Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ηράκλειο: Με 20 μαχαιριές μεταφέρθηκε στην Αθήνα το 11χρονο παιδί.

Ένας ολλανδός ανιματέρ που εργάζεται σε ξενοδοχείο στην περιοχή Ανισαράς της Χερσονήσου Ηρακλείου φέρεται να είναι ο δράστης της άγριας επίθεσης που δέχθηκε ένα 11χρονο αγόρι από τη Ρωσία. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Το παιδάκι, που έκανε τις διακοπές του στο Ηράκλειο, βρέθηκε από τους γονείς του σοβαρά τραυματισμένο, με τουλάχιστον 20 μαχαιριές, τα ξημερώματα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί αντιλήφθηκε ότι ο 20χρονος του έκλεψε το φορητό υπολογιστή του και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ανιματέρ, επιχειρώντας να κλείσει το στόμα του παιδιού, το χτύπησε με μαχαίρι και το εγκατέλειψε αβοήθητο στον χώρο στάθμευσης κοντά στο ξενοδοχείο. 

Οι γονείς του παιδιού το αναζητούσαν επί τουλάχιστον τρεις ώρες και τα μεσάνυχτα κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Αμέσως, υπήρξε μια μεγάλη κινητοποίηση και τελικά το παιδί βρέθηκε, περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα, στον χώρο στάθμευσης με πολλαπλές μαχαιριές και σε κωματώδη κατάσταση.

Ο 11χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, πράγμα που έγινε σήμερα το πρωί με αεροσκάφος C-130.

Στα πλαίσια των ερευνών,
 οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον αλλοδαπό, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ο φορητός υπολογιστής και το κινητό του 11χρονου αγοριού.

skai.gr


Σχόλιο
Άνεργοι οι Έλληνες ξενομανείς οι εργοδότες. Ψωνίζουν από σβέρκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: