Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Ζακύνθου Διονύσιος, Δωδώνης Χρυσόστομος … Δεν έχουν τον Θεό τους !!

 

Ζακύνθου Διονύσιος, Δωδώνης Χρυσόστομος … Δεν έχουν τον Θεό τους !!

σ.σ. Οι Ζακύνθου Διονύσιος και Δωδώνης Χρυσόστομος έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό καταγγέλλοντας τον βουλευτή Ζακύνθου Διονύσιο Ακτύπη ότι επισκέπτεται Μοναστήρια τα οποία εκείνοι δεν επισκέπτονται και ότι συντρώγει με «αρνητές μοναχούς»! Η επιστολή αναφέρει:

«Δυστυχώς βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθούμε εντόνως για την στάση του βουλευτή Ζακύνθου Διονυσίου Ακτύπη.

Όταν εμείς δίνουμε καθημερινά και με μεγάλο κόστος τη μάχη να πείσουμε για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού τιμωρώντας και επιβάλλοντας αυστηρές κυρώσεις στους αντιεμβολιαστές ιερείς και μοναχούς, προκειμένου να απαλλαγεί η πατρίδα μας από την πανδημία, ο βουλευτής Ζακύνθου μεταβαίνει στα μοναστήρια τα οποία εμείς δεν επισκεπτόμεθα, συντρώγοντας με αρνητές μοναχούς και παριστάνοντας τον ιεροψάλτη, προκαλώντας έτσι το δίκαιο αίσθημα της απογοήτευσης σε όσους δίνουν την άνιση μάχη σε αυτές τις κρίσιμες ώρες.»


Σχόλιο

Καί εκεί που λές πώς τα έχεις δεί όλα, έρχεται τό αχτύπητο δίδυμο τής Ζακύνθου καί σού λέει, το πρόγραμμα δεν τελείωσε. Ως καλά υπάκουα στρατιωτάκια τού Bill, καρφώνουν στον Κούλη τόν τοπικό βουλευτή, επειδή επισκέπτεται μοναστήρια που είναι αρνητές τού εμβολίου!!! Οι άνθρωποι πλέον φεύγουν από την σφαίρα της φαιδρότητος καί γίνονται πολύ επικίνδυνοι για την Ορθοδοξία. Προσευχή όπως επέμβει με τόν τρόπο Του ο Μέγας Αρχιερεύς.

Ι.Π.

τας θυρασ

Δεν υπάρχουν σχόλια: