Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Έναρξη των μαθημάτων Κατηχήσεως και Νοηματικής Γλώσσας στην Αποστολική Διακονία


Η Α­πο­στο­λι­κή Δι­α­κο­νί­α της Εκ­κλη­σί­ας της Ελ­λά­δος έ­χο- ν­τας ως θε­μέ­λιο την Ορ­θό­δο­ξη Πνευ­μα­τι­κό­τη­τα, την Α­γι­ο­γρα­φι­κή και Πα­τε­ρι­κή Θε­ο­λο­γί­α και με την συμ­βο­λή της θύ­ρα­θεν παι­δεί­ας, μέ­σα α­πό το έρ­γοτου Γρα­φεί­ου Κα­τη­χή­σε­ως και Νε­ό­τη­τος προ­σπα­θεῖ για την ό­σο το δυ­να­τόν κα­λύ­τε­ρη κα­τάρ­τι­ση των νέ­ων, με ά­με­σο στό­χο να με­τα­δώ­σει σ' αυ­τούς τι­ς α­λή­θει­ες της πί­στης μας και την πο­λι­τι­σμι­κή πα­ρά­δο­ση του Γέ­νους μας. 
Μέ­σα α­πό εκ­παι­δευ­τι­κές δρα­στη­ρι­ό­τη­τες το Γρα­φεί­ο Κα­τη­χή­σε­ως με­ρι­μνά για τη νέ­α γε­νιά που θέ­λει να προ­σφέ­ρει στο ύ­ψι­στο έρ­γο της Κα­τη­χή­σε­ως και της βο­ή­θειας προς τον συ­νάν­θρω­πο.

Αυ­τή η μαρ­τυ­ρί­α α­γά­πης της Α­πο­στο­λι­κῆς Δι­α­κο­νί­ας,δι­α­φαί­νε­ται α­πό τις κάτωθι δρα­στη­ρι­ό­τη­τες του Γρα­φεί­ου Κα­τη­χή­σε­ως και Νε­ό­τη­τος, υ­πό την ε­πο­πτεί­α του ο­ποί­ου λει­τουρ­γούν:

α. Φρον­τι­στή­ριο Υπο­ψη­φί­ων Κα­τη­χη­τών.

β. Σε­μι­νά­ριο Ε­πι­μορ­φώ­σε­ως Κα­τη­χη­τών.

γ. Σε­μι­νά­ριο Ε­κμά­θη­σης της Ελ­λη­νι­κής Νο­η­μα­τι­κής Γλώσ­σας.

δ. Πρό­γραμ­μα Ε­κμά­θη­σης της Ελ­λη­νι­κής Γλώσ­σας και γνω­ρι­μί­ας με τον Ελ­λη­νορ­θό­δο­ξο πο­λι­τι­σμό σε στε­λέ­χη της Ρω­μαι­ο­κα­θο­λι­κής Ἐκ­κλη­σί­ας.

Για πε­ρισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες οι εν­δι­α­φε­ρό­με­νοι μπο­ρούν να α­πευ­θύ­νον­ται: α. στο Γρα­φεί­ο Κα­τη­χή­σε­ως και Νε­ό­τη­τος, τηλ. 210 7272347, 348 (κα­θη­με­ρι­νά 8π.μ. – 2μ.μ. ε­κτός Σαβ­βά­του καί Κυ­ρια­κής) και β. στην ι­στο­σε­λί­δα του Ορ­γα­νι­σμού, w.w.w. apostoliki - diakonia.gr, στην ε­νό­τη­τα ποι­οί εί­μα­στε –Το­μέ­ας Κα­τη­χή­σε­ως και Ορ­θο­δό­ξου Μαρ­τυ­ρί­ας στην ο­ποί­α πε­ρι­γρά­φον­ται α­να­λυ­τι­κά ό­λες οι εκ­παι­δευ­τι­κές–κα­τη­χη­τι­κές δρα­στη­ρι­ό­τη­τες του Γρα­φεί­ου Κα­τη­χή­σε­ως.






Δεν υπάρχουν σχόλια: