Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Μεταναστευτικό ζήτημα. Οσο δεν κάνουμε κάτι, εμείς οι ίδιοι, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.

μεταναστευση ευρωπη

Μόνο οι πολίτες μπορούν να πείσουν αυτούς πού παίρνουν τις αποφάσεις για το μεταναστευτικό. Μόνο αυτός πού βιώνει το πρόβλημα στη γειτονιά του , στό σχολείο τού παιδιού του μπορεί να έχει πλήρη και σαφή άποψη για το μεταναστευτικό ζήτημα.

Οσο οι αποφάσεις αφήνονται στα χέρια αυτών πού μένουν στην Εκάλη και στό Ψυχικό δέν πρόκειται να δούμε ούτε χαίρι ούτε προκοπή. Οι άνθρωποι αυτοί βλέπουν τα πράγματα αφ’ υψηλού εφόσον βλέπουν μετανάστες μόνο απο τηντηλεόραση τού σπιτιού τους.
Αρα οι πολίτες θα πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Αυτό φυσικά δέν σημαίνει ανομία.
Υπάρχει ένα διαδικτυακό εργαλείο πού δέν είναι αρκετά γνωστό στην Ελλάδα, αλλά όμως δίνει την δυνατότητα στούς πολίτες να αντιδράσουν και να επηρεάσουν έτσι τήν μεταναστευτική πολιτική.
Είναι μιά πλατφόρμα πού υποστηρίζεται απο τήν Ευρωπαική Επιτροπή και πού δίνει την δυνατότητα στούς πολίτες να πούνε την γνώμη τους για το μεταναστευτικό ζήτημα.
Η διεύθυνση τής πλατφόρμας είναι http://join.puzzledbypolicy.eu/el-gr/home.aspx
Εκεί μπορεί κανείς να πεί την άποψή του και να προσπαθήσει να πείσει και άλλους (όχι μόνο απο τήν Ελλάδα αλλά και απο άλλες χώρες τής Ευρώπης) για τον τρόπο πού βλέπει τα πράγματα.
Οσο αφήνουμε την κατάσταση και την πολιτική στα χέρια τών άλλων τίποτα δέν πρόκειται να αλλάξει.
olympia.gr

Σχόλιο
Να ζητάμε από τους ξένους να νοιάζονται για τήν χώρα μας, ε, αυτό είναι κατάντια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: