Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

‘να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω μέλι’

 

Ο Μητσοτάκης καταστρέφει τους νέους με την μέθοδο ‘να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω μέλι’.

Ο πρωθυπουργός της καταστροφής Μητσοτάκης που έχει κάνει σημαία το σύνθημα «η Ελλάδα αλλάζει», ξέχασε να μας πει προς ποία κατεύθυνση αλλάζει. Ο αχυράνθρωπος του Σβαμπ έχει αναλάβει να οδηγήσει την Ελλάδα στην δυστοπία της λεγόμενης «νέας τάξης»· δηλαδή στην καταστροφή των εθνικών ταυτοτήτων, στην ρευστότητα των φύλων, στον βρεφοποιημένο ασυνείδητο παθο-εξαρτώμενο μαζάνθρωπο που θα δεχθεί με ανοιχτές αγκάλες την «στοργή» των δήμιών του.

Ο αχυράνθρωπος της φωτογραφικής μηχανής έκανε μία τολμηρή εξόρμηση στο «Σπίτι του Παιδιού» για να διαφημίσει τον εαυτό του δίπλα στον «ειδικά διαμορφωμένο χώρο» όπου θα καταθέτουν τα ανήλικα παιδιά που έχουνε πέσει θύματα «σοβαρών εγκλημάτων». Έτσι περιγράφει ο συνυπεύθυνος τα επί το πλείστον εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμών των ανηλίκων.

«Επισκέφθηκα σήμερα το «Σπίτι του Παιδιού». Πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διαθέτει για πρώτη φορά η Ελλάδα, όπου διεξάγεται η κατάθεση ανηλίκων που έχουν πέσει θύματα σοβαρών εγκλημάτων. Είναι σημαντικό για τα παιδιά να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον

Ο πρωθυπουργός της καταστροφής νοιώθει υπερήφανος που για πρώτη φορά η Ελλάδα διαθέτει έναν τέτοιο χώρο. Προσπαθεί να το περάσει αυτό ως κάτι θετικό ο άχρηστος. Καθ’ ότι δικαιωματιστής των εκτρώσεων, δεν τον ενοχλεί πώς φτάσαμε ως εδώ. Δεν προβληματίζεται γιατί κάποτε δεν ήμασταν έτσι. Μάλλον θεωρεί αναπόφευκτο γεγονός της «δυτικής μας ταυτότητας» τον σοδομισμό και γομορισμό μας.

Ο πατερναλιστι(κ)ούλης έχει ξεχάσει ότι είναι πρωθυπουργός μίας ολόκληρης χώρας και όχι ενός μόνο δωματίου. Τα παιδιά πρέπει να νοιώθουν και να είναι ασφαλή όχι μόνο στον «ειδικά διαμορφωμένο χώρο»! όπου πάνε να πούνε τον πόνο τους, αλλά ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ στην γειτονιά τους, στο σχολείο τους, στις δραστηριότητές τους, στην πόλη τους.

Ο πατερναλιστι(κ)ούλης καταστροφι(κ)ούλης όμως φροντίζει να ρέει σε όλους τους άλλους χώρους άφθονο το δηλητήριο του αχαλίνωτου πανσεξουλισμού, ακόμα και μέσα στα σχολεία. Για να αρρωσταίνουνε οι νέοι μας, να φτιάχνονται θύτες και θύματα. Έτσι πορεύεται ο διπρόσωπος Κούλης μέχρι να μην έχει μείνει τίποτε όρθιο σε αυτήν την κοινωνία.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: