Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Μελέτη: Τα εμβόλια ΚΟΒΙΝΤ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης προκαλούν ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ στους απογόνους!

 Posted on 31 Μαΐου, 2024

Μια νέα μελέτη που αξιολογήθηκε από ομοτίμους προειδοποίησε ότι τα εμβόλια mRNA Covid έχουν βρεθεί ότι προκαλούν εγκεφαλική βλάβη στους απογόνους όταν χορηγούνται σε μητέρες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η ιατρική μελέτη, που διεξήχθη από εξέχοντες επιστήμονες στην Τουρκία, δημοσιεύθηκε στο έγκυρο περιοδικό Springer.

Οι ερευνητές έδωσαν σε εγκύους αρουραίους εμβολιασμό mRNA Covid κατά τη διάρκεια εργαστηριακών εξετάσεων.

Ωστόσο, διαπίστωσαν ότι οι αρουραίοι συχνά γεννούν εγκεφαλικά κατεστραμμένους απογόνους.

Οι απόγονοι, οι οποίοι δεν έλαβαν οι ίδιοι άμεσα εμβόλια Covid, παρουσίασαν συμπεριφορές που μοιάζουν με αυτισμό καθώς και σωματική ανικανότητα.

Στην ενότητα «Περίληψη» του εγγράφου της μελέτης, οι ερευνητές σημειώνουν:

«Οι έγκυοι αρουραίοι έλαβαν το εμβόλιο COVID-19 mRNA BNT162b2 κατά τη διάρκεια της κύησης.

«Οι μεταγενέστερες αξιολογήσεις σε αρσενικούς και θηλυκούς απογόνους περιελάμβαναν συμπεριφορές που μοιάζουν με αυτισμό, νευρωνικές μετρήσεις και κινητική απόδοση».

Οι ερευνητές συνεχίζουν εξηγώντας πώς ανακάλυψαν ότι οι ενέσεις mRNA μεταβάλλουν τη γονιδιακή έκφραση.

«Τα ευρήματά μας αποκαλύπτουν ότι το εμβόλιο mRNA BNT162b2 μεταβάλλει σημαντικά την έκφραση του γονιδίου WNT και τα επίπεδα BDNF τόσο σε αρσενικούς όσο και σε θηλυκούς αρουραίους, υποδηλώνοντας μια βαθιά επίδραση σε βασικές νευροαναπτυξιακές οδούς», σημειώνουν οι ερευνητές.

Ωστόσο, τα δεδομένα αποκαλύπτουν ότι οι απόγονοι των εμβολιασμένων αρουραίων δεν βρίσκονται μόνο σε χειρότερη ψυχολογική κατάσταση.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι απόγονοι ήταν επίσης σωματικά ανίκανοι ως αποτέλεσμα του εμβολίου mRNA.

«Συγκεκριμένα, οι αρσενικοί αρουραίοι εμφάνισαν έντονες συμπεριφορές που μοιάζουν με αυτισμό, που χαρακτηρίζονται από σημαντική μείωση της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και επαναλαμβανόμενα πρότυπα συμπεριφοράς», εξηγούν οι ερευνητές.

«Επιπλέον, υπήρξε σημαντική μείωση του αριθμού των νευρώνων σε κρίσιμες περιοχές του εγκεφάλου, υποδεικνύοντας πιθανό νευροεκφυλισμό ή αλλοιωμένη νευροανάπτυξη.

«Οι αρσενικοί αρουραίοι έδειξαν επίσης μειωμένη κινητική απόδοση, που αποδεικνύεται από μειωμένο συντονισμό και ευκινησία».

Το έγγραφο έδωσε επίσης αρκετές εξηγήσεις για πιθανούς μηχανισμούς εγκεφαλικής βλάβης.

Συγκεκριμένα, περιγράφουν λεπτομερώς τους μηχανισμούς που οδηγούν σε νευρολογική φλεγμονή.

Στην ενότητα «Εισαγωγή» της εργασίας, οι ερευνητές εξηγούν:

«Υπάρχουν θεωρητικά αξιώματα που υποδηλώνουν ότι η βιοσύνθεση της πρωτεΐνης ακίδας, είτε μέσω φυσικής ιογενούς λοίμωξης είτε μετά τον εμβολιασμό, θα μπορούσε να προκαλέσει νευροφλεγμονή και να προκαλέσει αλλοιώσεις στη συναπτική πλαστικότητα.

«Αυτές οι προτεινόμενες αλλαγές μπορεί να ασκήσουν επιπτώσεις στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και να έχουν πιθανές συνεισφορές σε νευροαναπτυξιακές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένου του αυτισμού.

«Διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι οι ιογενείς λοιμώξεις, που περιλαμβάνουν εκείνες που προκαλούνται από την οικογένεια Coronaviridae, μπορούν να ξεκινήσουν μια νευροφλεγμονώδη αντίδραση.

«Η πρωτεΐνη ακίδα, λόγω της διεπαφής της με τον υποδοχέα ACE2, μπορεί να διασχίσει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό ή έμμεσα να προκαλέσει νευροφλεγμονή μέσω περιφερικής ανοσολογικής σηματοδότησης.

«Προκαταρκτική προκλινική έρευνα που διερευνά τις πιθανές επιδράσεις της πρωτεΐνης ακίδας στη συναπτική λειτουργία έχει οριοθετήσει πιθανές διαταραχές στη νευρωνική συνδεσιμότητα και τη συναπτική μετάδοση».

Τα ανησυχητικά ευρήματα οδήγησαν τους ερευνητές να αμφισβητήσουν την ασφάλεια των ενέσεων mRNA.

Οι ερευνητές προειδοποιούν ότι «είναι υψίστης σημασίας να διερευνηθούν σχολαστικά οι πιθανές νευρολογικές επιπτώσεις που σχετίζονται με την ίδια την πρωτεΐνη ακίδα και με την ανοσολογική απόκριση που προκαλεί».

Ένας αυξανόμενος αριθμός μελετών κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια των εμβολίων mRNA Covid, ιδιαίτερα σε έγκυες.

Ενώ η μελέτη από την Τουρκία ανέλυσε εργαστηριακούς αρουραίους, οι επιστήμονες αποκάλυψαν επίσης παρόμοια ευρήματα, ενώ μελετούσαν τον αντίκτυπο των ενέσεων στους ανθρώπους.

Όπως ανέφερε πρόσφατα το Slay News, μια βαθιά ανησυχητική νέα μελέτη αποκάλυψε ότι τα εμβόλια mRNA Covid μεταβάλλουν μόνιμα το DNA εκείνων που λαμβάνουν τις ενέσεις.

Ανησυχητικά, ωστόσο, αυτές οι επικίνδυνες αλλαγές στο DNA θα περάσουν στους απογόνους των εμβολιασμένων κατά Covid.

Αυτή την εβδομάδα, ο διάσημος καρδιολόγος Δρ Peter McCullough δημοσίευσε ένα βίντεο στο ‘X’ τονίζοντας τη μελέτη.

Ο McCullough αποκαλύπτει ότι η εκρηκτική μελέτη έχει λογοκριθεί μαζικά σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων Big Tech.

Επικεντρώνεται στη λογοκρισία του LinkedIn για τη μελέτη, η οποία αποκλείστηκε από τη δημόσια θέα παρά το γεγονός ότι δημοσιεύθηκε από την Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας των ΗΠΑ (NIH).

Η μελέτη τεκμηριώνει πώς τα εμβόλια γονιδιακής θεραπείας mRNA, όπως τα εμβόλια Covid, μεταβάλλουν μόνιμα τη γενετική των εμβολιασμένων.

Επιπλέον, η μελέτη διαπίστωσε ότι οι απόγονοι των εμβολιασμένων επηρεάζονται επίσης από την εισαγωγή του mRNA στο ανθρώπινο DNA.

«Ο γενετικός κώδικας της Pfizer και της Moderna είναι μόνιμα εγκατεστημένος στο ανθρώπινο γονιδίωμα», δήλωσε ο McCullough.

«Έτσι, καθώς καθόμαστε εδώ σήμερα, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η Pfizer και η Moderna θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν αλλάξει μόνιμα το ανθρώπινο γονιδίωμα».

Εν τω μεταξύ, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) εξακολουθούν να επιμένουν ότι «Είναι ασφαλές να λάβετε ένα εμβόλιο mRNA COVID-19 (Moderna ή Pfizer-BioNTech), πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης».

ΠΗΓΗ:  SHOCKING but Not Surprising: COVID Shots During Pregnancy Cause BRAIN DAMAGE in Offspring – Study (substack.com)

ΠΗΓΗ odysseiatv.blogspot


Δεν υπάρχουν σχόλια: