Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Δε βαρέθηκες να πολεμάς, εμένα τον Έλληνα αδερφό σου; (παλαιό αλλά άκρως επίκαιρο)



Λέμε και ξαναλέμε τα ίδια πράγματα, για τους αλλοδαπούςκαι τους λαθρομετανάστες.... Πάντα εσύ, είσαι απέναντι και μόλις εχθές, μου είπες πως χάνω το δίκιο μου με το πάθος που το διεκδικώ! Μια που έχω δίκιο, γιατίΠΟΤΕ δεν έχεις βρει κάτι καλό να πεις; Ίσως, αν το είχες κάνει, να μην σου μιλούσα ως Ταλιμπάν όπως υποστηρίζεις, αλλά να βρίσκαμε μία δίοδο επικοινωνίας.Μέχρι τώρα δεν έχεις βρει μια αιτιολογία αποδεικτέα, να καταρρίψει τους ισχυρισμούς μου.

Σου λέω πως ασθένειες όπως η χολέρα, η φυματίωση, η ψωρίαση και η λύσσαέχουν επανέλθει και μαστίζουν τη χώρα μας, το ίδιο λέει και το ΔιεθνέςΙνστιτούτο Λοιμωδών Νοσημάτων. Σου λέω πως ο HIV είναι σε έξαρση μαζί με τη σύφιλη, τη βλεννόρροια και την ηπατίτιδα, το ίδιο λέει και η έκθεση του πανεπιστημίου Αθηνών. Σου λέω πως περιμένω στις ατελείωτες ουρές για ώρες όταν πρέπει να πάω το παιδί στο νοσοκομείο, γιατί είναι γεμάτο αλλοδαπούς και από μένα ζητάνε να πληρώσω τα πάντα, αλλά αυτοί δικαιούνται δωρεάν υγεία με χαρτί απορίας, το ίδιο λένε και τα ασφαλιστικά ταμεία. Σου λέω ότι το ίδιο και απαράλλαχτο πρόβλημα είχα και εγώ όταν πήγα για να κάνω εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο. Σου λέω ότι δεν αντέχω να πληρώνω άλλο για να έχει το παιδί μου, δωρεάν παιδεία αλλά να μένει αμόρφωτο γιατί πρέπει η δασκάλα του να προσπαθεί με νύχια και δόντια να μάθει τα παιδιά των μεταναστών γράμματα, το ίδιο λένε και έρευνες που έχουν γίνει. Σου λέω πως δε μπορώ να κυκλοφορήσω στο κέντρο της Αθήνας γιατί φοβάμαι μη μου επιτεθούν,άλλωστε το ίδιο ούρλιαζε και η κοπέλα που τη βιάσανε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας οι Αφγανοί. Σου λέω ότι δεν μπορώ να πάω πουθενά να ψωνίσω, γιατί πατάω πάνω στα πεζοδρόμια τις πραμάτειες τους, άλλωστε το ίδιο λένε και τα στοιχεία του υπουργείου οικονομικών, ότι το κράτος χάνει το χρόνο 4 δις ευρώ. Σου λέω πως όλο και περισσότερο πληθαίνουν οι φωνές που μιλάνε για τζαμιά και τεμένη στην Αθήνα, άλλωστε τα επίσημα στοιχεία λένε πως το 40% του συνόλου των μεταναστών της Αττικής βρίσκεται στην Αθήνα όπου το 19% του πληθυσμού της είναι μετανάστες.
Με λες φασίστρια γιατί έχεις πρόβλημα στον τρόπο που τα λέω, αλλά δεναναλογίζεσαι τι λες εσύ και με κάνεις έξαλλη. Με λες ρατσίστρια και ότι δε συζητώ. Τι να συζητήσω; Για τους αριθμούς που δε μπορείτε να καταρρίψετε, για την άθλια εικόνα της χώρας που δε μπορείτε να αρνηθείτε, για το βιασμό της Ελλάδας που είναι υπαρκτός ή μήπως για την ίδια τη ζοφερή πραγματικότηταπου ζω κάθε μέρα και δε θέλετε να τη δεχτείτε.
Μου λες να αποκτήσω ανθρωπιά….. Ας κλαψουρίσω και εγώ μαζί σας, για τη δεύτερη γενιά μεταναστών, που δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια αλλά την υπηκοότητα των πατεράδων τους και ας ξεχάσω να κλαίω με λυγμούς γιατί οι πραγματικοί έλληνες ομογενείς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ κι ας καλούνται συνεχώς να ξελασπώσουν την Ελλάδα, διεθνώς. Να κλαψουρίζω γιατί οι δόλιοι λαθρομετανάστες τραβάνε τα πάνδεινα για να μπούνε στην Ελλάδα αλλά να σηκώνω τους ώμους αδιάφορα γιατίμία Ελληνίδα μάνα 5 παιδιών επιχείρησε να σκοτώσει τα παιδιά της και να αυτοκτονήσει από την οικονομική ανέχεια. Να κλαψουρίζω μαζί με τη λαοπρόβλητη τσιτσιδωμένη Αλ Σαλέχ γιατί δεν έχουν αθλητικές εγκαταστάσεις οι λαθρομετανάστες και να ξεχνάω να της ρίξω μία μούντζα γιατί δεν είχε η κυβέρνηση τα χρήματα για να μην κλείσει η στέγη φιλοξενίας νέων στο Βόλο, με αποτέλεσμα να αυτοκτονήσει ένα 17χρονο παλικάρι από πολύτεκνη οικογένεια, άριστος μαθητής και ελπίδα της Ελλάδας.

Συγνώμη που δε μπορώ να συμμεριστώ την «ανθρωπιά» σας και το όψιμο ενδιαφέρον σας για τους μετανάστες και τους αλλοδαπούς, αλλά βλέπεις μόλις εχθές πετάξανε έξω τη βαφτισιμιά μου από το δημοτικό παιδικό σταθμό, για να μπουν τα παιδιά των μεταναστών, που έχουν λιγότερα έσοδα, από τη μητέρα της, που καθαρίζει τουαλέτες σχολείων για να ζήσει το παιδί της και είναι άγαμη μητέρα.
Εσύ «καίγεσαι» να γίνουν «έλληνες» και να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, εγώ όμως "καίγομαι" για τη σαρία, για τους φονταμενταλιστές που με απειλεί η Αλ Σαλέχ, αν δε γίνουν "έλληνες" οι προστατευόμενοι της και για τους ανθέλληνες καθηγητές που παραβιάζουν το άρθρο 16 του Συντάγματος και έχουν κατακλίσει τα πανεπιστήμια της χώρας.

Έξαλλη με κάνεις, τρελή στην κυριολεξία και κάθε φορά πιο φανατισμένηεναντίον του εξαμβλωματικού νομοσχεδίου. Βλέπεις, Έλληνας μπορεί να υποστηρίζω πως γεννιέσαι και δε γίνεσαι αλλά δέχομαι και τα φωτεινάπαραδείγματα του πρωθυπουργού της Αυστραλίας που έβαλε στον πάγκο των αζήτητων τα Σκόπια και είναι καλύτερος πρεσβευτής των δικαιωμάτων μας από ότι ο Παπανδρέου.
Μια φορά πάντως, ξενοφοβικός δε γεννιέσαιΓΙΝΕΣΑΙ, ότανκαταπατώνται τα δικαιώματα σου μέσα στη χώρα σου.

Τελικά είναι πιο εύκολο να είσαι εφιάλτης από το να είσαι Λεωνίδας και να φυλάς Θερμοπύλες


Δεν υπάρχουν σχόλια: