Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Εξαπάτησαν τους πολίτες που έβαλαν φωτοβολταϊκά στην στέγη;

logo-small2
Αγαπητά μέλη,Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:
  • Η ΔΕΗ έχει ήδη ξεκινήσει να στέλνει λογαριασμούς με τις νέες κουρεμένες τιμές. Όσοι έχουν στείλει τα υπόλοιπα έγγραφα τους, με το που λάβουν το λογαριασμό με τη μειωμένη τιμή (προσοχή όχι λόγω τιμαριθμικής αναπροσαρμογής που είναι πολύ μικρή η διαφορά) να τον στείλουν στο ΕΜΑΙLpasyfos@hotmail.com ή με ΦΑΞ: 2103608509. Οι τιμές αυτές μπορεί να είναι ενδιάμεσες μεταξύ παλαιάς και νέας τιμής, διότι η 1η Απριλίου όπου εφαρμόστηκε ο Νόμος μπορεί να ήταν στο ενδιάμεσο του τετραμήνου. Σε μέλη μας που υπέστησαν μειώσεις τους είπαν (πληροφορίες ΔΕΗ 11770): «έχουν από 1 Απριλίου αλλάξει οι συμφωνημένες τιμές με την ψήφιση του νόμου 4254/2014 και θα υπάρξει ένα μεσοδιάστημα συμψηφισμού μέχρι να προσαρμοστεί πλήρως ο λογαριασμός στα νέα δεδομένα που αυτό θα γίνει στον επόμενο τετραμηνιαίο λογαριασμό».
  • Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης (ΠΑΣΥΦΩΣ) μένει σταθερός στις θέσεις του: καταδικάζει τις παράνομες πράξεις του ΥΠΕΚΑ όσον αφορά την κακοδιαχείριση του Ειδικού Λογαριασμού για τις ΑΠΕ και καταδικάζει κάθε παραβίαση των συμβάσεων, πόσο μάλλον με ΝΟΜΟ (Ν. 4254/2014). Τονίζουμε ότι η μονομερής παραβίαση συμβάσεων δεν επιδέχεται … βελτιώσεις. Δυστυχώς κάποιοι δίνουν συγχωροχάρτι στον υφυπουργό Ασημάκη Παπαγεωργίου ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ενώ παράλληλα συζητούν για «βελτιωμένες μειώσεις».» Read more..
http://www.oikopv.gr/
Σχόλιο
Όταν οι κρατικές και ημικρατικές υπηρεσίες εξαπατούν τους πολίτες, τότε συμβαίνουν δύο τινά:  ή οι διοικούντες είναι απατεώνες και θέλουν ξήλωμα, ή το κράτος δεν αναγνωρίζει πολίτες αλλά χαχόλους. Και στις δύο περιπτώσεις η λύση είναι μία. Δημοκρατικές διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: