Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Κύριε Κουρουπλή είμαστε πολλοί που δεν θα πάρουμε την κάρτα πολίτη.

Αφού βγήκαν τα αφεντικά εξ Αμερικής και έδωσαν τις "ευλογίες " τους για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες αναθάρρησε η δεύτερη φορά αριστερή κυβέρνηση (αλήθεια αριστερή κυβέρνηση που να τα χει τόσο καλά με την Αμερική πρώτη φορά βλέπω) και δια του κυρίου Κουρουπλή άρχισε  να διατυμπανίζει την πρόθεση της να αλλάξει τις ταυτότητες.Μάλλον ξεχάσαμε ότι πέρυσι τέτοια εποχή στην διαβούλευση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ του νομοσχεδίου για την Κάρτα του Πολίτη η συντριπτική πλειοψηφία των  αρνητικών τοποθετήσεων οδήγησε στην αναβολή της έκδοσης της. 

Βέβαια λίγους μήνες αργότερα στο δημοψήφισμα καταλάβαμε πόσο σοβαρά λαμβάνεται υπόψη η λαϊκή βούληση. 
Όπως σοβαρά ελήφθησαν και οι χιλιάδες λαού που συγκεντρώθηκαν τον Φλεβάρη στα Προπύλαια να διαμαρτηρηθούν για την έκδοση της κάρτας του Πολίτη, όπως και οι χιλάδες των υπογραφών που έχουν συγκεντρωθεί. 

Κύριε Κουρουπλή μην ξεχνάτε δύο πράγματα, στην Ελλάδα γεννήθηκε η Δημοκρατία και ευδοκίμησε η Ορθοδοξία, άλλωστε και 'σεις δηλώνετε Ορθόδοξος. 
Αφήστε λοιπόν τα περί δήθεν κατάργησης της γραφειοκρατίας και διασύνδεσης των βάσεων δεδομένων, υπάρχουν πιο απλές λύσεις και το ξέρετε. 
Όπως ξέρετε επίσης ότι δεν θέλουμε τσιπάκια στις ταυτότητες και είμαστε πολλοί.

(Εστάλη από τον φίλο μας Κωνσταντίνο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: