Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Νατιβισμός και άκρατος ανθελληνισμός


Είπε ο πρωθυπουργός ότι θα καταπολεμήσει τον «νατιβισμό», δηλαδή το δικαίωμα μιας ομάδας ανθρώπων να αυτοπροσδιορίζονται ως ιδιαίτερη εθνότητα και να ζουν στον δικό τους τόπο.
Ο τρόπος καταπολέμησης είναι ο ίδιος που εφάρμοζαν οι προκάτοχοί του. Ανεξέλεγκτη είσοδος στην χώρα αλλοεθνών και αλλοθρήσκων, προνόμια απέναντι στους αυτόχθονες χωρίς ιδιαίτερες υποχρεώσεις, εξαναγκασμό των αυτοχθόνων να φέρουν τα οικονομικά βάρη των αλλοδαπών – «δωρεάν» ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χρηματοδότηση των γεννήσεων αλλοδαπών και άλλες χορηγήσεις για τις οποίες οι αυτόχθονες πληρώνουν έμμεσους και άμεσους φόρους.
Πρώτα απ΄όλα, αν μελετήσουμε λίγο την ιστορία της Ευρώπης τους τρεις τελευταίους αιώνες παρατηρούμε ότι αυτή η …πολιτική λογική είναι ακριβές αντίγραφο της αποικιοκρατικής πολιτικής των φεουδαρχικών κρατών της δυτικής Ευρώπης. Εξαναγκάζονταν οι αποικιοκρατούμενοι λαοί να καλύπτουν όλα τα έξοδα των αποικιοκρατών. Επομένως η πολιτική λογική αυτή δεν έχει καμία σχέση με την ιδρυτική διακήρυξη της Ενωμένης Ευρώπης.
Δεύτερον, η καταπολέμηση της αυτόχθονης εθνότητας με παράλληλη στήριξη αλλοδαπών είναι καθαρά ρατσιστική πολιτική που και αυτή δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τρίτον, το να μην αναγνωρίζεις την εθνότητα του αλλοδαπού είναι και αυτό μια πολιτική ρατσιστική εναντίον πλέον του αλλοδαπού. Η χορήγηση υπηκοότητας κι όχι η αλλοίωση της εθνότητάς του είναι η μόνη δίκαιη πολιτική.
Τέταρτον, η αλλοίωση της ντόπιας εθνότητας, αντί της διαφύλαξής της, έρχεται και αυτή σε αντίθεση με τις αρχές προστασίας των κοινωνικών και εθνοτικών ομάδων που και αυτό είναι αρχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εξ ορισμού, η ένταξη μιας χώρας – όπως και η Ελλάδα – στην Ευρωπαϊκή Ένωση καταργεί τα σύνορα και επιτρέπει την εγκατάσταση και ευρωπαίου πολίτη σε όποια χώρα της Ένωσης επιθυμεί. Αυτό όμως δεν ισχύει για άτομα εκτός της Ένωσης χωρών, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα όπου εισβάλλουν ανεξέλεγκτα και χορηγούνται προνόμια σε άτομα χωρών εκτός της Ε.Ε. με πρόφαση την … προσφυγιά και την –χωρίς βάση νομική και κοινωνική-μετανάστευση.
Πέμπτον, η ρατσιστική πολιτική κατά των αυτοχθόνων φαίνεται και από το ότι οι κυβερνήσεις της χώρας επιβάλουν την κάλυψη των οικονομικών βαρών στους αυτόχθονες ιθαγενείς, όπως προείπαμε, κάτι που δείχνει ότι η τοπική εθνότης είναι αναγνωρίσιμη ΜΟΝΟ για να πληρώνει και μάλιστα να πληρώνει για την εξόντωσή της. Αυτό συμπεραίνεται και από το ότι καλύπτει χωρίς να υποχρεούται όλα τα έξοδα των εισερχομένων. Όχι μόνο υποχρεούται να ανεχθεί την ελληνοποίησή τους, αλλά επί πλέον πληρώνει και κάθε γέννηση τέκνου αλλοδαπού το οποίο αυτόματα ελληνοποιείται τύποις και όχι κατ’ουσίαν. Και αυτό χωρίς να έχει ερωτηθεί ή να το έχει αποδεχθεί ο ιθαγενής Έλληνας.
Στόχος επομένως των ελληνικών κυβερνήσεων είναι μόνο η αλλοίωση της Ελληνικής εθνότητας, σε αντίθεση με τις χώρες της υπόλοιπης Ευρώπης όπου οι κυβερνήσεις και τους νόμους και τις αρχές της Ένωσης τηρούν, αλλά φροντίζουν και για την προστασία και πρόοδο της εθνότητας των κρατών τους.
Κατά τα άλλα μιλάμε για Ελλάδα ως ευρωπαϊκή χώρα, για κυρίαρχο λαό, για την προστασία των δικαιωμάτων των Ελλήνων και για … Δημοκρατία.
Περαστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: