Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΑ

Γιατί αποκαλείται «φασίστες» σε αυτούς που επιτέθηκαν σε απρόσκλητους «εισβολείς» οι οποίοι, όπως βλέπουμε καθημερινά ούτε εμάς σέβονται ούτε την θρησκεία μας ούτε την ελευθερία μας αλλά επιδιώκουν την εγκατάσταση στην χώρα του πιο αναχρονιστικού και ολοκληρωτικού καθεστώτος, του ισλάμ;

Δεν έχει κανένας το δικαίωμα στο όνομα του δήθεν εκσυγχρονισμού και της δήθεν πολυπολιτισμικότητας να ποδοπατεί βάναυσα την ιστορική μνήμη του Ελληνικού Έθνους, παραθεωρώντας τους ποταμούς αιμάτων των άγρια σφαγιασθέντων Ελλήνων Ορθοδόξων από τους οπαδούς της συγκεκριμένης θρησκευτικής και πολιτικής ιδεολογίας – ισλαμ. Ούτε να προσβάλλουν τους αγώνες των Ηρώων της εθνικής μας παλιγγενεσίας. Μόνο γραικύλοι και προδότες της πατρίδας, σκλαβάκια και ραγιάδες της νέας εποχής μπορούν να διαγράφουν τα τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς, φρίκης, δολοφονιών, βιασμών και αποτρόπαιων εγκλημάτων που είχαν σαν αφετηρία και αιτιολογία την συγκεκριμένη θρησκεία.

Ούτε βέβαια δικαιούνται να παραθεωρούν την κατοχυρωμένη διεθνώς έννοια της αμοιβαιότητας, διότι σε καμία μουσουλμανική χώρα θα επέτρεπαν μια παρόμοια θρησκευτική ενέργεια  η οποία επιπλέον εκθέτει διεθνώς την χώρα μας διότι την εμφανίζει σαν δήθεν αρνούμενη να στεγάσει τα μέλη της συγκεκριμένης θρησκείας την στιγμή κατά την οποία στην χώρα υφίστανται και λειτουργούν άνετα μουσουλμανικά τεμένη στην Θράκη και στα Δωδεκάνησα, όταν οι μουφτίες είναι αναγνωρισμένα ΝΠΔΔ και μισθοδοτούνται από τον Ελληνικό λαό οι θρησκευτικοί λειτουργοί της Μουσουλμανικής Μειονότητας. Όταν, τέλος, στο λεκανοπέδιο λειτουργούν ανεξέλεγκτα με την ανοχή του κράτους παράνομα μουσουλμανικά τεμένη.

Είμαστε κάθετα ενάντια σε κάθε μορφή βίας, και μάλιστα τυφλής. Είναι όμως έτσι; Είπαν μερικά παιδιά, τί να κάνουμε απόψε, πάμε να κάνουμε ζημιές;  

Η αδιαφορία του κράτους στην εφαρμογή του νόμου, την προστασία των ελλήνων και των παραδόσεων του λαού μας, είναι επόμενο ότι θα έχουν ως αποτέλεσμα βίαιες αντιδράσεις, διότι ο έλληνας δεν ανέχεται την υποταγή της χώρας του σε αυτήν την θρησκευτική και πολιτική ιδεολογία που υποβιβάζει τον άνθρωπο, και μάλιστα την γυναίκα, σε ανδρείκελο.
Και για να αποφύγουμε παρόμοια επεισόδια πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος. Και όχι, όταν ο συλληφθείς κακοποιός είναι αλλοδαπός, να αφήνεται ελεύθερος. Διότι αν δεν εφαρμόζεται ο νόμος ή όταν γίνεται επιλεκτική εφαρμογή τότε οδηγούμαστε στην αυτοδικία. 

Όσον αφορά τον ανθελληνικό ρατσισμό και την αντιχριστιανική υστερία των … «φιλήσυχων» μουσουλμάνων, καθώς και την προπαγάνδα υποταγής που πρεσβεύουν οι συνηθισμένες παρέες που παπαγαλίζουν τον ανθελληνισμό, αυτά δεν πτοούν τον ελληνικό λαό.

Το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρομαι βρίσκεται εδώ 

Δεν μισούμε κανέναν, όπως δεν μισούμε τούρκους, γερμανούς, ιταλούς, αλβανούς. Αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει την ελευθερία μας, την πίστη μας και την ακεραιότητα της πατρίδας μας.
Ι.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια: