Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

"Δικαιώματα της γυναίκας" η μετατροπή των γυναικών σε παιχνίδια στα χέρια κομπιουτεράδων

Σκοτεινά κίνητρα πίσω από το εικονικό σύνθημα «δικαιώματα της γυναίκας».

σ.σ. Οι ίδιοι που προώθησαν το m-RNA πειραματικό σκεύασμα σε έγκυες γυναίκες στον ευρύ πληθυσμό -κάτι που ούτε οι ίδιες οι εταιρείες δεν τόλμησαν να κάνουν-, οι ίδιοι που αγνόησαν τις προειδοποιήσεις επιστημόνων παγκοσμίας εμβέλειας ότι τα σκευάσματα αυτά θα προκαλέσουν αποβολές στις γυναίκες και στειρότητα και στα δύο φύλα -και ήδη βλέπουμε ανησυχητικά στοιχεία και μαρτυρίες να βγαίνουν στο φως-, οι ίδιοι έρχονται τώρα «για τα δικαιώματα της γυναίκας» να περάσουν νομοσχέδιο για την «Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή» και την «κρυοσυντήρηση ωαρίων»!!

Πέρα από τα αστρονομικά οικονομικά οφέλη των εταιρειών (και λοιπών εμπλεκομένων!!) που ασχολούνται με αυτή τη δουλειά, το νομοθετικό πλαίσιο που συνοδεύει το νομοσχέδιο του υπ. «υγείας» δείχνει και τον βαθύτερο υπόγειο σχεδιασμό (που εξελίσσεται εδώ και δεκαετίες) υπονόμευσης της οικογένειας και δη, της φυσικής σχέσης των δύο φύλων και της φυσικής απόρροιας αυτής της σχέσης που είναι η τεκνοποιία (δώρο Θεού).

Εις το όνομα των «δικαιωμάτων της γυναίκας»

«Καταργείται η απαιτούμενη συναίνεση του συζύγου για την κρυοσυντήρηση ωαρίων από την γυναίκα που το επιθυμεί»!

Εις το όνομα των «δικαιωμάτων της γυναίκας»

«Επιτρέπεται στην διαζευγμένη γυναίκα να κάνει χρήση των κρυοσυντηρημένων ωαρίων της χωρίς την συναίνεση του συζύγου/συντρόφου»!

Την ίδια ώρα η «Πολιτεία» μουτζουρώνει τις έννοιες άντρας και γυναίκα και ανοίγει τον δρόμο για την υιοθεσία παιδιών από κίναιδους.

Αυτό που διαφαίνεται στον ορίζοντα είναι ότι κάποιοι δαίμονες εις το όνομα «των δικαιωμάτων της γυναίκας» θέλουν να εξαλείψουν τον φυσικό δεσμό του άνδρα και της γυναίκας, και τον κοινωνικό θεσμό της οικογένειας, που αντιστοίχως αιτιολογούν/εξηγούν και προστατεύουν την τεκνοποιία

έτσι ώστε να γίνουν αυτοί μπάστακες και τροχονόμοι στους προσεχώς γονέα 1, γονέα 2 +… και να ορίζουν αυτοί ποιος, πότε, πως και αν θα τεκνοποιήσει.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: