Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Η Ford αποσύρεται από τις πολιτικές της DEI (Δόγμα Διαφορετικότητας, Ισότητας & Συμπερίληψης), και από τον Δείκτη Εταιρικής Ισότητας.

 

Η Ford αποσύρεται από τις πολιτικές της DEI (Δόγμα Διαφορετικότητας, Ισότητας & Συμπερίληψης), και από τον Δείκτη Εταιρικής Ισότητας.

Από Stephen Katte

Σύμφωνα με ένα σημείωμα της 28ης Αυγούστου που εστάλη σε όλους τους υπαλλήλους από τον διευθύνοντα σύμβουλο Jim Farley, το οποίο έκτοτε κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να σταματήσει να συμμετέχει σε εξωτερικές έρευνες πολιτισμού.

Jim Farley, Διευθύνων Σύμβουλος Ford Motor Co
Οι εργαζόμενοι τοποθέτησαν κινητήρες στο πλαίσιο των φορτηγών F-150 της Ford Motor Co. υπό παραγωγή στο εργοστάσιο φορτηγών της στο Dearborn, Mich., στις 20 Σεπτεμβρίου 2022. Jeff Kowalsky/AFP via Getty Images

Η πρόεδρος της Εκστρατείας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Kelley Robinson δήλωσε στις 28 Αυγούστου ότι το HRC «δεν θα μπορούσε να είναι πιο απογοητευμένη» από την απόφαση της Ford, αποκαλώντας την «κοντόφθαλμη».

Kelley Robinson

Παρά την απόσυρση της Ford, το HRC εξακολουθεί να έχει «περισσότερες συμμετέχουσες επιχειρήσεις τώρα από ποτέ» στον δείκτη εταιρικής ισότητας, ανέφερε η ομάδα υπεράσπισης, με 1.300 επιχειρήσεις να συμμετέχουν τον τελευταίο χρόνο, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 300 από το Fortune 500.

ΠΗΓΗ: Ford Pulls Back on DEI Policies, Withdraws From Corporate Equality Index | The Epoch Times

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ
ΟΔΥΣΣΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: