Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Η Πολιτεία προωθεί ακάθεκτη το βδελυκτό αμάρτημα της ομοφυλοφιλίας και η σιωπούσα διοικούσα Εκκλησία συναινεί και καθεύδει.

 

Η Πολιτεία προωθεί ακάθεκτη το βδελυκτό αμάρτημα της ομοφυλοφιλίας και η σιωπούσα διοικούσα Εκκλησία συναινεί και καθεύδει.

Διαβάσαμε πριν λίγες ημέρες για την «μεταρρυθμιστική ατζέντα 15 σημείων» του αφορισμένου Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσα στην οποία αναλαμβάνει να τοποθετήσει άλλη μία βόμβα στα θεμέλια της οικογένειας με την ονομασία «διεύρυνση των ατομικών δικαιωμάτων». Η βόμβα αυτή θα θεσπίσει τον γάμο μεταξύ των ομοφυλόφιλων και θα τους ανοίξει την πόρτα της τεκνοθεσίας παιδιών.

Τα υπουργεία που εμπλέκονται σε αυτήν την ιστορία είναι το υπουργείο Δικαιοσύνης και το νεοσύστατο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας! Είναι κάτι που αφορά την «δικαιοσύνη» δηλαδή η προώθηση διάλυσης της οικογένειας! Διεύρυναν τον ορισμό της οικογένειας, ο οποίος τώρα συμπεριλαμβάνει και τους κίναιδους και μεριμνούν, σύμφωνα με το συγχυσμένο τους μυαλό, για την «συνοχή» της κοινωνίας!

Δεν υπάρχει όμως καμία «συνοχή» αλλά η επιβολή σε όλους μιας ανώμαλης κατάστασης που αναπόφευκτα οδηγεί στην διάλυση της κοινωνίας. Πρόκειται για βία η οποία πλασάρεται ως «συνοχή». Δεν μπορούμε να μιλάμε για «κοινωνία» όταν τα δομικά στοιχεία που την συντηρούν σακατεύονται στον πυρήνα τους. Η δε «οικογένεια», η κατ’ οίκον Εκκλησία, από καταφύγιο και «σχολείο» υγειούς διάπλασης του νέου ανθρώπου μετατρέπεται σε ένα επικίνδυνο διαφθορείο.

Οι νεοταξίτες με την σημαία των «δικαιωμάτων» ξηλώνουν τα πάντα. Η σημαία των δικαιωμάτων έχει εισβάλει και μέσα στην Εκκλησία, σε μία απόπειρα ανατροπής της Ορθόδοξης Παράδοσης. Κύρια ευθύνη για όλη αυτήν την δαιμονική κατάσταση έχουνε οι νάρκισσοι ταγοί της Εκκλησίας, οι οποίοι έπαψαν να κηρύττουν αληθώς (λόγω και έργω) το Ευαγγέλιο διότι ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο να τα έχουνε καλά με τον Καίσαρα παρά με τον Θεό.

Για να μην μπερδεύονται στα πόδια του Καίσαρα παρατήσανε τα πνευματικά και τα δογματικά και ασχολούνται με τα συσσίτια. Και όχι μόνο δεν τους καίγεται καρφί που ο Καίσαρας προσβάλει το Νόμο του Θεού αλλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τον στηρίζουνε και από πάνω!

Με τον γάμο των ομοφυλοφίλων η σιωπούσα διοικούσα Εκκλησία της Ελλάδος και η Πολιτεία εντείνουν την συνεχιζόμενη ανταρσία κατά του θελήματος του Θεού και Του δηλώνουν επιπλέον ότι δεν δέχονται τον άνδρα και την γυναίκα όπως Εκείνος τους έπλασε, ούτε την οικογένεια όπως Εκείνος την ευλόγησε.

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας; Πόσο ακόμη θα μας ανεχτεί ο Θεός; Πόσα δεινά θα πέσουν στο κεφάλι μας από την αποστασία των δεσποτάδων; Τούτες τις άγιες ημέρες οφείλουμε να διατρανώσουμε παντού ότι δεν συμφωνούμε με αυτήν την δαιμονική κατάσταση και παρακαλούμε την Παναγία μας να ζητήσει το έλεος του Κυρίου.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: