδίκησε κανέναν. Του πρόσφερε του δικού σας τα πάντα. Αυτός αποφάσισε ξαφνικά να μην του αρέσει το κράτος ούτε το σύνταγμα ούτε οι νόμοι. Αφού δεν είχε την τσίπα να παραιτηθεί από την ιδιότητά του ως έλλην πολίτης, εσείς δεν υποχρεούστε να τον διαγράψετε από τα κατάστιχά σας, αφού αποδεδειγμένα πλέον χρησιμοποίησε νόμους και σύνταγμα μόνο για το προσωπικό του όφελος; Δεν στράφηκε κατά της Ελλάδος από ιδιοτέλεια; Δεν θεωρείτε την πράξη του προσβλητική και ανάρμοστη προς έλληνα δικηγόρο;
Το … ελληνικό κράτος, τι κάνει; Φυσικά δεν ρωτώ να πάει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο να ζητήσει τα ρέστα, αν και κάποια  κράτη αυτό θα έκαναν. Άλλωστε τι δουλειά έχουμε εμείς να ασχολούμαστε με τον ατομικισμό των βάρβαρων λαών της Δύσης.  Επειδή εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ δεν θα ‘πρεπε –όχι βέβαια να του δώστε κώνειο του ανθρώπου, αλλά - τουλάχιστον να του στερήσετε το δικαίωμα του έλληνα πολίτη, να του αφαιρέσετε την ελληνική ιθαγένεια –όπως την δίνετε σε όποιον την ζητά, έτσι άμεσα να την αφαιρέσετε και από τον κύριο αυτόν - και, τέλος, δεν θα ‘πρεπε να του ζητήσετε να σας επιστρέψει όσα χρήματα δαπάνησε το κράτος για την δωρεάν παιδεία, την ασφάλεια και την εργασία που βρήκε στην χώρα μας; Λέμε τώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: