Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Η Ελλάδα χάνεται… Θα την αφήσουμε;

Η Ελλάδα χάνεται, βουλιάζει σε μια απέραντη λάσπη που την δημιούργησαν επί χρόνια…

 1. οι πολιτικοί της διαφθοράς ,
 2. oι κομματικοί εργατοπατέρες της καλοπέρασης και
 3. το εξωνημένο δημοσιογραφικό κατεστημένο   
Αυτές οι τρεις ομάδες Ελλήνων έφτιαξαν την σημερινή  Ελλάδα της ζητιανιάς και της υποτέλειας. Αυτές οι διεφθαρμένες ομάδες που υπέκυψαν στον πειρασμό του εύκολου πλουτισμού δίνουν σήμερα προς τα έξω την άθλια   εικόνα μιας  Ελλάδος που εξαφανίζεται.  
Πως το κατέφεραν αυτό;
Α. Οι πολιτικοί πήραν τις μίζες και χρέωσαν με δισεκατομμύρια το κράτος και από την άλλη μεριά γέμισαν τον δημόσιο τομέα με άχρηστους, αργόμισθους ψηφοφόρους τους που κόστισε στο δημόσιο πολλά δισεκατομμύρια. Τώρα τα σπασμένα καλούνται να πληρώσουν οι ανίδεοι πολίτες που εργάζονταν σκληρά στην ιδιωτική οικονομία.
Β. Οι κομματικοί εργατοπατέρες έκλεισαν με τις απίθανες κινητοποιήσεις τους και την συμπαράσταση των κομματικών τους αφεντικών όλες τις ελληνικές βιομηχανίες, κατέστρεψαν τον αγροτικό τομέα δίνοντας επιδόματα «αργομισθίας» στους αγρότες με τα δανεικά που έπαιρναν οι κυβερνήσεις και που θα τα πλήρωναν μετά όλοι μαζί οι εργαζόμενοι.
Γ. Η τρίτη ομάδα των ΜΜΕ συγκάλυψε όλο αυτό το γλέντι της κατασπατάλησης των δανεικών χρημάτων και των επιχορηγήσεων με καλοπληρωμένους  δημοσιογράφους που έκρυβαν περίτεχνα την αλήθεια. Τα ΜΜΕ συγκάλυπταν τις κλεψιές των πολιτικών και τα τεράστια σκάνδαλα χωρίς να φέρνουν στην επιφάνεια κανένα πραγματικό σκάνδαλο με ανταμοιβή και απαίτηση να τους χαρίζονται δισεκατομμύρια που χρωστούσαν στο δημόσιο και που πάλι καλούνταν να τα πληρώνουν οι αθώοι πολίτες του ιδιωτικού τομέα.                                              
Εμείς αναρωτηθήκαμε…
Υπάρχουν μόνον αυτοί οι Έλληνες;
Δεν είναι βέβαια δυνατόν. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες έντιμοι και εργατικοί Έλληνες πατριώτες που πνίγονται αυτή τη στιγμή μέσα στη λάσπη -που δημιούργησαν αυτές οι τρεις ομάδες των εκμεταλλευτών-  και  που καλούνται σήμερα να πληρώσουν το χρέος που οι τρεις αυτές ομάδες δημιούργησαν. ‘Ολοι αυτοί οι έντιμοι και άξιοι, που είναι η μεγάλη πλειοψηφία, είναι αδύναμοι να αντιδράσουν.
Ποιος είναι ο λόγος; 
Διότι είναι διεσπαρμένοι, διασπασμένοι και απομονωμένοι και δεν μπορούν να αποτελέσουν μια ενιαία δύναμη.
Πρέπει επομένως το συντομότερο όλοι αυτοί οι αδικημένοι πολίτες, που σήμερα ατενίζουν με δέος και ανημπόρια τα τραγικά γεγονότα που έρχονται, να αποτελέσουν μια ενωμένη ανεξάρτητη κίνηση απαλλαγμένη από δεσμεύσεις πολιτικές και κομματικές ταμπέλες. Είναι εγκληματικό σε αυτή τη φάση να παρασύρονται αυτοί οι Έλληνες σε κομματικές φατρίες που μπορεί να καταλήξει σε εμφύλιο.  
ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:
ΑΞΙΟΙ, ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
Υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες σε όλα τα στρώματα του λαού σε όλα τα κόμματα, από το ΚΚΕ έως τη Χρυσή Αυγή.
Ας πάρουμε τα δυο Άκρα: Το ΚΚΕ έχει στις τάξεις του έντιμους και εργατικούς ανθρώπους που αναγνωρίζονται για την ανθρωπιά τους και το πνεύμα δικαιοσύνης και κοινωνικότητας,  το ίδιο και η Εκκλησία που διαθέτει πολλά τέτοια άτομα που είναι έντιμοι, εργατικοί και πατριώτες.
Ο καθένας μας για να προτείνει κάποιον σημαίνει ότι τον γνωρίζει “και από την καλή και από την ανάποδη” που λέει ο λαός και δεν θα προτείνει κάποιον που θα αποδειχθεί άπατρις και ανέντιμος. 
Ίσως υπάρξει η ένσταση ότι με το χρόνο και την εξουσία όλοι διαφθείρονται αλλα εάν ξεκινά κάποιος με αυτή την αρνητική στάση τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει.
Υπάρχουν άνθρωποι συνετοί και με καταπληκτικές ιδέες που οι «τρεις περίφημες ομάδες» τους αποκλείουν από κάθε μορφή δημοσιοποίσης των θέσεών τους.
Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στο να ακουστεί η ΦΩΝΗ τους!

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕYΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡIΑ ΚΑΙ ΣΕ EΝΑ ΜEΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ EΡΘΕΙ ΟYΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ…

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!!

ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΜΕ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: