Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Φράχτης στον Έβρο για την παρεμπόδιση των λαθρομεταναστών. Μήπως όμως χαρίζουν έτσι τον Έβρο στην Τουρκία;


"Η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει τα όρια της αντοχής παράνομων μεταναστών. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παράλληλα με τη δράση της Ελληνικής Ακτοφυλακής σχεδιάζει στα χερσαία σύνορα τη δημιουργία ενός φράχτη για την αποτροπή της εισόδου παράνομων μεταναστών».

Τη δήλωση αυτή έκανε προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής αναφερόμενος στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
Στο ερώτημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ για τις διαστάσεις που έχει σήμερα το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και τον τρόπο αντιμετώπισής του από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εκτός από την εξαγγελία για τη δημιουργία φράχτη στα χερσαία σύνορα πρόσθεσε:


«Η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει τα όριά της όσον αφορά στη δυνατότητα υποδοχής παράνομων μεταναστών. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο.
 Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι στη χώρα μας θα παραμείνουν μόνο εκείνοι οι μετανάστες που έχουν δικαίωμα διεθνούς προστασίας ή δικαίωμα ασύλου. Κανείς άλλος. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να πάρουν καθαρά το μήνυμα.
Θα φύγουν από την Ελλάδα, είτε με εθελοντικό επαναπατρισμό είτε με υποχρεωτική απέλαση. Είμαστε απολύτως αποφασισμένοι.
 Παράλληλα, θα δώσουμε ένα αποφασιστικό χτύπημα στα δίκτυα διακίνησης των μεταναστών που εμπορεύονται τους ανθρώπους και την ελπίδα τους για μια καλύτερη ζωή. Η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου έχει ισχυρή πολιτική βούληση.
Έχουμε ένα συνολικό σχεδιασμό που υλοποιούμε αυτή την περίοδο. Όπως, η συνεργασία με τον ευρωπαϊκό οργανισμό Frontex για τη φύλαξη των συνόρων. Σχεδιάζουμε επίσης την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της Ελληνικής Ακτοφυλακής και στα χερσαία σύνορα τη δημιουργία ενός φράχτη για την αποτροπή των παράνομων μεταναστών".

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ,ΠΩΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ-ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ-ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ...ΑΠΟΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ","ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ",ΜΚΟ,"ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ...ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!
ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ,ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΛΠ!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΙΣ,ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΤΑΜΠΕΛΕΣ!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ!
ΒΡΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...ΞΑΦΝΙΚΑ;
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!ΑΠΛΑ ΠΗΡΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΦΑΓΟ!
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ:ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ! 
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/01/blog-post_1574.html

 Σχόλιο
Ο φράχτης, αν είναι να γίνει,  να είναι στην μέση του Έβρου και όχι στην στεριά. Αλλιώς οι Τούρκοι θα κατακτήσουν όλο το ποτάμι. Τώρα τα σύνορα είναι στην μέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: