Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Habib Afram, Πρόεδρος του Συριακού Συνδέσμου στη 10η επέτειο απαγωγής επισκόπων Χαλεπίου: ”συχνά βλέπω καθ΄ύπαρ και κατ΄όναρ τον επίσκοπο Γιοχάννα και με ελέγχει τι έκανα για την υπόθεσή του.” Καταγγέλει συγκάλυψη από μεγάλες δυνάμεις!

 

η τελευταία φωτογραφία

Habib Afram, Πρόεδρος του Συριακού Συνδέσμου στη 10η επέτειο απαγωγής επισκόπων Χαλεπίου: ”συχνά βλέπω καθ΄ύπαρ και κατ΄όναρ τον επίσκοπο Γιοχάννα και με ελέγχει τι έκανα για την υπόθεσή του.” Καταγγέλει συγκάλυψη από μεγάλες δυνάμεις!

Ο Habib Afram, Πρόεδρος του Συριακού Συνδέσμου στη συνάντηση αλληλεγγύης για τη δέκατη επέτειο της απαγωγής των επισκόπων Paul Yazigi και John Ibrahim που έγινε αυτές τις μέρες εξομολογείται τις ενοχές του για την υπόθεση της απαγωγής επισκόπων Χαλεπίου. Εκμυστηρεύεται ότι ο Επίσκοπος Γιοχάνα Χαλεπίου των Αραμαίων που απάχθηκε μαζί με τον Ορθόδοξο Επίσκοπο Χαλεπίου Παύλο Γιαζίζι..

Η ανάρτηση του στο fb:

Επίσκοποι: Δέκα χρόνια μυστηρίου
Habib Afram, Πρόεδρος του Συλλόγου, Πρόεδρος του Συριακού Συνδέσμου
______________ __
Μερικές φορές, πολλές φορές, ο Επίσκοπος Youhanna μου εμφανίζεται, σε όνειρο ή στον ξύπνιο, ρωτώντας με τι έκανες στην περίπτωση της απαγωγής μου; Παραδέχομαι ενώπιόν του ότι παρέλειψα, παρόλο που δεν άφησα μέσο, ​​επαφή, συνάντηση, επίσκεψη, θέση, παρότρυνση ή αίτημα που να μην επιδίωξα με χώρες, καθεστώτα, ηγέτες, μηχανισμούς, κόμματα και μέσα ενημέρωσης. πίεσε περισσότερο, αλλά εναντίον ποιών; Για να τρελαίνεσαι περισσότερο, αλλά προς οποιαδήποτε κατεύθυνσηκαι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό το μυστήριο, αυτό το μυστικό δεν μπορεί να λείπει από δυνάμεις που μετρούν τις αναπνοές των ανθρώπων μέσω των δορυφόρων τους και παρακολουθούν μέσω τεχνητής νοημοσύνης την κίνηση του σύμπαντος και τις επικοινωνίες του. ( σσ καταγγέλει συγκάλυψη)
…….
Δεκαετία; Μέχρι πότε θα σκάβει το μαχαίρι την καρδιά σου; Απαιτείται να μείνεις σιωπηλός, να τα αποδεχτείς όλα αυτά υποτακτικά, σαν να ήταν πεπρωμένο. Ακόμα και το σκοτωμό, την απαγωγή, τη σφαγή να φιλάς το χέρι που κρατάει το μαχαίρι!
………..
Είμαστε εντελώς ηττημένοι; Έχει σβήσει στο στήθος μας μια σπίθα λάμψης; Πεθαίνουμε σιγά σιγά; Κλείνουμε τη σελίδα για τον πολιτισμό, τις ρίζες και τις ταυτότητες μας; Συνεχίζουμε στην κόλαση σαν να μην υπάρχει ελπίδα ή ανάσταση;

………..

Αυτή είναι μια επιγραφή για το πτώμα μιας πατρίδας -που έχει απαχθεί όπως οι επίσκοποι – και μια ανατολή σταυρωμένη, αλλά αναβάλαμε την τελετή της ταφής ή τι θαυμαστό θαύμα που κυλήθηκε η πέτρα. Ειρήνη
Ομιλία του κ. Habib Avram, Προέδρου του Συλλόγου Συριακών
Στη συνάντηση αλληλεγγύης για τη δέκατη επέτειο της απαγωγής των επισκόπων
Paul Yazigi και John Ibrahim

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: