Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ διότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

 

June 12, 2024  Συμφωνία Πρεσπών

Οι πρωτεργάτες της προδοτικής για την Ελλάδα Συμφωνίας της Πρέσπας Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, με αφορμή τη συμπλήρωση 6 ετών από την υπογραφή της, διοργανώνουν από κοινού διεθνή διάσκεψη στις 17 Ιουνίου που θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αθηνών.

Θα παραβρεθούν όλοι οι τότε πρωταγωνιστές όπως Κοτζιάς, Ντιμιτρόφ και θα απονεμηθεί το «Βραβείο των Πρεσπών» στον ειδικό απεσταλμένο του γγ του ΟΗΕ για το ονοματολογικό, Μάθιου Νίμιτς.

Η εγκληματική αυτή συμφωνία έχει επιφέρει μέγιστη εθνική βλάβη και έχει παραχωρήσει την Μακεδονικότητα στα Σκόπια. Η νέα αλυτρωτική κυβέρνηση του VMRO έδειξε γρήγορα τις προθέσεις της και ενέτεινε τις προκλήσεις. Σ’αυτό το πλαίσιο είναι απαράδεκτη η διοργάνωση ημερίδας του Ινστιτούτου Τσίπρα ώστε να γιορτάσουν την τραγική επέτειο της επαίσχυντης Συμφωνίας.

Καλούμε όλους τους Έλληνες να έρθουν στην υπαίθρια συνάθροιση διαμαρτυρίας και να διατρανώσουν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ακυρωθεί και ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική!


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΙΗΑ εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς – μέλη του ΙΗΑ. Η ιστοσελίδα του ΙΗΑ δεν λογοκρίνει, ούτε επεμβαίνει σε άρθρα – κείμενα των μελών του ΙΗΑ


International Hellenic Association

Δεν υπάρχουν σχόλια: