Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Τα «δικαιώματα» της γυναίκας δεν μπορούν να την φέρνουν σε αντίθεση με την ίδια της την φύση.

 

Posted on 26 Ιουνίου, 2022

Ο Θεός έπλασε την γυναίκα να φέρει στο σώμα της τους νέους ανθρώπους που έρχονται στη γη. Για 9 μήνες είναι η τροφός τους, είναι τα πάντα για αυτούς. Η μητρότητα είναι στην φύση της γυναίκας, δεν είναι η πορνεία που θα δικαιολογούσε απανωτές εκτρώσεις.

Τα «δικαιώματα» της γυναίκας συγγενεύουν με τα «δικαιώματα» της μητέρας και του παιδιού· δεν μπορούν να την φέρνουν σε σύγκρουση με την ίδια της την φύση, διότι τότε καταλήγουμε σε νευρωτικούς και σχιζοφρενείς ανθρώπους. Ο Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης ήτανε πιο ακριβής… σε δαίμονες… είχε προειδοποιήσει για την γενιά που έρχεται.

Και βλέπουμε σήμερα πώς ο μισόκαλος σε συνεργασία με την διοικούσα Εκκλησία προσπαθεί να διαβάλλει την φύση του άντρα και της γυναίκας, ξεκινώντας από τις τρυφερές ηλικίες. Οι υψηλόβαθμοι ρασοφόροι αμνηστεύουν την αμαρτία και οι κυβερνώντες την κάνουν νόμο.

Όπου και να κοιτάξουν τα παιδιά σήμερα διδάσκονται τα σαρκικά πάθη και την ανωμαλία. Στα σχολεία, στην μουσική, στην τηλεόραση, στη μόδα.

Κακόμοιρα παιδιά. Τα «στραβώνουνε» από μικρά για να μην έχουνε ελπίδα.

Οι χειρότεροι εγκληματίες και οι χειρότεροι πόρνοι στην άλλη ζωή θα πατάνε πάνω στα κεφάλια των ρασοφόρων που αρνήθηκαν να είναι το άλας της ζωής και πρόδωσαν την Αποστολή της Εκκλησίας.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: