Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Που βόσκει το κράτος ισότητας και ισονομίας;


Πληρώστε κορόιδα και πανηγύρια για τους «…ογλου»;




Η πρόεδρος του συνδυασμού «Πρώτο Βήμα προς την Ισότητα», Σιμπέλ Μουσταφάογλου, έπειτα από την ψήφιση εκ μέρους του κοινοβουλίου της τροπολογίας επί του νόμου των αυθαιρέτων, που προβλέπει τη μείωση κατά 80% στα προβλεπόμενα πρόστιμα, εξέδωσε ανακοίνωση δια μέσου της οποίας χαρακτήρισε την εν λόγω τροπολογία, θετική για τη μειονότητα. Το δελτίο Τύπου της Σιμπέλ Μουσταφάογλου έχει ως εξής:
«Μας ικανοποίησε το γεγονός ότι όπως πληροφορηθήκαμε, η πρόσθετη τροπολογία του νόμου 4014/2011 σχετικά με την προσωρινή νομιμοποίηση των αυθαιρέτων για 30 έτη, ψηφίσθηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο το βράδυ της 29ης Μαΐου 2012 και κατοχύρωσε έκπτωση έως και 80% για μέλη της μειονότητας. Ο συνδυασμός ‘Πρώτο Βήμα προς την Ισότητα’, με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 7 Φεβρουαρίου 2012, εξέφρασε την αδικία στην οποία υπόκειται ο λαός μας, ο οποίος μέχρι το 1993 δεν μπορούσε να επισκευάσει τα σπίτια του ούτε και να αποκτήσει τίτλο ιδιοκτησίας για το εκάστοτε κτίσμα.
»Οι ανακοινώσεις που πραγματοποίησαν διάφοροι σύλλογοι και ιδρύματά μας, η γραπτή και προφορική πίεση που άσκησαν τα μέλη του Τύπου, οι εργασίες που πραγματοποίησαν οι βουλευτές μας στο κοινοβούλιο, ενισχύθηκαν. Ως αποτέλεσμα του αγώνα αυτού, σύμφωνα με την τροπολογία που ψηφίσθηκε επί του νόμου 4014/2011, πληροφορηθήκαμε ότι μέλη της μειονότητας θα κληθούν να καταβάλλουν μόνο το 20% του ποσού που προβλέπεται για την προσωρινή νομιμοποίηση των αυθαίρετων κτισμάτων τους.»
Προφανώς, εν όψει εκλογών, οι μειονοτικοί πολίτες είναι Α’ κατηγορίας, σε αντίθεση με τους λοιπούς Έλληνες που ανήκουν… στη Γ’ κατηγορία. Εύγε. Κυρίως διότι ουδείς αισθάνεται την ανάγκη να εξηγήσει στους… ιθαγενείς το σκεπτικό της απόφασης ώστε να δούμε αν υφίσταται προνομιακή μεταχείριση ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: