Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Στον Γιώργο Κουμουτσάκο, με αγάπη


Τα ψέματα τελειώνουν. Η χώρα, η κυβέρνηση έρχεται αντιμέτωπη με αυτό που πάντα ρωτούσα τους «πολιτικά ορθούς» συνομιλητές μου στις τηλεμαχίες: Τι θα κάνουμε αν το κράτος-συμμορία ανοίξει τη στρόφιγγα ξαμολώντας στρατιές προσφύγων και μη; Θα συζητάμε μόνο για το κέτερινγκ, πόσα ακόμη χοτ σποτ θα κάνουμε ώσπου η Πατρίδα να γίνει όλη τσαντιρομαχαλάς;
  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη
Όλοι παράνομοι είναι, θυμίζω, απλά εάν κάποιος είναι όντως πρόσφυγας αίρεται το αξιόποινο λόγω της κατάστασης ανάγκης στην οποία βρίσκεται, εφόσον τρέχει για να σώσει τη ζωή του. Αλλά πρέπει να του ασκηθεί δίωξη, να κριθεί από δικαστήριο. Να το κάνω πιο ψιλά: Καίγεται ένα κτίριο, είμαι μέσα, σπάω την τζαμαρία για να βγω, να σωθώ. Κάνω δηλαδή φθορά ξένης περιουσίας, όμως αίρεται το αξιόποινο, διότι το έκανα για να υπερασπιστώ υπέρτερο αγαθό, το αρβανίτικο τομάρι μου.
Την Πέμπτη, μόνο στη Συκαμινιά της Λέσβου βγήκαν 12 μεγάλες βάρκες, από όπου αποβιβάστηκαν 600 άτομα. Ένα τάγμα! Όποιος πει ότι ξέφυγαν από την Τουρκική Ακτοφυλακή, πίνει από αυτό που πίνει ο Καρανίκας και είχε κι εντομοκτόνο. Μπούκαραν 600, τους έστειλε ο Τούρκος, χώρια άλλους που βγήκαν σε άλλα μέρη. Η Σάμος είναι υπό κατάληψη. Τον χειμώνα οι μουσαφιραίοι θα είναι υπερδιπλάσιοι των μόνιμων κατοίκων. Και σχεδόν όλοι είναι μουσουλμάνοι κι όποιος κάνει ότι τάχα είναι άνευ σημασίας, είναι ύποπτος ή βλαξ.
Αναγκαία επισήμανση. Κάτι λιμοκοντόρους δικαιωματιστές του πολιτισμικού μαρξισμού, που δεν διαχωρίζουν πρόσφυγες από «οικονομικούς μετανάστες» και βρίζουν ως «φασίστα» όποιον τολμά να κάνει κριτική, να μην τους κάνετε ούτε μισό δράμι σκόντο και να τους κολλάτε στο κούτελο την ταμπέλα που τους αξίζει: προδότης. Όποιος υπηρετεί αλλότρια συμφέροντα έναντι των εθνικών, προδότης είναι και ορισμένοι τα κονομάνε κιόλας, αργυρώνητοι συνήγοροι των κατσαπλιάδων που στέλνει ο Ερντογάν μέσω της παρακρατικής μαφίας του.
Η Τουρκία κλιμακώνει, υλοποιεί βήμα βήμα μια ασύμμετρη απειλή με όπλο τους λαθρομετανάστες που μαζεύει με φτηνά εισιτήρια από Αφρική και Ασία και κατά δεύτερο λόγο τους αληθινούς πρόσφυγες, όλοι όμως μουσουλμάνοι, που θα ενταχθούν στην κοινωνία μας όταν ρίξει μαύρο χιόνι. Ποτέ.
Η εισβολή θα ενταθεί, ώστε σε συνδυασμό με τους τσαμπουκάδες σε Κύπρο και Αιγαίο να συρθούμε σε μια συνολική διαπραγμάτευση, με στόχο τη δορυφοροποίηση της Ελλάδας και της Κύπρου και αρπαγή, μέσω «συνεκμετάλλευσης για την ειρήνη και την κοινή ευημερία» μας, πολύτιμης περιουσίας, ενεργειακών αποθεμάτων, που ανήκουν στο Έθνος μας. Υποταγή και ληστεία με χαμόγελα και κωλόχαρτα, χωρίς να πέσει ντουφεκιά.
Ο Νίκος Δένδιας ορθά φώναξε τον Τούρκο πρέσβη και εγκάλεσε τη χώρα του για τη χθεσινή οργανωμένη μαζική εισβολή.
Ο Πρωθυπουργός και ο αρμόδιος Υπουργός, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, σίγουρα αντιλαμβάνονται τη δόλια εκβιαστική στρατηγική των μεμέτηδων. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Πατρίδα μου θα υποκύψει κι επειδή το μαχαίρι έφτασε πια στο κόκαλο, θα πω μερικές απλές σκέψεις και προτάσεις.
Το πρόβλημα δεν είναι να πάρουμε κονδύλια για να τους ταΐζουμε. Όσο πιο πολλά λεφτά πέφτουν στην καταβόθρα του Μεταναστευτικού τόσο θα αυξάνονται οι «ροές», όπως χαριτωμένα βαφτίστηκε το «γιούργια στα σύνορα των Γιουνάνηδων». Η Τουρκία και πληρώνεται και πηδάει την Ευρώπη, με πρώτους εμάς.
Ούτε είναι ζήτημα βελτίωσης της σχετικής γραφειοκρατίας.
Δεν χρειάζονται λεφτά, κοτόπουλο χαλάλ, παιδότοποι, γούτσου γούτσου με ψυχοπονιάρικες καλοταϊσμένες ΜΚΟ, που πρέπει να ελεγχθούν από αμυγδαλές μέχρι απευθυσμένο. Χρειάζεται αποτροπή, τόσο επί του πεδίου όσο και με το να γίνουμε μη ελκυστικός προορισμός για τους παράνομους.
Απλή πρακτική πρόταση: de facto έχει καταργηθεί η εφαρμογή του νόμου που τιμωρεί ποινικά την παράνομη είσοδο. Το «μα, πού να τους βάλουμε;» δεν είναι δικαιολογία. Ούτε ο τεράστιος φόρτος που θα προκύψει για τους δικαστές. Αν μαζικά αρχίζανε κάποιοι να πουλάνε πρέζα ή να βιάζουν παιδιά, δεν θα τους ασκείτο ποινική δίωξη, γιατί είναι μικρές οι φυλακές και θα κουράζονταν οι δικαστές; Πληρώνονται καλύτερα από όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και δεν θα πάθουν τίποτα. Ας ξενυχτήσουν στα Αυτόφωρα. Να γίνει αυστηρότερη η ποινή, π.χ. τουλάχιστον τρία χρόνια, χωρίς μετατροπή και αναστολή, χωρίς πρόωρη αποφυλάκιση. Σύλληψη και ποινική δίωξη ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους παράνομα εισερχομένους και το Δικαστήριο θα αποφασίζει ποιος είναι πραγματικά πρόσφυγας, αν προέρχεται από χώρα που το δικαιολογεί και αν ήταν σε κατάσταση ανάγκης. Η μάνα με τα παιδιά της από τη Συρία θα φεύγει ελεύθερη, αναγνωριζομένης της κατάστασης ανάγκης. Ο Αλγερινός, ο Νιγηριανός, ο Πακιστανός θα πηγαίνει για τρία χρόνια στο σύρμα, συν 18 μήνες διοικητική κράτηση από το Αλλοδαπών. Θα ξέρει ότι θα μείνει 4,5 χρόνια στο γκιζντάνι. Δεν θα έρχεται κανείς. Θα τους δίνεις μόνο μία δυνατότητα αναστολής: αν πληρώσουν και φύγουν οικειοθελώς από εκεί που ήρθαν. Θα πληρώνουν το εισιτήριό τους, με τις χειροπέδες ως το αεροπλάνο και όξω από την πόρτα. Δεν φτάνουν οι φυλακές. Ορθόν και δεν πρέπει να γίνει κόλαση η ζωή των κρατουμένων.
Η λύση, απλή. Ο ένδοξος Στρατός μας έχει χιλιάδες μέτρα συρματόπλεγμα. Έχουμε ωραία ακατοίκητα νησιά. Οικίσκοι, συρματόπλεγμα, αυστηρή φρούρηση, αξιοπρεπές φαγητό και υγιεινή. Το έχουμε ξανακάνει για άλλους δόλιους εχθρούς. Έτσι, σύντομα θα τους χάσουμε τους μουσαφιραίους. Δεν θα έρχεται κανένας, διότι ουδείς έρχεται πληρώνοντας για να κάτσει 4,5 χρόνια φυλακή. Θα έρχονται μόνον οι λίγοι αληθινοί πρόσφυγες. Υπογραμμίζω δε ότι η μαζική μη εφαρμογή του νόμου για την παράνομη είσοδο χιλιάδων συνιστά επίσης μαζική διάπραξη του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος. Στη δε κλίμακα που γίνεται και με τις συνέπειες για την εθνική ασφάλεια, πλησιάζουμε σε άλλα, σοβαρότερα αδικήματα.
Τέλος, να κλοτσήσουμε μια ιερή αγελάδα. Η κυβέρνηση πλανάται πλάνην οικτράν αν νομίζει ότι θα μπορέσει να αντιμετωπίσει το Μεταναστευτικό χωρίς σύγκρουση με την Ε.Ε. και τους ΜΚΟτζήδες. Όσο πικρό κι αν είναι για κάθε φιλελεύθερο ευρωπαϊστή, αδερφέ μας Γιώργο Κουμουτσάκο, η Ελλάς δεν έχει τα ίδια συμφέροντα με τη γραφειοκρατία της Ε.Ε. στο Λαθρομεταναστευτικό. Και θα πρέπει να συγκρουστούμε, εκτός εάν έρθει η επιφοίτηση της Θείας Χάρης στην κεφάλα των Επιτρόπων. Χλομό.
Αν δεν ληφθούν μέτρα, αυστηρά και τολμηρά, με μηδενική ανοχή στην ανομία, τότε θα βρεθούμε μπροστά στο εξής πολύ σκληρότερο δίλημμα: υποταγή στον εκβιασμό της Αγκυρας ή κήρυξη κατάστασης πολιορκίας με εφαρμογή του άρθρου 48 του Συντάγματος. Και τότε, μπροστά σε μια πραγματική μεγάλης κλίμακας εισβολή, θα υποχρεωθούμε να ασκήσουμε βία ντάλα μεσημέρι, push back, αντί να μοιράζουμε πορτοκαλάδες. Και καλά θα κάνουμε διότι δεν υπάρχει καμία διεθνής υποχρέωση να αυτοκτονήσουμε.
*Δικηγόρος – Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
https://www.newsbreak.gr/apopseis/ston-giorgo-koymoytsako-me-agapi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: