Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος Χατζηνικολάου: Το θέμα αυτό της ομοφυλοφιλίας και των φύλων κτλ έχει παγκόσμια ιδεολογικοποιηθεί.
Δημιουργείται ένα τεράστιο λόμπι, για άγνωστους σε μένα λόγους, το οποίο λόμπι προσπαθεί τώρα να επιβάλλει αυτό μέσω νομοθετικών διαταγμάτων και γενικότερης παγκόσμιας αντίληψης, πολιτικές σχετικές.
Να σας πω ένα παράδειγμα: Όταν η Σερβία το 2012, αν δεν κάνω λάθος, βρισκόταν στην διαδικασία των ενταξιακών διαπραγματεύσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πήγε να γίνει η παρέλαση των ομοφυλοφίλων στο Βελιγράδι και ξεσηκώθηκε εκεί ο κόσμος και την απαγόρευσε η κυβέρνηση και αμέσως διεκόπησαν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις.
Όταν το 2014 ή το 15, το 14 νομίζω, το Σεπτέμβριο επετράπη και διακόσια άτομα με επιτήρηση έξη χιλιάδων αστυνομικών παρέλασαν στο Βελιγράδι, το Νοέμβριο ξανάρχισαν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις. Αυτό είναι πολιτική και στηρίζεται στο λεγόμενο ¨ανθρώπινα δικαιώματα¨.. Επίφαση.
Είναι καταστροφή του ανθρώπου. Είναι πάρα πολύ ωραίο ένας άντρας να χαίρεται την ανδρική του φύση και να προσδοκά την ένωσή της με μια γυναίκα για να μπορέσει να ολοκληρωθεί και αντίστροφα. Και είναι τραγικό να το χάσει αυτό, ξεγελασμένος σε ηδονές εντελώς σαρκικές, χωρίς καμία λογική, οι οποίες μάλιστα έχουν πολιτικά και παγκόσμια επιβληθεί.
Απόσπασμα από την συνέντευξη του Σεβαστού Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου στην Χριστιανική Φοιτητική Δράση, σχετικά με τη θέση του ανθρώπινου φύλου στην Εκκλησία και στην κοινωνία, την ομοφυλοφιλία και την αναζήτηση ταυτότητας του φύλου.
Πηγή: ΧΦΔ Αθηνών
Σχόλιο
Στην αποδόμηση του ανθρωπίνου είδους οδηγούν μια χούφτα έμποροι εθνών που αποσκοπούν στην εξουσία και στο χρήμα... στο κεφάλι τους θα πέσουν οι συνέπειες.