Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Η Finos Film παρουσιάζει την υπερπαραγωγή: «Τα βαφτίσια απ’ την Αμερική!» «ΚΑΙ στὴν Ἑλλάδα στὸν θρησκευτικὸ χῶρο ἡ gay ἀτζέντα».

 

Posted on 14 Ιουλίου, 2022

εικόνα pronews

Μετά και την παρέμβαση του Μητροπολίτη Πειραιώς οι «συμπτώσεις» έγιναν πάρα πολλές για να μην θεωρηθεί ότι αυτό που έλαβε χώρα στην Μητρόπολη Γλυφάδος ήταν μία προμελετημένη σκηνοθετημένη παράσταση «γιὰ νὰ εἰσαχθεῖ», όπως μου έγραψε ένας αδελφός, «ΚΑΙ στὴν Ἑλλάδα στὸν θρησκευτικὸ χῶρο ἡ gay ἀτζέντα».

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, ο οποίος δεν είπε κουβέντα για τις βλάσφημες δηλώσεις του Νέας Ιωνίας, τώρα ένοιωσε την ανάγκη να μιλήσει!

Ο Ελπιδοφθόρος Αμερικής, ο οποίος κορόιδεψε, υποτίθεται, με τον πιο χυδαίο τρόπο τον συνάδελφό του τον Μητροπολίτη Γλυφάδος, σουλάτσαρε μετά στο Ακριτοχώρι παρέα με άλλους Μητροπολίτες και πολιτικούς παράγοντες σα να μην συμβαίνει τίποτα!

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδος, ο οποίος δεν ενημερώθηκε λέει, αλλά εάν ενημερωνόταν δεν θα ήξερε τί να κάνει και θα έθετε το θέμα στην Ιερά Σύνοδο!

Η Ιερά Σύνοδος, η οποία δεν ακούμπησε τον καθαιρετέο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ για τα βλάσφημα που είπε, αλλά θα κάνει «ντα» τον Ελπιδοφθόρο Αμερικής!

Είναι Ιεραρχία αυτή της Εκκλησίας του Χριστού ή το Γιοφύρι της Άρτας;

Όλοι οι πρωταγωνιστές στους γνωστούς ρόλους:
Ο «καλός» και ο «κακός μπάτσος».
Ο «παραδοσιακός» και ο «προοδευτικός».
Ο καθεστωτικός αντίλογος.

Ποιός θα θυμάται στο μέλλον τα «κλαψουρίσματα» του Γλυφάδος και την «αφρολέξ διαμαρτυρία» του Πειραιώς; Αυτά θα υπάρχουν μόνο για να κρατάνε κάποιοι τα προσχήματα -για όσο ακόμα χρειάζονται, διότι θα έλθει κάποια στιγμή που ούτε και αυτά τα προσχήματα θα χρειάζονται.

Όλοι όμως θα θυμούνται ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ μέσα στον Ιερό Ναό την ώρα της βάπτισης.

ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝΕ αδέλφια, για να πέσει άλλο ένα οχυρό της Εκκλησίας. Να δείξει η Εκκλησία αυτήν την περιβόητη ανεκτικότητα που απαιτεί η νέα τάξη στην ομοφυλοφιλία, στα «ομόφυλα ζευγάρια», στην «υιοθεσία» παιδιών (με όποιο τρόπο) από ομοφυλόφιλους.

Δείτε πόσα πράγματα δέχθηκε στην πράξη η παναιρετική οικουμενιστική διοικούσα Εκκλησία μονομιάς μέσα από αυτήν την βάπτιση. Για να μην αναφέρουμε την μη Ορθόδοξη Ιταλίδα που γράφτηκε ευρέως ότι ήταν και νουνά. Να μην αναφέρουμε την «παρένθετη μητρότητα» και την χρήση αυτής ως «δοχείο» των ομοφυλοφίλων.

Μ’ ένα σμπάρο δυο….. ντουζίνες τρυγόνια, πέτυχε ο θείος από την Αμερική!

Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσὶ 

Ο Ελπιδοφθόρος Αμερικής είναι εξπέρ στην εισαγωγή καινοτομιών στην ζωή της Εκκλησίας. Το κάνει «από αγάπη» μέσα από τα ίδια τα ΜυστήριαΈνα παράδειγμα είναι η μετάδοση της Θείας Κοινωνίας σε μη Ορθόδοξους συζύγους!

Σε όλες τις περιπτώσεις λείπει αυτό το ένα που θα ψάχνει ο Χριστός όταν έλθει στη γη: Η ΠΙΣΤΗ.

Είναι χαρακτηριστικό πώς οι οικουμενιστές χρησιμοποιούνε τα Μυστήρια κάθε φορά για να ξηλώσουν «ιεροπρεπώς» τα δόγματα και την Παράδοση της Εκκλησίας, «εγκαινιάζοντας» με τον πιο «ουσιαστικό» τρόπο τις βλάσφημες καινοτομίες τους. Με τα Μυστήρια προσπαθούν να «εκκλησιαστικοποιήσουν», το άμικτο, το ανίερο, το ξένο, το παράνομο. Τους είδαμε για παράδειγμα να συλλειτουργούν με τους αχειροτόνητους σχισματικούς της Ουκρανίας.

Για αυτό θέλουν να εμφανίζονται ως οι αποκλειστικοί, απόλυτοι και μοναδικοί κάτοχοι και διαχειριστές των Ιερών Μυστηρίων, καταργώντας στην ουσία το Άγιο Πνεύμα. Για να κάνουν ό,τι θέλουν.

Την Ζωή όμως μέσα στην Εκκλησία την δίνει η Κεφαλή της Εκκλησίας ο Χριστός, δεν την δίνουν τα επισκο(υ)πίδια που παριστάνουνε τους Επισκόπους.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό πώς χρησιμοποιούνε τα Μυστήρια κάθε φορά για να παρακάμψουνε και τις δικές τους ασέβειες, και να περάσουνε πάνω τους ξανά την φρέσκια μπογιά του Ορθόδοξου Επισκόπου. Τους βλέπουμε δηλαδή μετά από κάποια βλασφημία και αντικανονικότητα να μαζεύονται με περισσή αυθάδεια, αμετανοησία και ασέβεια σε κάποιον Ναό για να κάνουν ένα γενικό ρεκτιφιέ στην «ορθοδοξότητά» τους. Να διορθώσουν την εικόνα τους. Να καλύψουν τα χνάρια τους. Αυτοί οι λυκοποιμένες, οι λύκοι βαρείς, οι λαλούντες διεστραμμένα που λυμαίνονται τον Οίκο του Θεού, όπως οι μνηστήρες της Πηνελόπης λυμαίνονταν τον οίκο του Οδυσσέα.

Ήτανε ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ αδέλφια. Μόλις αμνηστεύσανε στην πράξη οι βλάσφημοι μπροστά στα μάτια μας την ομοφυλοφιλία, τα «ζευγαράκια», την τεκνοθεσία από ομόφυλα «ζευγάρια» και όλα τα δεινά που επακολουθούν και σχετίζονται με το βδέλυγμα της ομοφυλοφιλίας.

ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Τόσες φορές το ίδιο δρομολόγιο, τους πήρανε χαμπάρι και οι πέτρες.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ….. ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ

εικόνες από Βήμα Ορθοδοξίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: