Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Σας παρακαλώ πολύ αφιερώστε μόνο 5 λεπτά για να δείτε σε ζωντανή μετάδοση την ασύλληπτη και συγκλονιστική θυσία του ήρωα της ΕΟΚΑ 1955-59 Σταυραετού του Μαχαιρά Γρηγόρη Αυξεντίου.
Αντιπαραβάλετε και συγκρίνετε το μεγαλείο και την απαράμιλλη ανδρεία του μυθικού ήρωα  Γρηγόρη με την διαχρονική στάση και συμπεριφορά των ανεπαρκέστατων, επίορκων και δοσίλογων ηγετών του ελεεινού παλαιοκομματικού κατεστημένου και των παρατρεχάμενων τους.
Σαν άνθρωπος που έδωσε πατέρα και θείο στο αγώνα της ΕΟΚΑ, έχω καθήκον και υποχρέωση, και αυτό κάνω τα τελευταία 17 χρόνια, να σας υπενθυμίζω ότι ο κάθε ένας από εμάς έχει ηθική υποχρέωση να τιμά όλους αυτούς που θυσίασαν την ζωή τους για να ζούμε εμείς ελεύθεροι σε μια ελεύθερη πατρίδα και όχι να βάζει τον κομματικό του πατριωτισμό και το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το συμφέρον αυτού του επίγειου παράδεισου που μας χάρισε ο θεός..
Την ερχόμενη Κυριακή 28/1/2018 έχουμε τις πιο κρίσιμες Προεδρικές Εκλογές από την τουρκική εισβολή του 1974. Απο τότε μέχρι σήμερα οι εκάστοτε Πρόεδροι προέρχοντο αποκλειστικά από τα 3 κόμματα του διεφθαρμένου και αμαρτωλού κομματικού κατεστημένου ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ,ΔΗΚΟ, με το ΔΗΚΟ (Άλλως η ‘’πόρνη’’ της πολιτικής ζωής της Κύπρου), ανελλιπώς είτε να κυβερνά είτε να συγκυβερνά. Τα πιο πάνω κόμματα και οι εκάστοτε ηγεσίες τους, εναλλασσόμενοι στην εξουσία στην μετά ΕΟΚΑ εποχή, οδήγησαν την Κύπρο ένα βήμα πριν την πλήρη τουρκοποίηση και τον περήφανο λαό της στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.
Οι υποψήφιοι και των 3 πιο πάνω κομμάτων, Νίκος Αναστασιάδης, Σταύρος Μαλάς και Νικόλας Παπαδόπουλος(άλλως Ατάλαντος με τα πολλά τάλαντα), υποταγμένοι στα κελεύσματα του εθνο-φεντεραλισμού, του Foreign Office και της Intelligence Service της Αγγλίας, τάσσονται υπέρ λύσης του κυπριακού στη βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας ΔΔΟ. Μιας λύσης αντιδημοκρατικής, ρατσιστικής που παρόμοια της δεν υπάρχει σε καμία χώρα του κόσμου. To νέο μόρφωμα που θα προκύψει από την λύση στην βάση της ΔΔΟ, θα είναι ένα κράτος μη λειτουργικό, μη δημοκρατικό, ένα κράτος ρατσιστικό, το οποίο θα βασίζεται σε εξαιρετικά πολύπλοκες και πολυδάπανες δομές, καθ΄ ότι θα έχει 3 Κυβερνήσεις, 4 Βουλές, 3 Αστυνομίες, 3 δημόσιες υπηρεσίες, διπλούς ημι κρατικούς οργανισμούς, διαρχία αξιωματούχων, πλήρη κατάργηση της αρχής της πλειοψηφίας στη λήψη αποφάσεων (Σε περίπτωση ισοψηφίας θα παίρνονται αποφάσεις με ζίττουρα), και εισαγωγή αναρίθμητων ΒΕΤΟ στη λειτουργία όλων των εξουσιών του κεντρικού κράτους.
Αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα των επερχόμενων Προεδρικών Εκλογών και τον κίνδυνο να χαθεί η Κύπρος μας, για την οποία θυσιάστηκαν δικοί μου άνθρωποι, αποφάσισα να τοποθετηθώ υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου με πρώτο κριτήριο τις ορθές για τον τόπο πολιτικές θέσεις και κατά δεύτερο λόγο την ικανότητα και εντιμότητα της πολιτικής προσωπικότητας. Συναντήθηκα και αντάλλαξα επανειλημμένως απόψεις με τον υποψήφιο κ. Γιώργο Λιλλήκα. Δεν σας κρύβω ότι για πρώτη φορά στην ζωή μου αισθάνθηκα να είμαι τόσο κοντά με πολιτικό πρόσωπο στην Κύπρο. Ο Γ. Λιλλήκας είναι μια πολύ ισχυρή και χαρισματική προσωπικότητα, με μεγάλη πείρα στην πολιτική και το πιο σημαντικό, τάσσεται ευθαρσώς εναντίον της ΔΔΟ και έχει με διαφορά το πιο συγκροτημένο και φιλολαϊκό πρόγραμμα στα κοινωνικοοικονομικά.
Προεδρικές εκλογές έχουμε την Κυριακή και όχι βουλευτικές. Ας παραμερίσουμε επιτέλους τον κομματικό μας πατριωτισμό και φανατισμό και ας φερθούμε για πρώτη φορά με πολιτική ωριμότητα. Ας στείλουμε επιτέλους στον αγύριστο το ελεεινό κομματικό κατεστημένο ΔΗΣΥ,ΑΚΕΛ,ΔΗΚΟ που μας κυβέρνησε τις τελευταίες δεκαετίες και μας έριξε στα τάρταρα. Ας αντιληφθούμε επιτέλους ότι, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, ΟΎΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ.
ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ

Πατήστε εδώ για να δείτε το φιλμάκι https://www.youtube.com/watch?v=kq0EkBddVmg

Όμηρος Αλεξάνδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: