Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Ο Γαλλικός στρατός μελετά σενάριο πολέμου όπου η Τουρκία επιτίθεται στην Ελλάδα… σιγά σιγά μας το σερβίρουν! BINTEO

 

Ο Γαλλικός στρατός μελετά σενάριο πολέμου όπου η Τουρκία επιτίθεται στην Ελλάδα.. «Ρωσικά άρματα μπαίνουν στην Εσθονία, η Μαδαγασκάρη ανακτά τις Διάσπαρτες Νήσους από τη Γαλλία, η Τουρκία του Erdogan επιτίθεται στην Ελλάδα, το Charles de Gaulle βυθίζεται από την Κίνα, το Μάλι πέφτει στα χέρια τζιχαντιστών». Αυτά είναι τα 5 σενάρια πολέμου που μελετά ο Γαλλικός Στρατός μεταξύ αυτών και ο ελληνοτουρκικός πόλεμος. Σιγά σιγά μας το σερβίρουν να μην μας έρθει κι απότομο…

Στα μαύρα σενάρια. 2027 ..Η Τουρκία επιτίθεται στα Ίμια και παρεμβαίνει ο γαλλικό στρατός.
Αυτό το τρίτο σκοτεινό σενάριο διαδραματίζεται στην ανατολική Μεσόγειο. Βρισκόμαστε στον Φεβρουάριο του 2027. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ολοκληρώνει την τρίτη του θητεία ως Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας. Διακατεχόμενος από έναν εθνικιστικό πυρετό, στρέφει το βλέμμα του στα νησιά Ίμια, που βρίσκονται μόλις 7 χιλιόμετρα από τις τουρκικές ακτές και υπό την ελληνική κυριαρχία από το 1946.
Το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου αρχίζει η εισβολή. Μετά από αρκετές μέρες ναυμαχίας, η Γαλλία αποφάσισε να επέμβει και πέταξε για να βοηθήσει την Ελλάδα. Αυτή η υπόθεση, που οδηγεί σε μια γαλλική στρατιωτική απάντηση, κρίνεται αξιόπιστη από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων με την οποία επικοινώνησε η L’Express.
Aνάλυση του ναύαρχου Ausseur, Γενικού Διευθυντή του Μεσογειακού Ιδρύματος Στρατηγικών Σπουδών (FMES) και του Clément Daniez, δημοσιογράφου στην διεθνή υπηρεσία της L’Express.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: