Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ο «Μπελογιάννης» απὸ την… ανάποδη


Η ιστορία όταν επαναλαμβάνετε, ειδικά από την ανάποδη, είναι μια άθλια φάρσα που όμως καταλήγει σε μια εθνική καταστροφή. Το μνημονιακό πολιτικό κατεστημένο που έχει ξευτιλίσει κάθε δημοκρατική  έννοια καθώς βλέπει να πλησιάζει μια πανωλεθρία του στις προσέχεις εκλογές, έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό  μια εκστρατεία με όλα τα μέσα που διαθέτει για να διαστρέψει το αναμενόμενο εκλογικό αποτέλεσμα κόλαφος για την ύπαρξη και την εθνοκτόνο πολιτική του. 

Στα πλαίσια αυτής της επιχείρησης και ανεξάρτητα από τις πολιτικές μας πεποιθήσεις, (για να μην σπεύσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα),  έχουμε την πρωτοτυπία προεκλογικής φυλάκισης αρχηγού κόμματος που έχει εκλεγεί από το 6,5 % του ελληνικού λαού, ενώ προχωρεί η διαδικασία φυλάκισης όλων των βουλευτών του κόμματος του με την  φανερή πρόθεση να το θέσουν εκτός νόμου, παρά την σαφή τοποθέτηση  του συντάγματος που δεν επιτρέπει να τίθενται εκτός νόμου πολιτικά κόμματα. Σκοπός του κατεστημένου, να σταματήσει η άνοδος αυτού του κόμματος φυλακίζοντας-«ηρωοποιώντας» τους βουλευτές του, (δηλαδή σύγχρονη «παραγωγή» Μπελογιάννηδων από… την ανάποδη!). Η πολιτική ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Παράλληλα το ίδιο κατεστημένο προχωρεί σε οργανωμένες δημο(πληρώ)σκοπήσεις με κύριο στόχο να ασκήσει μια πρωτοφανή πίεση στο εκλογικό σώμα να ενδώσει και να ψηφήσει τους «εκλεκτούς» του. Οι δημοσκοπήσεις που γίνονται και προβάλλονται με τόσο στόμφο από τα κατοχικά ΜΜΕ, δεν έχουν σκοπό να δείξουν τις τάσεις του εκλογικού σώματος, αλλά να διαμορφώσουν τις τάσεις του. Ειδικά για την Αθήνα φαίνεται πως το καρναβάλι έχει μεταμφιεστεί με μεγάλη επιτυχία σε εταιρείες δημοσκοπήσεων καθώς τα τελευταία αποτελέσματα είναι πιο καλά και από ότι θα φαντάζονταν ακόμα και αυτοί οι «εκλεκτοί» του συστήματος. Παίζει το θέατρο της «τιμωρίας» των ένοχων του διασυρμού της χώρας και της καταλήστεψης της οικονομίας της. Έτσι, ενώ διαφημίζει με τον πιο προβεβλημένο τρόπο, χρησιμοποιώντας πάλι τα κατοχικά ΜΜΕ, την εικόνα ότι για πρώτη φορά φυλακίζονται οι πολιτικοί ληστές προβάλλοντας σαν φωτεινό παράδειγμα τον Άκη που έπεσε στην παγίδα τους, αφήνει έξω όλους τους κυρίους εγκληματίες, πρώην πρωθυπουργούς, ενώ δεν τολμά να καταργήσει τον νόμο περί ευθύνης απατεώνων υπουργών, βλέπε δικαστικής ασυλίας της εγκληματικής τους ασυδοσίας. Τώρα, μας δείχνει την «ευεργετική» του πρόθεση να μοιράσει κάποια ψίχουλα ελεημοσύνης από το πλεόνασμα της ελληνικής αποβλάκωσης για να ξεγελάσει την ελληνική μιζέρια και να την  οδηγήσει να ξαναψηφίσει τους ίδιους πολιτικούς απατεώνες. Τελευταία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει και το «χαρτί»  του θρησκευτικού συναισθήματος με κύριο στόχο να επηρεάσει το ποίμνιο που παραμένει ένας σκληρός πυρήνας αντίστασης σε όλη αυτή την νεοταξική λαίλαπα.  Η «παράσταση» του αγίου Όρους ήταν το αποκορύφωνα όλης αυτής της  επιχείρησης, δυστυχώς με την συμπαράσταση κάποιων γερόντων που αντί να αποπέμψουν τις κάμερες της προδοσίας από το ιερό χώμα του αγίου Όρους, πλασαρίστηκαν και αυτοί στις κάμερες σαν καινούργιοι φαρισαίοι που σταυρώνουν τον ελληνικό λαό μαζί με τον ίδιο τον… Καϊάφα του.
Όλα αυτά δείχνουν πως όσο πλησιάζουμε στις εκλογές θα χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα αλλοίωσης και νόθευσης της όποιας πρόθεσης των Ελλήνων ψηφοφόρων να τιμωρήσουν τους προδότες της χώρας.  Αυτό το προδοτικό πολιτικό σύστημα δεν είναι κορόιδο να παραδώσει έτσι την εξουσία του σε επίδοξους τιμωρούς του και σίγουρα θα βρει χιλίους δυο τρόπους να παραμείνει καρφωμένο στις καρέκλες του ακόμη και με το κόστος  της ολοκληρωτικής καταστροφής της χώρας. Η «δημοκρατία» του είναι απλά μια δημοκρατία… αλά καρτ. Το ερώτημα είναι αν θα τα καταφέρει και αυτή την φορά.
http://aktines.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: